Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876473 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876473

Odpowiedzi 37317

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakich trofeów żąda Falk do nauki tworzenia pancerzy z futer? I jeszcze czy "Przebijający Strzał" działa też dla kuszników?

With great power comes great bullshit

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do wyspy bossów, jak zabić to jebane widmo ? bije to sihilem 2 ręcznym i za każdym razem kiedy spada mu hp poniżej 10k ( na początku ma 50k) znika jak zawsze ale gdy się pojawia to pojawienie jego nie odbiera mi jak normalnie 800 hp tylko całe życie i umieram :( nie mam pojęcia jak go zajebać przez to, nic nie mogę mu zrobić poniżej 10k bo mnie od razu zabije jak zniknie i się pojawi

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Adam123 możesz
@Ciastek97 Są cztery. Wilk ze słonecznego kręgu, wilk z kanionu w Jarku, troll z lasu za palisadą orków, troll z pustyni Adanosa.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Istnieje możliwość zdobycia jakichś duali przed księżycowym ostrzem?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziska, jeżeli wpakowałem Canthara do paki ( i tam go zabiłem żeby pchnąć zadania dla Gildii Zabójców) , to zrobie zadania dla Gildii Kupców ( ostatnie questy które związane są z sarą).

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@meserszmit007 A skąd info,że Canthar jest potrzebny ?

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
@Hadvar
@Tizgar
Dzięki wielkie, czyli jednak u mnie chodzi o to że jestem bez gildii.

I może ktoś się orientuje - dla łucznika lepsze są rapiery 1h czy włócznie 2h pod zrękę? Bo czy nie jest tak, że rapiery nie działają na szkielety a te włócznie już tak?

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę zdobyć zbroje dla cliffa potrzebna do ucieczki?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug No wg solucji to sara ma wyjść z więzienia i mamy dla niej z 3 zadania zrobić, a jak ja ją nie wpakowałem do pierdla to ciekawe czy coś się nie zbuguje :P

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Glixy całą gre mozna przejść używając tylko łuku

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@meserszmit007 A,wybacz,źle zrozumiałem wypowiedź.W takim wypadku nie pomogę,choć zakładam,że questa nie będzie.

krzuchujr7415

krzuchujr7415

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kogo mam zwerbować w misji dla myśliwych "nowi myśliwi"? I czy wie ktoś czemu nie dostaje łuku od Falka za skórę slokers?

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam nietypowe pytanie. Otóż zabiłem Sagittę przez przypadek (nie wiedziałem, że dosięga pod ziemię deszcz ognia, gdy zabijałem bandytów na górce) i nie mogę znaleźć jej ciała teraz. Czy ktoś wie gdzie ona może leżeć ? Chciałbym ja wskrzesić, ale nawet nie mam jak bo w jaskini ani w okolicy jaskini jej nie ma

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Co jest potrzebne do stworzenia zwoju bryła lodu?

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kogo mam zwerbować w misji dla myśliwych "nowi myśliwi"? I czy wie ktoś czemu nie dostaje łuku od Falka za skórę slokers?

Wszystkich myśliwych poza obozem czyli tych z Gd itd.. A łuk się chyba dostaje jak się ma pref na zręczność

Post połączony: 2018-07-27, 13:38
Da ktoś namiary na jakiś dobry hełm pod sile? :D

I jak ją mam te belt zrobić mam drewno groty do beltow stalowe pręty itd a w tym warsztacie u bospera ciągle mówi mi że nie mam wszystkich przedmiotów

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś ulepszyć te jebane srulu mulu? Bo ten umrak-shak czy coś takiego jest kurwa silny w chuj

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem Stary Przyjaciel Lee otóż nie moge wejsc do tego klanu ognia bo mnie orkowie atakuja a chcialem pogadac z ich szefem tak mi ten szaman doradzil mam na sobie zbroje orkow i ulu mulu ale ulu mulu nie dziala co mam zrobic pozdro
\
help plz

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś ulepszyć te jebane srulu mulu? Bo ten umrak-shak czy coś takiego jest kurwa silny w chuj

Nie

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, czas się męczyć z tym orkiem gdzieś tak z 1h albo 2 :DD dlatego kocham returninga

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli posiadasz jakieś 60% w dwuręczną to zajmie Ci około 15 min ( o ile grasz postacią, która nie wymaga siły :) )

0 użytkowników
Do góry