Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8935858 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8935858

Odpowiedzi 37317

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tam pewnie nie będzie nic ;-;

Post połączony: 2018-07-24, 20:13
Oni maja kurwa maja 2 miecze i mnie mogą zabić w 5 sek ;-; a ja im krytem robie po 200 a oni maja ponad 3k hp no proszę was ;-;

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
pewnie nie bedzie nic,radze sprawdzic.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak dobrze zajebać tych jebanych majfosów czy coś takiego? Męcze sie z nimi juz ponad 2h w tej takiej swiątyni i tam jest jakis boss co ma 20k a ja nawet stamtąd nie mogę się teleportnać bo teleporty są zablokowane
Zamroź jednego, a drugiej tłucz. Proste.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak ale jest problem :P Tam jest ich z 20 w tej swiatyni

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktoś może dlaczego nie mam opcji okradania ludzi ? mogę ich okradać tylko od tyłu na skradaniu a nie mam opcji dialogowych. Mogę kraść jedynie klucze.
Ponadto jak zaznaczam w ustawieniach opcje typu widoczna na ekranie data, karma bogów to nie włączają się.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem otóż zdechł mi Jergan (ten zwiadowca) bez tego nie mogę ruszyć wątku kopalni żelaza u orków a jestem już w 4 akcie i URtral ze mną nie gada pomimo zabicia demona z bagien, Jergan który jest potrzebny do zadania 'zaginieni bez wieści (paladyni), jak odpalam F2 i wpisuje kod na niego to się pojawia ale postacią nie mogę nic zrobić ?

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rip moje 28 godzin, nic nie mogę tam zrobić lol

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
trzeba bylo nie wchodzic tam tak wczesnie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czym ja kurwa jestem? Jasnowidzem? Skąd miałem wiedzieć ze tam będą przeciwnicy prawie nie do pokonania?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rip moje 28 godzin, nic nie mogę tam zrobić lol
xD
Ja tam wszedłem na 150 godzinie. Brawo. Temat wałkowany na forum tysiące razy, a nowy tutaj raczej nie jesteś, skoro masz ponad 80 postów;)

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś kod na jakąś runę żeby się stamtąd wydostać???

Post połączony: 2018-07-24, 20:39
W sumie tam runy nie działają wiec po co mi runa xD

ee moja przygoda z returningiem sie skonczyla ;D

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A tak w ogóle, to i tak popsułeś wątek, skoro masz do zabicia "20 przeciwników + boss 20k", skoro przy poprawnym przejściu taka sytuacja w ogóle nie występuje. Tak czy owak, zacznij od nowa grać. Poczytaj trochę solucji i tematów, to może nie popełnisz drugi raz takiej głupotki.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś kod na jakąś runę żeby się stamtąd wydostać???

W sumie tam runy nie działają wiec po co mi runa xD

ee moja przygoda z returningiem sie skonczyla ;D

Idąc do lasu asasynów aby go spokojnie przejść grajac wojem trzeba mieć minimum 300 siły bądź 300zręki i poziom ok 45-50lev

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie :D czy questa Mroczne Rytuały mogę mieć go kilka dni czy jest to quest zrób go w pare dni? Bo chciałbym sobie podbic postać i myśle że około 20-30 dni gothicowych bo gram z ograniczeniem :/

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie rozumiem... Weszłem do tego dziwnego teleportu z misji zaginieni nowicjusze czy coś takiego. Chciałem tą misję wykonać więc weszłem do tego teleportu. Potem wyszedłem z tej kopalni, znalazłem drugą kopalnie i tam był boss 5k hp i paru innych elitarnych mojfosow czy cuś takiego. Zabicie ich mi zajęło półtorej godziny około. To zabiłem ich zgarniam loot ale nie ma żadnej rzeczy żeby się wydostać stamtąd. To potem szukam kolejnej kopalni, znalazłem jedną ale to się okazała być jakaś świątynia czy coś takiego. Tam jest teleport na środku i pewnie muszę zabić tego bossa żeby go użyć bo chciałem go użyć ale nie mogłem.

Post połączony: 2018-07-24, 20:44
Mam własnie siły chyba 290 a bron 253 dmg

Post połączony: 2018-07-24, 20:45
A poziom mam chyba 41-42 i 2h na 100%

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie rozumiem... Weszłem do tego dziwnego teleportu z misji zaginieni nowicjusze czy coś takiego. Chciałem tą misję wykonać więc weszłem do tego teleportu. Potem wyszedłem z tej kopalni, znalazłem drugą kopalnie i tam był boss 5k hp i paru innych elitarnych mojfosow czy cuś takiego. Zabicie ich mi zajęło półtorej godziny około. To zabiłem ich zgarniam loot ale nie ma żadnej rzeczy żeby się wydostać stamtąd. To potem szukam kolejnej kopalni, znalazłem jedną ale to się okazała być jakaś świątynia czy coś takiego. Tam jest teleport na środku i pewnie muszę zabić tego bossa żeby go użyć bo chciałem go użyć ale nie mogłem.

Post połączony: 2018-07-24, 20:44
Mam własnie siły chyba 290 a bron 253 dmg

"Weszłem" - Ile Ty masz lat?...

Tak czy owak, odpowiadając na Twoje pytanie - zepsułeś cały wątek. Tam nikogo się nie bije. Poczytaj poradnik na bractwiespolszczenia, tam jest wszystko pięknie opisane.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cóż prawię pół życia spędziłem w anglii, oszczędź mi tego ;-;

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cóż prawię pół życia spędziłem w anglii, oszczędź mi tego ;-;
Dobra, zwracam honor.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jednak zepsułem cały wątek XDD ehh.. Nie chce mi się grać od nowa ale mam save z 12 godzin chyba

Post połączony: 2018-07-24, 20:49
Aha ale ja jestem idiotą... Miałem pogadać z gonzalesem a ja nie pogadałem, dlatego pewnie mnie bili ;-;

Post połączony: 2018-07-24, 21:07
Muszę nadrobić 12 godzin ;-/ Ktoś chce mój save i zagra za mnie? XDDDD

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy quest Mroczne Rytuały jest czasowy? Trzeba go zrobić w pare dni czy czas jest nielimitowany :D

0 użytkowników
Do góry