Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8226940 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8226940

Odpowiedzi 37317

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
możesz iść do netbeka on da ci korzeń które je ożywi

Post połączony: 2018-08-06, 21:09
i tak wgl to czytaj solucje bo tam wszystko pisze

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puma127 Wydanie canthara jest niemal równoznaczne z zaczęciem gry od nowa także masz odpowiedz na swoje pytanie

Co? To co oni zmienili w nowszej wersji? Canthar nagle stał się postacią równie ważną co Xardas? xD W 66.2 na dwóch postaciach wydałem Canthara i ukończyłem grę bez problemu.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Canthar tylko ogranicza ci zadania odnośnie gildi kupców co za tym idzie inne wątki powiązane z gildią kupców

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ Kurde a ty myślisz że co ja robię? XD robię pustynie adanosa z solucją a może akurat to przegapiłem :d To czyli nie zjebałem to dobrze

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek może widziałeś to do wersji 1.2 returninga bo tam prawda z jagód się poty robiło a w 2.0 z tego co mi wiadomo tylko kompoty a potki uczy każdy alchemik który uczy potki leczenia trzeba znać wszystkie trzy (25 50 i 75%) i wtedy można tej na stałe +20 hp i do tego nie trzeba szczawiu tylko korzenie lecznicze

Post połączony: 2018-08-06, 00:20
Mogę przed wyruszeniem do Irdorath wybić miasto orków jak już wszystkie questy tam skończone ?

Moze faktycznie chodzilo o wersje 1.2
Reszte potek na hp juz ogarnalem co i jak. Pozostaje pytanie co z ciemnymi grzybami, jakie najlepsze zastosowanie dla postaci pod zreke?

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem, przestała mi działać akrobatyka. W umiejętnościach normalnie mam wpisane tam ,,uczony'', mimo to dalej skacze jak bym nie umiał akrobatyki i nie mogę robić uników.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Istnieje możliwość napełniania butelek wodą?

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, jak ja mam zabić tego maga z wieży? On się leczy jakoś i potem jak go bije umieram odrazu :/
W pustyni adanosa

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś łatwo sprawdzić statystyki orkowych broni? Nauczyłem się walki nią i wyświetla mi w ekwipunku jedynie jej typ

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy opłaca się uczyć ściągania łusek i pozyskiwania krwi smoka ? Mam już najemnikiem najlepszy pancerz więc nie wiem czy dla tych kilku smoków warto się uczyć tego, no chyba że potem będę mógł z tej krwi zrobić jakiś hiper dobry miecz ?

@mrthezyga
statystyki są różne, ale tylko te orkowe bronie wykute przez Ciebie mają je konkretne i Ci pokazane :P kucia nauczy się kowal w mieście orków jak umiesz walczyć za bryłki magicznej rudy :P osobiście bije najlepszą bronią orkową ma ona 475 ataku wymaga 475 siły i daje 500 życia :)
@Hadvar
naciśnij literkę T na klawiaturze, akrobatykę można włączać i wyłączać kiedy się chce :) oznaczona jest w tym samym miejscu co bieg kiedy jest włączona
@Pasterz z Feshyr
Broń Boże nie napełniaj ich wodą xd tylko wodą z pustyni adanosa która to daje dużo życia i wytrzymałości jak się ją pije w dodatku spada wtedy zmęczenie :P
@reybeek
gulasz z ciemnych grzybów którego uczy snaff, 50 grzybów 1 many daje, jak by ktoś znał lepsze zastosowanie sam jestem ciekaw :p ja lepszego nie znalazłem i stosuje sukcesywnie do teraz jak gram pod zręczność lub siłę :P

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, jak ja mam zabić tego maga z wieży? On się leczy jakoś i potem jak go bije umieram odrazu :/
W pustyni adanosa

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
sprawdz pare stron wczesniej.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z questem u Vatrasa z Magicznym Dziennikiem bo nie Casia nie chce ze mną rozmawiać czy jest jakaś inna możliwość zdobycia dziennika ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
musisz miec 30 retoryki z tego co pamietam,dokladna liczba jest w solucji.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
musisz miec 30 retoryki z tego co pamietam,dokladna liczba jest w solucji.

No w tym problem że mam a ona i tak nic nie chce mi powiedzieć :/
Jestem w Gildii zabujców czy to przez to ?

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co mogę zrobić z faktem że Erol zasugerował przeróbke rudy z kopalni na stalowe pręty? Po prostu info dla gracza że mogę wziąć i poprzerabiać czy da się z kimś o tym pogadać?

Dobra ogarnąłem sam a posta nie usunę bo nie umiem

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Miksu to zle poprowadziles dialog z nią,wczytaj sobie i probuj inne dialogi az Ci powie o tej ksiazce.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Miksu to zle poprowadziles dialog z nią,wczytaj sobie i probuj inne dialogi az Ci powie o tej ksiazce.

No problem mam w tym że ja do niej przychodze i nie mam dialogów a wczesniej co z nią gadałem to do questów z Constantinem :/
Mam tylko napis KONIEC

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać kod na skórę slokersa?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Miksu "Vatrasowi skradziono pamiętnik, ma go Zuris, lecz kosztuje 5000 golda, co robimy? Idziemy do Cassi, (potrzebne jest 20/30 retoryki) przekonujemy ją linią dialogową: takie są pogłoski, ona odsyła nas do Ramireza, on oddaje nam pamiętnik za darmo" skopiowane prosto z solucji,nie mam pojecia co zrobiles w takim razie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

0 użytkowników
Do góry