O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8849274
Odpowiedzi 37317
Namiot
Tenader
Jao
Dudeus
gorek
Mam już nie do zrobienia zadanie bezgraniczna potęga jak muszę zdobyć czaszkę demona a wszystkie już zabiłem ? Czy może gdzieś się jakiś pojawia specjalnie do tego ? Jestem w 7 rozdziale i teraz zacząłem to zadanie.
paulpolska
Róg czarnego trolla nie wypada mi z czarnego trolla, potrzeba do tego jakiejś specjalnej umiejętności? Od myśliwych mogę się jedynie nauczyć usuwania rogu smoczego zębacza, co już umiem. Jak go zdobyć?Post połączony: 2018-10-14, 18:28Cytat: Tenader w 2018-10-14, 18:08Mam już nie do zrobienia zadanie bezgraniczna potęga jak muszę zdobyć czaszkę demona a wszystkie już zabiłem ? Czy może gdzieś się jakiś pojawia specjalnie do tego ? Jestem w 7 rozdziale i teraz zacząłem to zadanie.U mnie czaszka wypadła jedynie z demona z zatopionej wieży Xardasa. Pojawia się on po wybiciu wszystkich przeciwników w lokacji.
@Tenader Ten demon był wcześniej, gdy Magowie Wody odprawiali rytuał w świątyni w Jarkendarze. Teraz już dupa, wątki poboczne trzeba robić wcześniej. MOŻE być, że boss w końcowej lokacji będzie miał czaszkę.@paulpolska Może jednak spróbuj pogadać z Vatrasem.
@paulpolska I nie ma już "Przysyłają mnie członkowie Kręgu"? To nie wiem, może w miarę robienia głównego questline'a w Jarkendarze wrócą.(co jest z tymi ludźmi, wszystko potrafią zepsuć...)
Ezry
Panker
Tangel
Shog
Ile zręki trzeba na akrobatyke u Cassii?
Gdy próbuję ożywić drzewo na pustyni Adanosa podczas interakcji z ołtarzem gdy próbuje użyć korzenia pisze że "jakaś potężna siła zabrania mi tego zrobić". Ktoś wie o co chodzi?
Ile trzeba mieć dusz, żeby ulepszyć szpon beliara ?