Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8846365 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8846365

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
to samo zeddi,sprobuj otworzyc konsole,edit focus na paczke z bronią i voila

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
i kolejne pytanie ktore widze juz poraz 321382109 a wystaczy wejsc w najczesciej zadawane pytania ;D
musisz sie zakrasc od prawej albo lewej strony..

Kocham Cię! :*

Post połączony: 2018-11-21, 21:06
Jeszcze jedno szybkie pytanie. Czy jak już dołącze do zabójców i złodziei to bez przypału mogę wybrać gildię? Nie zepsują mi się wtedy zadania albo coś?

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znowu las assasynow, skonczylem zadanie z Hasimem i teraz powinien mnie Haniar zagadać ze Hasim zbieral dla niego info i nic, gadalem z kazdym kim sie da nic nie chce ruszyc

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety w lesie assasynów jest na tyle głupio zrobione, że czasem na zatrybienie niektórych rzeczy trzeba czekać do następnego dnia co jest ostro upierdliwe na poziomach z limitem snu.

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podrzucił mi kod starej runicznej tabliczki.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@zeddicus94 Przecież po zadaniu z Hasimem Tiamant zleca jeszcze jedno, z wyczyszczeniem kopalni z pełzaczy jeśli dobrze pamiętam.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zdobyć krew orka potrzebną do naładowania oka gniewu?

You are gonna carry that weight

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Kayoi281 wszystko masz napisane w solucji lub poradniku.Orkowy szaman daje Ci klucz do skrzyni ktora jest za bratem ur-thralla gdy przyniesiesz mu bodajże jakiś amulet.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można zdobyć jakiś lepszy miecz jednoręczny (aktualny 121 dmg) w 2 rozdziale (Khorinis, Jarkendar) ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Rozjemca od Andre za wykończenie wszystkich bandyckich przywódców jako strażnik albo miecz z rudy jako najemnik (przy tym drugim należy wcześniej zdobyć sztabkę rudy w ramach misji od Parlana).

You didn't grow.
You didn't improve.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z nekro, nauczylem sie 6 kręgu i robienia runy tego kręgu ale przy maszynie do tworzenia run nie mam opcji w ogole 6 krąg

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Wiem, że już było, ale jestem leniwy i nie chce mi się szukać.

Gdzie znajdę jakikolwiek, nawet najgorszy, miecz srebrny, 1 rozdział, wiadomix - póki co tylko tereny Khorinis.

Bo już mnie wkurwiają te cienie. I zwoje mi się kończą.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dopiero w przejściu do GD.

You didn't grow.
You didn't improve.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robie zadanie Ludzie do obozu..
Zrobiłem jak w solucji, mam 3 rozdział i w obozie jest Wąż,Snipes, Grimes,Farmim ,Edda Carl i mysliwy Niclas,
Z ochroniarzy nie mam nikogo, choc jak zapraszam tego kolesia z karczmy kardifa mam informacje od zarządcy ze potrzebujemy alchemika ale Sagitta nie chce sie przylaczyc. Brak dialogu.
Tak samo z wilkiem a widze ze mozna go zaprosic. Moze ktos powiedziec jak ukonczyc te zadanie aby dostac ten pancerz na koniec? Ten schemat juz zdobylem.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Pancerza chyba nie da się zdobyć, a zadanie przechodzi do wykonanych w 7 rozdziale.

You didn't grow.
You didn't improve.

mryantar

mryantar

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka jest dokładna lokalizacja klucza, który zgubił Engor? Już godzine szukam xd

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Pożyczyłem od Lehmara 1k złota, zanim porozmawiałem jeszcze z Laresem - tak wiem, mój błąd. Oczywiście nie miałem zamiaru oddawać kapusty, więc po odczekaniu 2 dni zaczepił mnie Meldor. Oklepałem mu więc miskę, poszedłem do Lehmara sprawę sprostować, jemu też oklepałem miskę. Nie minęło kilka dni, dostałem się do klasztoru drogą kradzieży kieszonkowej klucza do drzwi klasztoru, zaczepił mnie Parlan. Zadanie "Zarzut Parlana". Idę więc do Lehmara, oczywiście pierwszy dialog po oklepaniu maski i pożyczeniu i niezwróceniu takiej ilości gotówy, że pewnie zesrał mu się lichwiarski interes, słyszę standardowe "zostaw mnie w spokoju". Żeby jeszcze bardziej spaskudzić gnidzie chęć do życia, przed dyskusją o jego "niestandardowej ofercie" z zadania od Parlana, kradnę mu jego ładną książeczkę, którą wymieniam za szmaragd u Hanny. Wracam do Lehmara poruszyć temat zadania od Parlana, gadu gadu, pierdu pierdu, no to zobacz co ja mam. No i pojawia się okienko handlu z lichwiarską gnidą i... tyle. W oknie sprzedaży żadnych przedmiotów u Lehmara. Ok, WTF? Moja pierwsza hipoteza - standardowy błąd gothicowy, po oklepaniu handlarza temu znikają z ekwipunku przedmioty.

Podsumowując. GVE, Marvin i przyzwanie nowego Lehmara (o ile to coś da, ale z tego co pamiętam nowoprzyzwani NPC nie mają w ekwipunku tego samego co ich wpisane w grę odpowiedniki), czy zabicie Lehmara dla Asmala, olanie questa i liczenie, że jeśli pójdę w kierunku nowicjatu magów ognia, to nie zablokuje mi to żadnych zadań? Help pls...

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Corypheus Lehmar ma na sprzedaż parę naprawdę fajnych rzeczy, z eliksirami z bonusem do statystyk włącznie. Szkoda tego. Natomiast samym questem u Parlana bym się nie przejmował, nie powinien na nic negatywnie wpływać - no i zawsze masz możliwość insertowania tego przedmiotu jakby jakimś cudem jednak było to niezbędne (kod powinien być do znalezienia w temacie o marvinie u rosjan).

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
To ja w takim razie poprosiłbym jakiegoś GVE'owego znawcę o pomoc w zresetowaniu Lehmara do stanu "przedpożyczkowego", ewentualnie do stanu "po przyjęciu questa od Parlana i pogadaniu z Lehmarem", bo nie ma szans, żebym zaczął grę od początku i stracił plus/minus 40h rozgrywki.

Ksieciuniu

Ksieciuniu

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam taki problem, że po rozmowie z Gerbrandtem po której Asmal ma zabić Wambo nie spotykają się obok domu sędziego. Jest w stanie mi ktoś powiedzieć jaką wartość ustawić przy której linijce w GVE aby to spotkanie zaszło?

0 użytkowników
Do góry