Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7853741 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7853741

Odpowiedzi 37317

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Miksu no to nowa gra :) ja kiedys musialem sie cofnac o 35h do tylu i jakos przebolalem to.

No masz w sumie racje i tak mam teraz wakacje to tam mogę grać od nowa :D

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zabijam paladynow tych z albertem a u ur karrasa nie mam zadnej opcji dialogowej na ten temat, wie ktos o co chodzi?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@UmeczekPL Z Asinoksem jest taki problem, że obrażenia ze srebrnej broni się nie skalują, więc możesz mieć i 700 siły i nie zrobi to różnicy. Potrzebujesz sihilla i... buguj go. Mnie się udało fikołkiem dostać mu się za plecy i ładować cios za ciosem, zanim się odwrócił.
@Ari88 Sprawdź o różnych porach, czy kogoś nie pominąłeś, powinieneś dostać wpis w dzienniku.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jesli ktoś potrzebuje średnią zbroje łowcy smoków to da sie ja ogarnąć bardzo szybko może nawet w 3 rozdziale a już na 100% w 4. Taki myk że należy zostać mistrzem kupieckim a potem od Nigiela kupujemy 2x luski smoka ;) Zanosimy do Benneta i mu je dajemy poprzez dialog nastepnie odkupujemy za tyle samo i tak 10 razy aż powie że to wystarczy na średnia zbroje.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm mam pytanie czy warto wziąć pierścień od fellangora? Jeśli I tak chyba zamierzam wybić paladyniow
Dużo stracę karmy u innosa a zyskam u beliara karmy?

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jesli ktoś potrzebuje średnią zbroje łowcy smoków to da sie ja ogarnąć bardzo szybko może nawet w 3 rozdziale a już na 100% w 4. Taki myk że należy zostać mistrzem kupieckim a potem od Nigiela kupujemy 2x luski smoka ;) Zanosimy do Benneta i mu je dajemy poprzez dialog nastepnie odkupujemy za tyle samo i tak 10 razy aż powie że to wystarczy na średnia zbroje.

ktos ostatnio pisal na forum ze gra jest pod najemnikow/lowcow smokow i mozna w 3r miec juz ciezka zbroje lowcow smokow hehe :D, sam nie probowalem bo gram ss ale poszukaj sobie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Aedin Warto, a jakże, daje ładny bonus do siły i zręczności. Aczkolwiek odmówienie to więcej expa xD
@emyl07 Pisał to Tizgar odnośnie jakiejś książki z Doliny Cieni. Nie jestem jednak pewien, czy paladyn też aby nie dostanie już wtedy opcji kupna ciężkiej zbroi u Hujgena Hagena. Do tego strażnicy świątynni dostają nowe zbroje chyba na bazie levelu postaci, a nie rozdziału. A w ogóle to mistrzem gildii jest się dopiero w 4 rozdziale, więc w 3 można tylko od Azgalora zdobyć łuski. I jeśli można tak od Benneta odkupywać łuski, to jest to bug. A skoro jest to bug, to pewnie wystąpił już w podstawce :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś orientuje sie jak wyłaczyć całkowicie kradzież AST? Wolał bym mieć przez dialog jak kiedyś bo kucanie w centrum miasta najemnikiem to do łatwych nie należy.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak aktywować teleport bezpośredni do miasta orków?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten do GD?To miasto z Ur Thrallem? To musisz zabić szamana orków z cmentarzyska z niego runa wypada.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm mora ulartu działa teraz inaczej? Użyłem jej na mobie i zniknęła z eq xd i w niektórych stworzeń wypadają duszę choć nei że wszystkich. Tak powinno być?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Gorys211034 w ustawieniach jest taka opcja do wyłączenia, poszukaj.
@tldr z tego co wiem, to nie ma bezpośrednio tam teleportu. Najlepiej do przełęczy i się przebiec albo poskakać dzięki umiejętności akrobatyki, której możesz nauczyć się w mieście orków.

Post połączony: 2018-08-07, 11:17
@Aedin tak, tak powinno być.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opcja z wyłaczeniem AST nie działa dlatego pytam wiem też że to bug.Pytanie czy da sie to jakoś ominąć? Nawet zmiana w gothic.ini nic nie daje bo po starcie gry i tak AST jest włączona...

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten do GD?To miasto z Ur Thrallem? To musisz zabić szamana orków z cmentarzyska z niego runa wypada.

dzieki

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Aedin Warto, a jakże, daje ładny bonus do siły i zręczności. Aczkolwiek odmówienie to więcej expa xD
@emyl07 Pisał to Tizgar odnośnie jakiejś książki z Doliny Cieni. Nie jestem jednak pewien, czy paladyn też aby nie dostanie już wtedy opcji kupna ciężkiej zbroi u Hujgena Hagena. Do tego strażnicy świątynni dostają nowe zbroje chyba na bazie levelu postaci, a nie rozdziału. A w ogóle to mistrzem gildii jest się dopiero w 4 rozdziale, więc w 3 można tylko od Azgalora zdobyć łuski. I jeśli można tak od Benneta odkupywać łuski, to jest to bug. A skoro jest to bug, to pewnie wystąpił już w podstawce :F

dla chcacych lub grajacych ss uwaga srednia zbroje mozna dostac juz w 2r wlasnie z nia biegam. nalezy spelnic dwa wymogi:
powrot fortuno z jarkendaru do obozu bractwa w khorinis i znalezienie cor angara i powiedzeniu o nowym obozie bractwa. Nastepnie informujemy przywodce bractwa i tego glownego ss i moze nam sprzedac zbroje za jakies9500 zlota. po ulepszeniu jej pieciokrotnie  i posiadaniu pasa ss mucha nie siada

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak ulepszyć szpon beliara duszą senyaka ? nie mogę tego zrobić za cholerę, przy ołtarzu mam tylko możliwość ulepszenia go duszami, a jak ofiarowuje duszę senyaka to mi daje 15hp i 1,5k expa :( a stat szponu nie podnosi
dobra, nie pogadałem z xardasem xD już mam

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy mozna zabic paladynów z fortu? tam gdzie idzie sie z misją od kupców? czy beda potrzebni jeszcze później?

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Xardas na początku gry mówi o kosturze "Pożeracz dusz". Gdzie on jest??

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao  Muszę mieć sihila? Bo znalazłem srebrny nordmarski miecz? Chyba tak się nazywa I on jest o wiele lepszy od srebrnego miecza

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się teraz wskrzesza?
Kiedyś to było chyba L Shift + num 9.

0 użytkowników
Do góry