Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844432 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844432

Odpowiedzi 37317

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Pytałem z czystej ciekawości xD

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ops fail, nie odswiezylem stronki wiec edit. zmienilo sie polozenie pierscienia ulfa? kurde latam 10min ale poddalem sie i nie chcialo mi sie juz dalej obok tych spalonych chat szukac xD

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzieś widziałem, że czasami Bezimienny nie wyciąga tarczy. Dzieje się to przy konkretnym stylu walki czy od czego to zależy, wie ktoś?

Chciałem jeszcze zapytać czy to prawda, że jeśli grać paladynem to najlepiej 1h + tarcza, a jeśli najemnikiem to 2h? (pod siłę oczywiście)

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak robić stalowe pręty?

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie bo gram nekromantą i mam misję, aby wykuć 30 mieczy z magicznej rudy dla najemników. Problem leży w tym, że nie uczyłem się kowalstwa bo gram magiem, a na wykucie trzeba 40 kowalstwa. Jak mam tą misję wykonać?
Bennet nie nauczy cię kowalstwa ?
Rozumiem że czeladnikiem u Haralda nie zostałeś.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@tomasz961114 w Obu przypadkach najemnik jest lepszy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

I chciałem się zapytać czy jest możliwość grania na dx 11 na stałych 60fpsach(pomijam lokacje bardzo zaludbione jak np w mieście bo tam są problemy z optymalizacją) na gtx 750, 8gb ram, AMD Athlon x3? Jak grałem bez dx11 to miałem około 90,150fps

Post połączony: 2018-09-01, 20:24
I jak się robi stalowe pręty?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wlasny oboz kogo można zwerbować do obozu i kogo najlepiej ?

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciosy krytyczne z duali zależą od poziomu nauki 1h czy 2h?

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakiś sposób na walke z przeciwnikami którzy mają arcymistrzowską walke mieczem 1h? Te szybkie combosy kasują mnie odrazu xD

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
@Tizgar

A ja dalej cie wywołuje, odniesiesz się do mojego pytania odnośnie kolejności lokacji , dla najemnika 1h+kusza? na Hardzie.

parszywystaruch

parszywystaruch

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczyć się regeneracji many będąc magiem ognia?

Dene

Dene

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzieś widziałem, że czasami Bezimienny nie wyciąga tarczy. Dzieje się to przy konkretnym stylu walki czy od czego to zależy, wie ktoś?

@Tizgar to w czym paladyn lepszy od najemnika, magia?

Czemu tak ciężko znaleźć spis kamiennych tabliczek? W podstawce zostawiało się tabliczki, aby dobić skilla do 100%. W Returnie coś się zmieniło pod tym względem?

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misja od jacka nt fajki. Ide oczywiwcie do grega, pytam go o tego kelvara. I tutaj powinienem miec kwestie zapytania o fajke,  tylko ze jej nie mam. O co moze chodzic? Jest to laczone zadanie z ta latarnia abz nia wszystko do tej pory zrobilem czyli rozmowy z duchem,  hanna, xardasem, jackem czy wlasnie pierwsza rozmowe z gregiem.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś sposób na walke z przeciwnikami którzy mają arcymistrzowską walke mieczem 1h? Te szybkie combosy kasują mnie odrazu xD
Gdy zaczynają się kręcić to cofaj się do tyłu. Przewaznie po 2 obrotach mają moment przerwy i wtedy atakujesz. Wg mnie oni są lawiejsi do wyczucia niz ci co mają eksperta.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NickiMinaj Czekasz az zacznie combo i robisz na czillku dwa kroki w tyl a nie spamujesz "s" jak skonczy combo masz czas na atak. Ja dualami daje rade zrobic wtedy dwa ataki. Rowniez dualami jestem w stanie uderzyc dwa razy, jak np. szkielet do mnie biegnie i juz chce atakowac, trzeba to dobrze wyczuc, chodzi o odleglosc. Atakujesz zanim zacznie sie jego animacja. Rowniez mozesz zablokowac dwa pierwsze ataki i kontrowac. Tylko tutaj musisz znowu bawic sie w wyczucie, bo jak nacisniesz blok jak on zaatakuje, to animacja bloku bedzie za dluga i nie zdazysz zaatakowac bez obrywania.

@lukas900
Ten quest nie jest laczony z latarnia na 100%. Latarni nawet nie ruszylem a fajke dostalem.

Jest gdzies solucja zadania mroczny zakon?

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 jak się robi stalowe pręty?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@lukas900 Podejdź do Grega, kiedy pali fajkę. (jakoś od 10 do 20)
@reybeek Ale ten quest jest raczej dość przejrzysty, po co solucja? xD
@Bartczenkooo Przy piecu kowalskim jest opcja przetapiania sztabek na pręty.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao W Returningu z pozoru przejrzyste rzeczy potrafia Ci cos popierdolic potem XD A mi szkoda 120h gry :D

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić tego maga na pustyni w tej wiezy? Tego szkieleta. On ma 4 kawałek do tych pulpitów na pustyni,

0 użytkowników
Do góry