Siema, mam problem z przyłączeniem się do najemników, generalnie chyba wykonałem wszystkie zadania i trzy osoby nie chcą na mnie głosować:
1) Dar - ma mnie za kapusia (misja z Cipherem, nie wiem czy ten głos ma znaczenie)
2) Fester - (misja z jaskinią polnych bestii, najpierw sam poszedłem zabić polne bestie, później poszedłem z Festerm, on coś powiedziałem że mu nic nie pomogłem (bo nie było w czym) i w relacji Trolfa nwet nie jest wumieniany (nie pamiętam czy w podstawce był potrzebny)
3) No i Sentenza - tutaj sprawa ma się tak, że przy pierwszej rozmowie go pobiłem i nie płaciłem tych 50 szt zł, teraz gdy pytam Trolfa co sądzą o mnie najemnicy on mówi o sentezie że nie zagłosuje na mnie bo wiszę mu 50 zł, ale kiedy z nim rozmawiam nie ma w ogóle opcji żeby mu dać kase, a jak pytam o głos to mówi "dlaczego mam na ciebie głosować? Za to że mnie pobiłeś?" - czy coś takiego. Nie wiem co zrobić więcej, żeby dołączyć do najemników - jestem nawet skłonny użyć jakiegoś programu, żeby edytować save bo już mam z 30h na liczniku. Ktoś ma jakiś pomysł?