Mam pytanie czy opłaca się uczyć ściągania łusek i pozyskiwania krwi smoka ? Mam już najemnikiem najlepszy pancerz więc nie wiem czy dla tych kilku smoków warto się uczyć tego, no chyba że potem będę mógł z tej krwi zrobić jakiś hiper dobry miecz ?
@mrthezyga statystyki są różne, ale tylko te orkowe bronie wykute przez Ciebie mają je konkretne i Ci pokazane

kucia nauczy się kowal w mieście orków jak umiesz walczyć za bryłki magicznej rudy

osobiście bije najlepszą bronią orkową ma ona 475 ataku wymaga 475 siły i daje 500 życia
@Hadvar naciśnij literkę T na klawiaturze, akrobatykę można włączać i wyłączać kiedy się chce

oznaczona jest w tym samym miejscu co bieg kiedy jest włączona
@Pasterz z Feshyr Broń Boże nie napełniaj ich wodą xd tylko wodą z pustyni adanosa która to daje dużo życia i wytrzymałości jak się ją pije w dodatku spada wtedy zmęczenie
@reybeekgulasz z ciemnych grzybów którego uczy snaff, 50 grzybów 1 many daje, jak by ktoś znał lepsze zastosowanie sam jestem ciekaw :p ja lepszego nie znalazłem i stosuje sukcesywnie do teraz jak gram pod zręczność lub siłę