Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8846945 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8846945

Odpowiedzi 37317

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulik dolinie ze złotym smokiem? Na pustyni chyba też wpadało. Ciężko mi powiedzieć bo się nie pchałem do przodu na pete :)

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam już nie do zrobienia zadanie bezgraniczna potęga jak muszę zdobyć czaszkę demona a wszystkie już zabiłem ? Czy może gdzieś się jakiś pojawia specjalnie do tego ? Jestem w 7 rozdziale i teraz zacząłem to zadanie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Tenader Specjalnie do tego to nie, ale w 7 rozdziale napotkasz jednego w ramach głównej linii fabularnej.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tenader  użyłem czaszki demona z bagien. Na 100% bo Senjaka zmiotłem w piątym rozdziale :)

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są te ruiny z odłamakami na pustyni? Mam już tą z zachodniej części pustyni obok wysokiej, zamkniętej piramidy.

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao jestem na etapie w którym będę walczyć z opiekunami (wypełniłem wolę każdego Boga) i potem oswobodzić farmę Onara klasztor i Khorinis w którymś z tych będzie demon ?

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Róg czarnego trolla nie wypada mi z czarnego trolla, potrzeba do tego jakiejś specjalnej umiejętności? Od myśliwych mogę się jedynie nauczyć usuwania rogu smoczego zębacza, co już umiem. Jak go zdobyć?

Post połączony: 2018-10-14, 18:28
Mam już nie do zrobienia zadanie bezgraniczna potęga jak muszę zdobyć czaszkę demona a wszystkie już zabiłem ? Czy może gdzieś się jakiś pojawia specjalnie do tego ? Jestem w 7 rozdziale i teraz zacząłem to zadanie.

U mnie czaszka wypadła jedynie z demona z zatopionej wieży Xardasa. Pojawia się on po wybiciu wszystkich przeciwników w lokacji.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Róg czarnego trolla nie wypada mi z czarnego trolla, potrzeba do tego jakiejś specjalnej umiejętności? Od myśliwych mogę się jedynie nauczyć usuwania rogu smoczego zębacza, co już umiem. Jak go zdobyć?

Post połączony: 2018-10-14, 18:28

U mnie czaszka wypadła jedynie z demona z zatopionej wieży Xardasa. Pojawia się on po wybiciu wszystkich przeciwników w lokacji.

Ten róg wypada z trolla na pustyni Adanosa a czaszka demona wypada też z Demona z Kopalni czy z Demona z Bagien (o ile nie mylę itemów).

Zrobiłem Wodny Krąg ale najpierw zabiłem Dextera dopiero potem po Dexterze i ornamentach przystąpiłem do Kręgu i teraz wszyscy bohaterowie stoją ciągle w karczmie Orlana. Lares wysłał mnie do Vatrasa ale ja już wcześniej z nim (Vatrasem) odbyłem dialog na temat Portalu więc pewnie skrypt odsyłający ich z powrotem do rutyn się już nie odpali. Czy teraz Lares i spółka będą tam stać wieczność ?? Potrzebny mi Cord do nauki Wytrzymałości (reg.)

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Tenader Ten demon był wcześniej, gdy Magowie Wody odprawiali rytuał w świątyni w Jarkendarze. Teraz już dupa, wątki poboczne trzeba robić wcześniej. MOŻE być, że boss w końcowej lokacji będzie miał czaszkę.
@paulpolska Może jednak spróbuj pogadać z Vatrasem.

You didn't grow.
You didn't improve.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Tenader Ten demon był wcześniej, gdy Magowie Wody odprawiali rytuał w świątyni w Jarkendarze. Teraz już dupa, wątki poboczne trzeba robić wcześniej. MOŻE być, że boss w końcowej lokacji będzie miał czaszkę.
@paulpolska Może jednak spróbuj pogadać z Vatrasem.

Nie ma innej opcji już był dialog "Zaraz wyślę Cię w raz z innym członkami ... " i potem był dialog z listem dla Saturasa.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@paulpolska I nie ma już "Przysyłają mnie członkowie Kręgu"? To nie wiem, może w miarę robienia głównego questline'a w Jarkendarze wrócą.
(co jest z tymi ludźmi, wszystko potrafią zepsuć...)

You didn't grow.
You didn't improve.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska I nie ma już "Przysyłają mnie członkowie Kręgu"? To nie wiem, może w miarę robienia głównego questline'a w Jarkendarze wrócą.
(co jest z tymi ludźmi, wszystko potrafią zepsuć...)

No nie ma tego bo ten dialog "Przysyłają mnie członkowie Kręgu" uruchamia dokładnie to o czym ja z Vatrasem rozmawiałem właśnie wcześniej jedynie inna była forma zapytania o ten dialog ale Vatras już mówił "Zaraz wyślę Cię ... bla bla" czyli właśnie to co powinien mówić w tym dialogu co podałeś.

EDIT:// Kiedy Bosper uczy tworzyć łuków ? Mam już 2 rozdział

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o zadania z nawiedzoną latarnią to na jej szczycie trzeba zapalić jakoś ten płomień? Bo jeśli tak to nie mogę wyciągnąć do ręki pochodni, więc chciałbym wiedzieć co tracę nie zapalając tego o ile się da.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile zręki trzeba na akrobatyke u Cassii?

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jeszcze możliwe zdobycie zwoju niepamięci po tym jak Ignaz umarł?

Tangel

Tangel

Użytkownicy
posty64
Propsy3
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć dusz, żeby ulepszyć szpon beliara ?

Shog

Shog

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy próbuję ożywić drzewo na pustyni Adanosa podczas interakcji z ołtarzem gdy próbuje użyć korzenia pisze że "jakaś potężna siła zabrania mi tego zrobić". Ktoś wie o co chodzi?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ile zręki trzeba na akrobatyke u Cassii?

120 albo 0 jak uczymy się od Harta.
Gdy próbuję ożywić drzewo na pustyni Adanosa podczas interakcji z ołtarzem gdy próbuje użyć korzenia pisze że "jakaś potężna siła zabrania mi tego zrobić". Ktoś wie o co chodzi?

Serio nie zauważyłeś trolla ?

Ile trzeba mieć dusz, żeby ulepszyć szpon beliara ?

400

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego z Mrocznego Golema (tego w wieży obok latarni Jacka) nie wypada mroczny odłamek do broni na opiekunów ?

Tangel

Tangel

Użytkownicy
posty64
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam 400 i beliar nie chcę przyjąć ofiary. Muszę mieć jeszcze karmę u beliara ?

0 użytkowników
Do góry