Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822650 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822650

Odpowiedzi 37317

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A hełm paladyna można założyć razem z ciężkim pancerzem łowcy smoków? Nie gryzą się?

nodest

nodest

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam mam problem z misją "co z kopalnią?" problem polega na tym że jak chce wyprowadzić gimesa z jego ziomkiem z górniczej doliny to po przejściu do khorinis nie ma ich za mną ? jak mam przejść przez ekran ładowania żeby przeszli razem ze mną ? :/

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@nodest masz w solucji że jak wejdziesz do Khorinis to oni będą stać przed wejściem do GD , przy bramie jak wcześniej byli tam paladyni.

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Damnit szkoda że ten ktoś nie pisał dlaczego :/
Ale to ze Snafem to dzięki za info bo mięsa kopacza używałbym na te ciasta

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Mam parę pytań dotyczących jubilerstwa.
Po pierwszę jaki kamień potrzebny jest aby stworzyć pierścień zręczności i gdzie można go znaleźć, mam ich całkiem sporo tylko kilka z nich sprzedałem Hannie na początku gry gdy jeszcze nie wiedziałem że mogą się przydać.
Po drugie ile mniej więcej może mi dać zręczności taki pierścień?

nodest

nodest

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@nodest masz w solucji że jak wejdziesz do Khorinis to oni będą stać przed wejściem do GD , przy bramie jak wcześniej byli tam paladyni.
no właśnie ten problem że ich tam nie ma :/

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pasterz z Feshyr Szmaragd potrzebujesz, 1 pierścień który możesz stworzyć z sztabki rudy, daje 10 zręczności, np z kufra w ratuszu :D ( trzeba dużo hp żeby to otworzyć)
@nodest Mi to było tak że wziąłem ich pod przejście do khorinis a następnie na piechotę przeszedłem do kopalni złota ( trochę się po niej powłóczyłem) a następnie teleportowałem się runą do khorinis i oni wtedy stali tam gdzie paladyni ( może nie wszedłeś do kopalni złota po tym jak ich odprowadziłeś )
@meserszmit007 Hełm paladyna nie gryzie się z pancerzem łowcy smoków jak coś :)

i ktos mial racje zupy sa slabe, miesa kopaczy uzywa sie do robienia gulaszu ktorego uczy snaf w jarkendarz i daje na stale do obrony przed magia. tak kompoty zwiekszaja max hp i sa swietne
@emyl07 nie mogę się z tobą zgodzić, najbardziej opłacalne to kupić za 5k przepis na miksturę (od constantina)  która chroni przed magią i jest z 25 mięs kopacza do zrobienia :) ( zupa potrzebuje 50 mięs kopacza )

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie trzeba wchodzić do koplani złota, ja im powiedziałem że jesteśmy na miejscu, potem teleport przed przełęcz i czekali.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pasterz z Feshyr Szmaragd potrzebujesz, 1 pierścień który możesz stworzyć z sztabki rudy, daje 10 zręczności, np z kufra w ratuszu :D ( trzeba dużo hp żeby to otworzyć)
Wymagane jest 150 zręki. Punkty zdrowia nie mają z tym nic wspólnego.

Post połączony: 2018-08-05, 12:36
Jak mam zabić tych dwóch strażników amul sah i tego drugiego xd z kuuszy zadaje im obrażenia ale się regenerują a z broni zero xd
Musisz walczyć z nimi naraz, żeby nie respiło im się życie. Jeśli odciągniesz jednego, to nie będziesz im nic zabierał.

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Godlo  a ta mikstura daje na stale do ochrony przed magia czy tymczasowo? nie mam jeszcze tego przepisu

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły a mi kurde ktoś napisał że trzeba hp ( ponad 3,5k) no to próbowałem otwierać kilkanaście razy ale zawsze padałem :P Nie wiedziałem że zręczność ma wpływ na dmg od pułapek albo ich aktywacje przy otwieraniu skrzyni :)
@emyl07 jak coś to ten przepis jest do nabycia w 2 lub 3 rozdziale ( nie wiem czy nie trzeba wykonać zadania z trucizną pierw ale wątpię :P ) i tak jak kolega wyżej napisał daje bonus na stałe :P

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem, jestem magiem ognia, mam 3 krąg, nauczyłem się robić runę burzy ognia, mam kilka pustych run, dużo węgla, siarki i skał krystalicznych oraz kupiłem język jaszczura ognia od goraxa i mam oczywiście zwój a przy próbie stworzenia runy cały czas pokazuje że nie mam wszystkich składników, wie ktoś w czym problem?

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@chaffe45 Masz lepszą runę?

Muszę mieć runę stworzoną z pomocą sztabki rudy?

Meizke

Meizke

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Jak zrobić zadanie "Błąd Canthara" jeżeli jest on w więzieniu. Drugie pytanie: Jak przekonać członków Gildii Złodziei jeżeli zabiłem Attilę?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Meizke do wiezienia wsadza sie sare nie canthara,casii przyniesc pierscien constantino,na ramireza rzucic czar zapomnienie i chyba tyle.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@chaffe45 Masz lepszą runę?

Muszę mieć runę stworzoną z pomocą sztabki rudy?

Tą lepszą od zwykłej. Chyba wymaga sztabki rudy, ja gram w Alternative Balance i tam samej rudy.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dam radę w dolinie Cieni? Mam 430 siły, uriziel i ten pancerz orkowy :)

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy karmę u beliara można tak jak u innosa podbić za kase?

0 użytkowników
Do góry