Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831174 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831174

Odpowiedzi 37317

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam.
Mam problem w lesie assasynów z zadaniem wierni ludzie.
Znalazłem i przekonałem już wszystkich, poza Kudirem, bo za cholerę nie wiem gdzie mógłby przebywać.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Solucje do  lasu masz serio o takie rzeczy nie pytasz się, bo masz wszystko jak na tacy wyłożone

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hart uczy akrobatyki po pokonaniu wszystkich orków?

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
obrazenia od duali  zaleza od sily czy zrecznosci? bo nie wiem czy jako łucznik na drugi styl miec duale czy te włócznie

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybilem wszystkich orków w cmentarzysku orków, czy był tam ten ork od kryształów dla 9 opiekuna? Czy on sie tam pojawi dopiero z questem?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ari88 Obu.
I tak nie masz duali do 3r a oba style wymagają 2h.

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobry,
Wie ktoś może kto uczy pozyskiwania smoczej krwi i gdzie takiego gościa znajdę?
Z góry dzięki za odpowiedź :)

Nieważne, już znalazłem ;)

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2 akt , poziom Bardzo łatwy , kończyć na 45lvl czy dalej cisnąć? Mam 330 zręki (gram łucznikiem).

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Duale skalują się tylko z zreka i skalują się x2 co czyni je op scierwem tak  żeby była pełna jasność

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to normalne, że koszt nauki 2H już od 30% kosztuje 3 pn za 1%? Dodam że mam już 95% w 1H(i w tym momencie 1% to 3 pn) ale potrzebuje 2H do duali.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar
Jest to zadanie potrzebne  do zdobycia przypisu na księżycowe ostrze i nie ma o nim słowa w pierwszej ani drugiej części solucji do wątku assaynów.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak to normalne mechanizm zapobiegający robieniu hybryd, koszta zostają zwiększone dla pewny rzeczy które są w jednym i tak samym worku w ten sposobów wszystkie umiejętność z danego worka maja nagle ten sam próg nauki.

@Pasterz z Feshyr Nie denerwuj mnie xd bo teraz to  przeginasz, dałem solucje całego wątku i opisałem to mega dokładnie każda ewentualność jaka wystepuje w tym wątku wiec jest wszystko, zacznij używać opcji szukaj, bo o watek asasynów się nie pytamy bo wszystko dosłownie wszytko macie jak na tacy.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar
A no rzeczywiście jest, w takim razie wybacz za niepotrzebne zaśmiecanie wątku przez me nieuważne szukanie.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jestem przy koncu questa Ekspedycja Magow Ognia, mam naladowana rune. Niestety nie moge nia zabic Magicznego golema kolo Khorinis bo nie zadaje mu zadnych obrazen. Ruskie pisza zeby do niego podjesc i zagadac ale on od razu mnie atakuje... Ktos, cos?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepsza załoga dla "obozu bohatera"?(wieży Dextera)

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakakolwiek? Po prostu rekrutuj każdego kogo się da, na przywódcę Valeran bo Erol pewnie się zbuguje i nie będzie nawet dialogu o tym. Zresztą to i tak niewiele zmienia.

Ile procent trzeba w tarczach żeby Poszukiwacze mnie nie odrzucali? Mam 30% i trolle mnie nie ruszają a tu ciągle latam. Próbowałem już blokowania i nic.

Sunking

Sunking

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakaś specjalna sekwencja, żeby wytopić sztabkę czystej magicznej rudy w piecu? Mam zrobioną podstawę pod kuszę, ale po wytopieniu w jakikolwiek sposób sztabki, podchodząc do kowadła nie mam żadnej opcji dialogowej :/

Chodzi mi o zadanie Kusza wielkiego łowcy, gram na 066.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzię jest joe po uratowaniu go z wieży? Bo mam misje przezent dla hanny i muszę z nim porozmawiać i pisało że on będzie w tej tawernie/gospodzie kardifa ale tam go nie ma... Przychodziłem tam o wieczorze i po północy ale nadal go tam nie ma, prosze o helpa :C

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sunking na pierwszej stronie w wątku solucja masz opowiadanie dłuższe od Biblii, gdzie masz pięknie rozpisane co i jak, żeby kusza była najlepsza

Post połączony: 2018-07-26, 22:58
@UmeczekPL sprawdź na ławce przy magazynie paladynów

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zależy o której godzinie czy nie? Zaraz sprawdzę :p

0 użytkowników
Do góry