Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844210 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844210

Odpowiedzi 37317

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jak ktoś chce pograć sobie tak dla fanu i jednocześnie trochę sobie utrudnić to polecam 20 pn na poziom (chyba to było max) , 50 hp na lvl i 200% wszystko. Gra na początku prosta a później taka powiem nijaka ni trudna ni łatwa

Poziom dobry do spr buildów postaci :D.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Returning na poziomie normalnym jest za łatwy, a trudny jest denerwujący np. ze względu na ograniczenie snu.
W AB możesz to wszystko sobie wykluczyć i samemu ustawić poziom trudności, co może być kłopotliwe dla laika. Polecam 10PN na poziom i reszta po 100%, choć jak nie lubisz, żeby było zbyt łatwo to ustaw sobie pancerz i siłę wrogów na 125%. Później jak się wzmocnisz będzie się lepiej grało.
Poza tym nowy AB zmienia miasto Khornins, trochę Jarkendar i GD. Dodatkowo jest kolejna porcja nowych i ciekawych misji. O reszcie niech się inni wypowiedzą.

Dzieki ja powiem tak jestem hardkorowcem walke bronia opanowalem do perfekcji moge spokojnie ubic wiekszosc przeciwnikow bez trafienia wiec legendarne poziomy mi w ogole nie straszne juz w returningu 2.1 na najwyzszym poziomie trudnosci rozczarowalem sie po nk gdzie bylo bardzo latwo wiec naprawde czekam na kolejne wypowiedzi o AB ale z tego co wyczytalem to bardzo duzo udogodnien wiec czekam na kogos kto gral i sie wypowie jak to tam wszystko funkcjonuje i czy dla takiego hardkora jak ja co lubi hard znajdzie sie jakies wyzwanie bo balans to naprawde ciezka rzecz

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius oczywiście R2.0 ma pełne spolszczenie, a AB słaby angielski

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius oczywiście R2.0 ma pełne spolszczenie, a AB słaby angielski

Moj angielski tez w sumue jest slaby

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

kolanko22

kolanko22

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dwa pytania:
1. Gdzie DOKŁADNIE jest płomień elichora? W solucji pisze że w skrzyni w kopalni ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Przeszukałem jaskinię na przełęczy ze złotem i kopalnie ze szkieletami i zombie gdzie zabijało się Królową Pełzaczy w Gothic 1...

2. Jak zdobyć ulu-mulu? Gadałem z Ur-shakiem i nie dostaje questa od niego?

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jest w skrzyni w kopalni nad tą za złotem na przełęczy. W G1 był tam ścierwojad kretoszczury i goblin.

2. Musisz iść do orka Tarroka jest on naprzeciwko domu Cavalorna obok takiej zniszczonej wieży. Atakują go szkielety.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dwa pytania:
1. Gdzie DOKŁADNIE jest płomień elichora? W solucji pisze że w skrzyni w kopalni ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Przeszukałem jaskinię na przełęczy ze złotem i kopalnie ze szkieletami i zombie gdzie zabijało się Królową Pełzaczy w Gothic 1...

2. Jak zdobyć ulu-mulu? Gadałem z Ur-shakiem i nie dostaje questa od niego?

1. Płomień jest w OPUSZCZONEJ kopalnii, wchodzi sie do niej przez wejście, które jest nad wejściem do przełęczy.
2. Żeby zdobyć ulumulu musisz iść pod świątynie, dostać misje, iść do Xardasa i potem do UrShaka. On cie odesle do Tarroka.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Moze ktos wyjasnoc jak to jest z tym wydobywaniem w 1 rozdziale i czy powinno mnie to interesowwc jesli zostalem czeladnikiem u constantino(specjalnie zeby bylo trudniej)

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze ktos wyjasnoc jak to jest z tym wydobywaniem w 1 rozdziale i czy powinno mnie to interesowwc jesli zostalem czeladnikiem u constantino(specjalnie zeby bylo trudniej)

Jaki poziom trudności?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!

Jaki poziom trudności?

Legenda gram nekro

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej,

Szybkie pytanie: jak otworzyć kryptę koło farmy onara?

Pozdrawiam,
Hatton

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To się nie przejmuj. Nauczysz sie tego w późniejszym rozdziale.

Post połączony: 2018-12-05, 17:38
Hej,

Szybkie pytanie: jak otworzyć kryptę koło farmy onara?

Pozdrawiam,
Hatton

Otworzysz ją dopiero w 5 rozdziale przy okazji wątku głównego

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki za odp. A jak otworzyć tę kryptę co koło niej się znajduje amulet angara w GD? Oddałem angarowi amulet ze szkieleta maga który był przed, ale krypta jest nadal zamknięta. Pamiętam że jak grałem paladynem to była otwarta ...

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To samo. Polecam czytać FAQ przed zadawaniem pytań mimo wszystko.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie wymagaj az tak dużo, przeczytali coś hehe

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podobno ekwipunek z zaginionego Brata jest najlepszy w całej grze. To oznacza, że mam latać z mieczykiem 475 obrażeń do końca gry? Nie będzie już nic lepszego?...

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Mozna zamknac fernanda po wykonaniu misji z listami? Czy moze sie jeszcze do czegos przydac?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie nie będzie nic lepszego chyba ze grasz pod duale to owszem będzie coś lepszego :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius
Z tego co wiem jest z nim jeszcze jedna misja gdy bezi idzie do GD czyli Fernando prosi nas o informacje o tym co sie tam dzieje.Ja tam zawsze po listach zamykam go w pierdlu bo i nagroda nie jest w moim odczuciu warta czekania 2 rozdziałów.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius
Z tego co wiem jest z nim jeszcze jedna misja gdy bezi idzie do GD czyli Fernando prosi nas o informacje o tym co sie tam dzieje.Ja tam zawsze po listach zamykam go w pierdlu bo i nagroda nie jest w moim odczuciu warta czekania 2 rozdziałów.

Jeszcze zauwaz ze bez wsadzenia go do paki chyba nie idzie dolaczyc do wodnego kregu a co za tym idzie wejsc w 2 rozdzial

0 użytkowników
Do góry