Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7853699 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7853699

Odpowiedzi 37317

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mówiąc prosto żeś za slaby :P
Tak bardziej poważnie to ułomność i słabości grania pod siłę 2h niestety jest to najsłabsza droga rozwoju i to tu się okazuje nawet mając 500 siły i  srebrny nordmarski miecz to jest za mały dmg potrzeba  sihila na niego każdy inny może się obejść bez, zasadniczo jak nie masz 500 sił to nie wiem czego ty tam szukasz ogólnie to ja nie wiem jak można w 5 rozdziale nie mieć jeszcze 500 siły xd

niestety twoja teoria obalona przez samego, ktory wszystko rozpoczal. on dopiero wlasnie zdobyl ten miecz, probowal bic go zwyklym srebrnym :D
umeczek rozpierdalas* mnie juz nie pierwszy raz

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@UmeczekPL Jak masz dość % w jednoręce to może wystarczyć. Ale i tak będzie ciężko i nie obejdzie się bez wszystkich dostępnych sztuczek na upiory.
@wojtek988 A teraz tak samo. Jak ci nie działa to wyłącz numlocka w ustawieniach.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oo kurde on był jednoręczny? XD myślałem że on był dwuręczny :P

Post połączony: 2018-08-07, 13:49
Kamienie księżycowe, chyba tak się nazywają gdzie znajdę?
I gdzie są wszystkie chromaniny? Bo znalazłem 1

lalleear

lalleear

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka jest najlepsza broń 1h jaką można zdobyć w 1 rozdziale pod siłę? Ewentualnie 2 rozdział w Jarkendarze 1h pod siłę?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pogromca od Andre (1 rozdział) tylko strażnik miejski po zadaniu żywy bądź martwy

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy rozmawiałem z Xardasem o czarnych kryształach duszy, wspomniał coś o miksturze którą  rzekomo był by w stanie zrobić, problem polega na tym że mam już w ekwipunku pięć sztuk tego składniku a z Xardasem nie mam żadnej opcji dialogowej.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy rozmawiałem z Xardasem o czarnych kryształach duszy, wspomniał coś o miksturze którą  rzekomo był by w stanie zrobić, problem polega na tym że mam już w ekwipunku pięć sztuk tego składniku a z Xardasem nie mam żadnej opcji dialogowej.

Potrzeba 10 sztuk

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Kiedy Szaman Hosh-Nar zleca zabicie demona z bagien ? Na chwile obecna mam mu przynieść książke, orientuje się ktoś gdzie mogę ją zdobyć?

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest to kunszt południowców czy jak ona się nazywała.
Jeśli dobrze pamiętam tą ją znajdziesz w starej wieży xardasa

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Jao pisałem juz o tym nawet  na RPG russia to potwierdzają tylko i wyłącznie ŁS może mieć ciężki pancerz w r3 reszta dopiero w r5 nic u żadnego hagena się nie pojawi wcześniej.

Tylko siła ma upierdolone skalowanie z srebrnymi mieczami o dziwo widmo z zaginionego brata grając pod zreke jest debilnie łatwe możemy go zabić już  w 2  fazie,  bo na włócznie  silvermoon zręczność działa poprawnie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skończyłem wątek doliny cienia ( zabiłem już azgalora, zawarłem pokój itp) mogę wybić wszystkie orki w GD i w dolinie Cienia ? mam na myśli całe orkowe miasto, przed orkowym miastem, w dolinie cienia ( ur-groma i ur-krasa) ? Głównie chodzi mi o ur-thralla czy nie będzie on mi do czegoś później potrzebny ?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao pisałem juz o tym nawet  na RPG russia to potwierdzają tylko i wyłącznie ŁS może mieć ciężki pancerz w r3 reszta dopiero w r5 nic u żadnego hagena się nie pojawi wcześniej.

Tylko siła ma upierdolone skalowanie z srebrnymi mieczami o dziwo widmo z zaginionego brata grając pod zreke jest debilnie łatwe możemy go zabić już  w 2  fazie,  bo na włócznie  silvermoon zręczność działa poprawnie

Widmo (zadanie :zaginiony brat) grając pod siłę również można pokonać w 2 - 3 fali w kilka minut, grając pod siłę w debilnie łatwy sposób, tylko trzeba umieć :P używając srebrnego miecza, wystarczy starać się będąc rospędzonym cały czas w biegu(przed walką warto użyć miksturę szybkości) cały czas klikać myszą atak  ( nie zatrzymywać się i nie blokować widmo o ścianę starać się tak aby widmo jak najdłużej się cofało do tyłu) wtedy widmo dostaje obrażenia combo i traci po 5-8k życia w parę sekund.

Post połączony: 2018-08-07, 16:41

lalleear

lalleear

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy siła zwiększa ilość zadawanych obrażeń?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy mozna zabic paladynów z fortu? tam gdzie idzie sie z misją od kupców? czy beda potrzebni jeszcze później?
[/quot
Nie, będą kluczowi w 7 rozdziale

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Tizgar A, musiało mi to umknąć xD To oczywiście nie fair, bo skąd niby Bennet ma łuski ponoć potrzebne do zbroi, ale ok :F
@UmeczekPL Chromaniny - 2. strona solucji, kamienie - FAQ.
@Nemrok19r Bo ja wiem. Mnie się zawsze bugował wtedy w ścianach i nic mu nie mogłem zrobić. Niestety tylko postacie pod siłę mają pod górkę z tym czymś, dla maga - jak dla postaci pod zręczność - jest to spacerek.
@lalleear Nie, jest tak se dla ozdoby.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oplaca sie grac pod szpady jak gram pod zrecznosc? Sa jakies lepsze od tej ktora moge stworzyc z gildi zlodzieji (ma chyba 85dmg) bo strasznie mi sie ten styl walki spodobal ale nie wiem czy sie oplaca :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Jao Faworyzacja Rosjan nie moja xd  książka ma tekst almanachu i uaktywnia oryginalny dialog z bennetem który występował po almanachu bezi już w r3 mu mówi ze wie jak ulepszyć zbroje wystarczy pokryć ja ruda i bennet już uradowany jest gotowy nam ja sprzedać

@Kuba1600 Tak przez 1 i 2 rozdział masz w sumie najszybsze i najefektywniejsze bronie od 3 rozdziału trzeba albo przejść na włócznie albo na duale. 

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar czyli moge rozdawac staty w walke 1h? czy do duali sie zalicza 2h?

sadek

sadek

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z zadaniem "Sekretny Portal" od Lorda Hagena. Byłem w Jarkendarze i wyczerpałem wszystkie opcje dialogowe z magami wody i nadal nic. Kiedy będę mógł wyruszyć do Górniczej Doliny?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kiedy ukończysz jarek to proste nie

0 użytkowników
Do góry