Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8898478 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8898478

Odpowiedzi 37317

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak ten bug z gildią kupców istnieje. Ale da się go naprawić z pomocą programu GVE.

Udało mi się jakoś uaktywnić atak na mnie jak miałem  założone berło pokonałem amule. No i przeczytałem prawie wszystkie pulpity w środku w piramidzie oprócz tego na dole bo się nie da. Lecę dalej, chciałbym już to mieć za sobą, to jest męczarnia jak dla mnie. Zresztą w dzienniku napisali, ze ciągle te zagadki, pewnie jakiś pijany Assasyn z Varantu to robił. Ale to ruscy....

EDIT: podobno można nauczyć się usuwania serc orków i ludzi? Czy to było tylko we wcześniejszych wersjach?
Bo ja umiem usuwać serca ale jedynie demonom.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Demonom i golemom, nie można orkom i ludziom, tak było we wcześniejszych wersjach

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie poza klasztorem jest sporo winogron ? Nazbierałem serc demonów i fajnie by było winka zapomnienia porobić.
3 rozdzial.

U kupców ciężko spojrzeć ? chyba nie liczysz na kolejne darmowe porozwieszane po całym Khorinis :D
U kopców to za dużo nie ma. Tak, trochę liczyłem na taką miejscówkę jak stary obóz bractwa gdzie była masa korzeni leczniczych.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To fajnie masz jak łaziłeś po bagnach, mnie tam tam lagowało że nawet nie znalazłem czarnego kryształu. A czeka mnie to i aż się boje tam znów wchodzić. Bo parę mobków zostało, a jak mi laguje to spadek fps jest taki że nie da się grać.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktos moze jak jest statek z misji od alberta to w pokoju wodza jest skrzynia ktora wymaga klucza, gdzie go znajde? orki na statku wybilem i nikt nie mial

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema, mam problem z przyłączeniem się do najemników, generalnie chyba wykonałem wszystkie zadania i trzy osoby nie chcą na mnie głosować:
1) Dar - ma mnie za kapusia (misja z Cipherem, nie wiem czy ten głos ma znaczenie)
2) Fester - (misja z jaskinią polnych bestii, najpierw sam poszedłem zabić polne bestie, później poszedłem z Festerm, on coś powiedziałem że mu nic nie pomogłem (bo nie było w czym) i w relacji Trolfa nwet nie jest wumieniany (nie pamiętam czy w podstawce był potrzebny)
3) No i Sentenza - tutaj sprawa ma się tak, że przy pierwszej rozmowie go pobiłem i nie płaciłem tych 50 szt zł, teraz gdy pytam Trolfa co sądzą o mnie najemnicy on mówi o sentezie że nie zagłosuje na mnie bo wiszę mu 50 zł, ale kiedy z nim rozmawiam nie ma w ogóle opcji żeby mu dać kase, a jak pytam o głos to mówi "dlaczego mam na ciebie głosować? Za to że mnie pobiłeś?" - czy coś takiego. Nie wiem co zrobić więcej, żeby dołączyć do najemników - jestem nawet skłonny użyć jakiegoś programu, żeby edytować save bo już mam z 30h na liczniku. Ktoś ma jakiś pomysł?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@milygosc Zdobędziesz w 5 rozdziale.
@Susdam Jak wykonałeś próbę, to powinieneś móc już dołączyć do najemników.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapewne nie wykonałeś misji głównej torlofa. Chodzi o wieże dextera jak mniemam. Bo akurat tych 3 gości to ma mały wpływ. A wręcz żaden. Ja wszystkich ziomków sylvia pobiłem i nikt nie głosował z nich, nawet Rod. Także coś spierdzieliłeś

Oj z tym krukiem coś łatwo poszło, a to nie są żadne mini sniące tylko zwykłe potwory jak amule :)
Nagroda słaba szpon beliara, nie za ciekawy. Wole Aleora. No ale coż najgorsze za mną. Wystarczyło 20 bełtów z dvarthazdan i pare ciosów mieczem, kruk dead.
Słabo oj, słabo, tyle sie nałazić. Bardzo kiepski wątek. W rebalance było o wiele lepiej.
I jeszcze ten portal: jesteś zbyt potężny, by przejść, nosz szlak jasny trafia

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Za potężny? O kurczę, to za późno na tę pustynię poszedłeś xD
Ale jak już masz statystyki wyższe niż tam dopuszczalne, to reszta gry pójdzie łatwo :F

You didn't grow.
You didn't improve.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie są te klucze do puplitów na swiatyni adanosa
w solucji było  ze w w ciałach martwch strażników kamiennych
chidziłem po całej mapie (tam gdzie były te strazniki narysowane na mapie z solucji)
i zadnych ciał nie było a tym bardziej kluczy
pomocy panowie

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A warto tam iść? Co tam jest takiego ciekawego? Mógłbyś zapodać link do solucji tej krainy bo nie mogę znaleźć na forum może masz pod ręką :)

Żeby strażnicy się pojawili musisz połączyć berło z łzą adanosa i założyć :)

Warto skorzystać z triku, nie robić według solucji tak żeby aktywować strażników, tylko założyć berło i od razu iść do strażnika i walić go młotem, nie uaktywni się ;)

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
https://themodders.org/index.php?topic=26207.0

Post połączony: 2018-09-21, 21:17
pod numerem 28 jest pustynia adanosa

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao właśnie próbe przeszedłem, ale wziąłem dług od Sekoba (bo stwierdziłem, że bliżej), a mogłem tych strażników na farmie Berengara, może było by lepiej (niby trudnijesze ect)
@tomasz13 wątpie żeby chodziło o wieże dextera, ale i to mam już rozwiązane
PS: wieże chyba chciał Cord, gdybyśmy chcieli od niego pomocy w wypełnieniu głównego zadania Trolfa
Także nie wiem co tu mogłem dalej spierdzielić.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tomasz13 ale w solucji pisało ze berło moge zdobyc z piramidy a zeby otworzyc piramide muszę zdobyc klucze z martwych ciał strazników a ich nie ma

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Jest w tym pełnym poradniku niedawno przypiętym. Nagroda jest zależna od twoich preferencji (wojownik ma zbroję i miecz 2h/młot 1h, łucznik włócznię i łuk, mag szatę i kostur, wszystko bardzo silne)
@gibonex16 Klucze są w skrzyniach w 3 oazach oraz przy samej małej piramidzie. Dwóch pilnują amule z 20k HP, dwóch tylko szkielety, a nieumarli arcykapłani mają klucze do skrzyń.

You didn't grow.
You didn't improve.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
DO berła potrzebna jest jeszcze łza adanosa z teleportu w wielkiej piramidzie.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
udalo mi sie w r3 napelnic tymi 400 duszami ten szpon i jest silny bardzo, ale podobno jest do zdobycia w tym samym czasie jakis inny jeszcze lepszy miecz?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Weź mu nie myl, on jeszcze nie otworzył małej piramidy, a łza jest gdzie indziej xD
@milygosc Zależy, czy czujesz się na siłach, żeby przejść lokację za pustynią.

You didn't grow.
You didn't improve.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy dowodcow oblezenia mozna zabic w 2 rozdziale?
Z tego co wiem jest z nimi jakies zadanie albo bug(?)

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
lekki pancerz lowcy smokow, jakies z 440 sily, szpon beliara mistrz 2h i z 3k hp dalbym rade?

0 użytkowników
Do góry