Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8825088 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8825088

Odpowiedzi 37317

dudem615

dudem615

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@R.Loos Ten wątek kupców nawet ruszyłem jednak na starcie  jaskini bólu witają mnie 2 szkielety po 5k HP co od razu przekreślało możliwość pójścia dalej :/ No nic dzięki za rady i postaram się coś ogarnąć na pustyni :P

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dużo się respi rzeczy w R4? I dużo Questów muszę najpierw zrobić? Np. taką ucieczkę Bilgota. Niestety nie jestem w stanie zabijać bossów, także muszę sobie odpuścić kopalnie orków.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@rynio681 Musisz pogadać z Talbinem i Jerganem, potem złożyć raport Garondowi. Czy tak trudno robić wszystkie zadania, które się ma?
@Dudeus Najlepiej zrób wszystko, co możesz. Np. taką ucieczkę Bilgota należało zrobić w 2 rozdziale, jednocześnie wyprowadzając też Diega.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wytrzasnąć zbroje dla Klifa? Mam wiele zbroi i żadnej nie mogę mu wręczyć, trzeba jakaś konkretna?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak, musi się wtopić w tłum zatem. Ja mu dałem lekki pancerz strażnika miejskiego. Dał mi Andre za zadania straży :)

Jedyne co mi teraz przyszło do głowy to lekki pancerz strażnika z Gothic 1 do kupienia u Skipa. Jeśli będzie sprawiał kłopoty to daj mu porządnego kopa w dupę.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak można się przedostać do nawy z talizmanem orków na cmentarzysku? Tej z kratą.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus masz w tych wgłębieniach przyciski, wystarczy znaleźć odpowiedni.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos z returninga 1

Ucieczka:
Te zadanie otrzymamy podczas rozmowy z kucharzem zamkowym Cliffem.Ma już dość tego miejsca i planuje ucieczkę.Musimy poczekać kilka dni i z nim porozmawiać.Kucharz decyduje się na ucieczkę do obozu sekty w klasztorze zmiennokształtnych.Jednak aby tam się wybrać musimy zdobyć dla niego jakiś pancerz.W tym celu idziemy do komnaty Garonda i otwieramy skrzynię w której znajdujemy Ciężki pancerz straży.Dajemy go Cliffowi oraz jakąś broń i eskortujemy go do obozu.W nagrodę za pomoc dostaniemy do niego klucz do skrzyni w magazynie Ryżowego Księcia a w niej znajduje się kolejny klucz do skrzyni na szczycie najwyższej wieży w Zamku.

nie sprawdzalem ja mu dalem skorzana zbroje

filipolski

filipolski

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam pytanko, gdzieś mogę zdobyć tłuczek do zrobienia zielonego nowicjusza u bandytów ? Nie ma go w skrzynce Fortuno.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybiłem wszystko co było na Cmentarzysku i znalazłem talizman, kostur i pierścień szamana orków. Zakładam, że mogę go jakoś wskrzesić tak?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przywołać, w małej salce masz 3 posągi do których należy wsadzić wskazane przedmioty

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Urszizu

Urszizu

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim. Ogrywam pierwszy raz Returninga 2.0.

Skopałem dialog z Nigielem i musiałem oddać mieszek Asmalowi - Nigiel nie będzie miał opcji handlu.
Czy dużo strace ? 1 retoryki przeżyje, ale czy ma on jakieś "super fanty" ? Mikstury na stałe podnoszące statystki czy książki ? Z góry dziękuję za odpowiedź.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Handel będziesz z nim miał dopiero w 4 rozdziale jak ukończysz wątek kupców.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Urszizu

Urszizu

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kamień z serca, ogrywam dalej :] Dzięki !

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede Skórzany pancerz oddałem Eremicie :/
@Namiot dzięki za info na priv, ale gram ŚS i nie mam skąd wytrzasnąć pancerza straży miejskiej itp.
Może zbroje z płytek pełzaczy? Tylko pytanie, bo potem chyba trzeba myśliwym tak owe porobić, i pytanie czy płytek wystarczy.
P.S mam 184 płytki pełzaczy, styknie dla myśliwych i dla Cliffa?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szaman z cmentarzyska co chwilę nakłada na mnie chorobę i połamanie kości oraz zadaje 200 obrażeń. Nie musi mnie nawet trafić. Jak go pokonać nekromantą? Moje spelle oprócz zniszczenia ożywienca nic mu nie robią.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@dawidos Na jedną zbroję potrzeba 10 płytek, policz sobie :P
@Dudeus Ja bym po prostu poczekał na 4 rozdział i rozsiekał wszystko kosturem. xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao To ten kostur taki op? Ja myślałem, że głównym benefitem będą demony na 2 poziomie. No nic czas uzbierać 8 pn na 4 krąg.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2 pytania !

1. Nie mam dialogu z tym szamankiem orków (co zlecał zadanie na bagnie) o smoki i opiekonów. Stracę jakieś wątki czy coś jak zrobię tego zadani?

2.Jak się dostać do szamana w Świątyni Śniącego, który w G1 pilnował Uriziela? Kolce mnie zabijają a  okna już nie ma :)

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos w ostatecznosci zawsze kodem mozesz przywolac ItAr_Leather_L :P  a przeszukales jakas skrzynie u Garonda? albo moze mozna mu dac jakis pancerz magnatów (?) w r1 znajdowal sie chyba w skrzyni od Udara w prawo na podwyzszeniu obok knechta, ale nie wiem czy tak jakiegos klucza nie trzeba

Dobra jestem przed walka z krukiem itd cofnalem sie poczyscic Jarkendar z niesmiertelnych straznikow, bylem tylko w kanionie (i jej jaskiniach), biblioteka i jaskinia lączaca kanion i bagna (i w tej 1 jaskini pod tą jaskinia, znajdowal sie straznik) gdzieś więcej ich znajde?  bo po walce z Krukiem sie rozpadna, a szkoda expa

@Namiot 2. moze zwoj przemiany w cieniostwora lub akrobatyka?

0 użytkowników
Do góry