Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8738616 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8738616

Odpowiedzi 37317

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 szybkie pytanka,
Gdzie jest ten cholerny przepis na orkowe pomyje? Wybilem wszystkich orkow przy zamku i nie mam przepisu.
Druga sprawa, Gestaha odeslac do mysliwych dopiero w 3 rozdziale? Bo chyba w 3 jest jakas misja od niego?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Witam, przechodzę returninga 2 raz, tym razem pod zręczność (2h, łuk). Dołączyłem do obozu bractwa, ale teraz zastanawiam się, czy wybrać guru, czy strażnika świątynnego. Mógłby ktoś streścić jakie są plusy i minusy obu?

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu zeby byc Guru warto inwestowac w mane, a skoro chcesz grac pod zreke, to lepiej ŚS

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@dawidos a chyba są tam jakieś podstawowe czary grając sś? Bo u majesa widziałem głos strażnika czy jakoś tak i był trochę op, a na nim mi w sumie zależy, ale przeżyję i beez niego

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu grajac pod zreke nie potrzebne sa Ci zadne czary xd luk kosi wszystko, a widma itp luk od falka

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@dawidos no niech będzie, aczkolwiek wolałbym je mieć, dzięki za pomoc.

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
@dede
Ci nieumarli strażnicy są tylko w kanionie i w świątyni w której przebywa Kruk.

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego służy statuetka z Gazkula? (Tego goblina z pustyni adanosa)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Trzeba ją oddać szefowi goblinów w ich obozie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao A mógłbyś mi powiedzieć coś więcej o tym obozie? Nigdy wcześniej go nie spotkałem. Gdzie on się znajduję?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za zadanie na węgiel od kowala na zamku jest jakaś sensowna nagroda? Bo szczerze mówiąc nie chce mi się iść do nowej kopalni.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zdobędę recepture na Orkowe Pomyje, wybiłem wszystkich orków wokół zamku i nie mam żadnej receptury a obiegałem zamek z 10 razy czy aby na pewno zadne nie przeżył...

mryantar

mryantar

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elo , jakie składniki potrzeba do tworzenia zwoju na zabicie ożywieńca?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Na 1540 ostatnich zabitych stworów aż 838 to byli nieumarli szkoda. Na początku mamy różnych przeciwników a  im dalej w las tym co raz więcej mod serwuje nam plagi nieumarłych powtarzalnych niemal przy każdym kolejnym zadaniu/wątku. Swoją drogą ciekawe czemu tak jest ? Po skończeni plagi nieumarłych w JARKU gdzie pewnie wybije kolejne 150 samych umarlaków zmierzam robić wątek Zaginonego Brata gdzie też 85% mobów to nieumarli ehh szkoda bo to trochę powoduję przynudzenie. Czy też macie takie odczucia ? Co róż Ci nieumarli

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy dostanę kostur od xardasa? Ten 2 konkretnie.

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Czy w zadaniu "Ludzie do obozu" jest jakieś ograniczenie zanim dostanę propozycje odnośnie zrobienia zbroi? W poradniku wygląda to tak jakby te zadania miały iść ciągiem a śpię już chyba 30 dni pod rząd a w obozie o tej zbroi cisza.

PanAndre

PanAndre

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś podpowie jak walczyć ze straznikiem dusz Asinoks? 50k HP, tym mieczykiem nordmarskim na duchy coś słabo idzie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Co stronę pada odp na to pytanie, to ze tobie się nie chce czytać właśnie ci zagwarantowało ze nikt ci nie udzieli pomocy.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na 1540 ostatnich zabitych stworów aż 838 to byli nieumarli szkoda. Na początku mamy różnych przeciwników a  im dalej w las tym co raz więcej mod serwuje nam plagi nieumarłych powtarzalnych niemal przy każdym kolejnym zadaniu/wątku. Swoją drogą ciekawe czemu tak jest ? Po skończeni plagi nieumarłych w JARKU gdzie pewnie wybije kolejne 150 samych umarlaków zmierzam robić wątek Zaginonego Brata gdzie też 85% mobów to nieumarli ehh szkoda bo to trochę powoduję przynudzenie. Czy też macie takie odczucia ? Co róż Ci nieumarli

@paulpolska Niestety, też mi to trochę przeszkadza nawet po mimo grania paladynem, który w Gothic ustawiony fabularnie jest do walki z orkami, których kanonicznie wiele nie wybijemy(Bezi oblężenie może przerwać pod zamkiem a orkowie i wg fabuł nadal tam będą :))

I bestiariusz Gothic też dosyć ubogi jest. Mamy tylko demony(właściwie to 1 model + mini Śniący|) orków,ludziów i jaszczuroludziów. Może w Returning 9.0 coś z tym zrobią.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Namiot Niestety nie ma chyba nawet możliwości dodania unikalnego modelu. Taki beholder byłby ciekawy.

Post połączony: 2018-10-03, 08:49
Gdzie mogę znaleźć jakieś lepsze artefakty na mane od pierścienia i amulety oświecenia?

0 użytkowników
Do góry