Skór czarnego trolla to chyba jest ponad 10. Ale to jest równoważne z rozdziałami. W kolejnych można zdobyć kolejne skóry. Naprzykład w r4 po zabiciu smoka kamiennego i innych smoków, przechodzimy do r5 i w miejscu smoka pojawia się czarny troll. Ja miałem chyba z 15 skrór czarnych trolli, nadal kilka mi zostało.
W dolinie cieni jest, 3 immienne trole nad słonecznym kręgiem (to 3 skory za jednym razem), w snieznych gorach orków... i pewnie jescze w innych lokacjach z moda, nie pamietam.
Śnieżne góry orków, ha, ten kto robił te lokacje musiałbyć totalnym nieogarem jak sama ta lokacja. Nordmar z Gothic III to poezja, logiczne, intuicyjne drogi, dźwięk chodzenia po śniegu, wspaniała aura, no i dostępna mapa.
W returningu dostajemy kupe zimowego gówna bez mapy (jest na rpgrussia, ale nie w grze, nie znam swojego położenia) jest po prostu fatalne. Aż żal, że włożyli muzykę z nordmaru, to hańba dla tej wspaniałej krainy.
No i jeszcze żałosna misja z przyjacielem Lee, który potrzebuje przewodnika.... lol, jakbyśmy my nie mogli być jego przewodnikiem i go odprowadzić. Na siłę coś utrudniać to takie aroganckie wobec graczy. Przejdę te grę ale raczej nie wrócę. Wole gothica 3 z contentem.
Skwituję to tak: ruscy myśleli że zrobią coś fajnego a zrobili gówno z tego.