Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844004 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844004

Odpowiedzi 37317

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz po. I tak musisz ją wykonać, żeby Ur-Thrall wpuścił Cię do kopalni.

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morales112 Też miałem ten problem, jest w pokoju knechtów nad engromem na wiszącej półce

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie  moge zdobyc 5 czarnej rudy?

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Qasto Masz wielkiego propsa za to! :D

@milygosc Polecam ogarnąć wątek z magazynem w fordzie Azgan. Tam masz z tego co pamiętam 4 rudy. Zrób też misję dla tego paladyna z kielichem. Powiedz, że nic od niego nie chcesz to w zamian dostaniesz bryłkę rudy.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zawsze pilnuja tego magazynu

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc spróbuj strach na nich rzucić w nocy a jak będziesz wychodzić to teleportuj się najlepiej

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
udalo mi sie pewnym sposobem, gdzie dokladnie sa zasoby paladynow do spalenia w tej ostatniej misji u orka?

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc są w magazynie na samym środku, musisz mieć pochodnie by wejść w interakcje

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to zadanie zrobilem mi chodzi o to kolejne zadanie z jakimis zapasami na jakies plazy

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chodzi o zadanie dla ur karasa?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak dokladnie sie nazywa trudny wybor

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi o zabicie oddziału paladyna alberta pod klasztorem zmiennokształtnych

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiecie może gdzie w klasztorze ukrywa się Gonzales po wyjściu z lasu assasynów? Przeszukałem cały klasztor dzień po i nigdzie go nie ma.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
On stoi przy Babo, ten co zamiata podłogę koło zamkniętego pokoju. Może prześpij jeszcze jeden dzień

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki, faktycznie zrespił się i sprząta w pokoju ;) Jak ja uwielbiam ten klasztor, jak tylko wejdę do pokoju od razu zbiegają sie nowicjusze i głupio stoją mówiąc co ja tu robię. Pogadałem z Gonzalesem dostałem itemki i wybiłem wszystkich nowicjuszy hahah, no ale bądźmy poważni, oczywiście wczytałem przed sieczką, ale to bardzo irytujące.

Teraz jestem na pustyni adanosa, no powiem tak beznadziejna lokacja, WIELKIE NIC, nic tam prawie nie ma a biegania od cholery. Na razie okrążam całą pustynię z brzegu. Potem udam się w centrum. Nie ma tam większych problemów, jedyne co to ewentualnie jakaś jaskinia gdzie nie da się przeskoczyć wielkiej dziury nawet z akrobatyką.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie.
Obecnie siedze w 2 rodziale w Jarku, i czy moge sobie wrócić bez spiepszenia czegoś w Returnie do Khorinis w dowolnym momencie?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Powiem tak: pustyni nawet nie próbuj robić bez solucji. W przeciwnym wypadku zejdzie ci na to ze 30 godzin. W pewnym momencie musisz iść do tejże wielkiej dziury, by przejść dalej... ale poza solucją nic na to nie wskazuje :D
@dawidos Możesz.
Po prawdzie to nie za bardzo jest w grze moment, kiedy można coś "spieprzyć" na tyle, że jedynym wyjściem jest rozpoczęcie gry od nowa. Można jedynie stracić jakieś questy poboczne albo bonusy. No i od trudnego wzwyż można zepsuć sobie postać, ale to chyba oczywiste i nikt nie będzie miał o to pretensji do twórców :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak narazie byłem w dziurze. Czytam solucję, ale na przykład jest taka fajna wieża nekromancka gdzie stoi szkielet z 20k hp i nawet nic nie robi dopóki czego nie ukradnę. Ubijam go do 5k hp, pijąc wodę adanosa jako leczenie ale on się odnawia i mnie zabija.

Dobra pokonałem gnoja, ale ta lokacja to naprawdę niewlele oferuję, taki trudny przeciwnik Im'Arah a w nim jakieś bezdety.

A gdzie jest klucz do skrzyni u pustynnych goblinów? Brakuję mi jednego fragmentu do odblokowania tych pulpitów i domyślam się, że jest właśnie tam ukryty bo byłem chyba wszędzie (chyba bo ta pustynia nawet nie ma mapy, lol) dobrze, że ktoś w solucji ją zamieścił.

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajde  Nag-Dumgara?

0 użytkowników
Do góry