O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8877691
Odpowiedzi 37317
emyl07
Na piętrze starego domu Ryżowego Księcia.
UmeczekPL
Kravis
Ktoś wie jak ( czy w ogóle się da) zbugować Lorda Dakatta? Taki boss w dolinie cieni ;d
Tizgar
Jao
Woad
Morales112
Ja nie wiem, co ludzie mają tym bugowaniem mobów. Jak nie potraficie ich pokonać, to grajcie na łatwiejszym, a nie dajecie 200%, a potem niektórzy kozaczą, jak to wszystko pięknie wycinają przez ścianę.
Gówno prawda xd tu właśnie wychodzi dlaczego gram tak a nie inaczej a tłumaczenie ze buguje żeby było szybciej jest śmieszne, masz dobra postać albo nawet wymaxowana to nic nie trzeba buggowac to jest nagroda za maxowanie postaci prosta walka z bossem bez żadnych bugów, jak ktoś musi coś buggowac to niech da uninstall tak będzie łatwiej.
ApsIk
@emyl07 Bo ja wiem? Wymagania na pewno spełniasz, ale możliwe, że zawiedziesz się na statach tej zbroi. Mimo wszystko warto już w 2 rozdziale wybrać się do NO, choćby ze względu na zadanie od Lee i Wolną Kopalnię oraz krainę za nią. Jaszczuroludzi da się wykiwać i powybijać pojedynczo.@UmeczekPL Postrach nieumarłych to miecz z zatopionej wieży Xardasa. Jest o tyle dobry, że zadaje obrażenia także przez blok, ale szczerze mówiąc Urizielem chyba zdejmiesz go szybciej. Albo lepiej jakimś obuchem, bo wiadomo - obuchy zadają kościstym więcej. Jeden dobry jest w mroźnych górach.