@Dene Myślę, że nie ma co jakoś bardzo ich trzymać, bo nauka do 100% kosztuje tylko 15pn za 5% nie jak w przypadku podstawki gdzie dochodzilo do 25. Chyba, że coś mi się zepsuło ;). Ja osobiście nauczyłem się do 90 a reszta z bonusów. Co prawda troszkę straciłem, bo mam 105% za bonusy z zabijania potworów, ale raczej nie warto czekać do nie wiadomo którego rozdziału żeby móc cieszyć się 100% na kryta, bo strata punktów jest minimalna.
Czy jakis quest prowadzi do dodatkowej lokacji przed 6 rozdziałem? Pustynie Adanosa, Las asasynów i Doline cieni mam zrobione, po przeteleportowaniu się do Khorinis zacznie mi się 5 rozdział no i mam z 10 questów nagromadzonych wcześniej i aktualnych, których zwyczajnie nie chce mi się dokańczać i latać w tę i z powrotem, ze względu na balans, to znaczy wszystkie te questy nie dadzą mi nawet jednego poziomu, grind jest dużo istotniejszy. Nie chciałbym z drugiej strony ominąć jakiejś dodatkowej lokacji, więc jeżeli przed 6 rozdziałem jest coś oprócz tych które już wymieniłem to miło by było jakby ktoś mnie pokierował