Odnośnie zaginonego brata i rozdziału 5, jakiegoś speca poproszę.
Czy wyznacznikiem dostępu jest rozdział, czy posiadanie szponu beliara? W V rozdziale mając szpon nie wejdziemy tam?
Sprawdź w 100% procentach potrzebny jest szpon aby się tam dostać , słyszałem gdzieś kiedyś że ktoś zrobił tą lokacje w zbroji twórcy więc musiał to robić w 7 rozdziale ale nie wiem ile w tym prawdy.
Post połączony: 2018-07-19, 09:53
Mam zamiar wrócić sobie do Returninga, tylko nie wiem na jakim poziomie trudności grać, myślę między normalnym a trudnym. Może ktoś opisać czym różnią się między sobą?
Ilość hp na start, na hardzie pojawia się wskaźnik głodu i pragnienia (upierdliwa rzecz) ilość punktów nauki , Hp stworów oraz wysokość otrzymywanego expa z potworów.
Post połączony: 2018-07-19, 09:57
w ktorym rozdziale powinno sie isc do orkowego miasta, jak tam pojsc, gdzie jest oraz kiedy wziac uriziel?
Powiedziałbym solucja ale pewnie to zepsujesz więc opisze, do miasta orków możesz iść równie dobrze w 2 rozdziale zalezy od poziomu trudność , jednak aby iść do świątyni śniącego musisz wykonać kopalnie orków a żeby tam się dostac to musisz wykonać questa mroczny rutuał oraz mieć aktywne zadanie zaginieni bez wieść oraz mieć z tym 2 wpisy w dzieniku od talbina oraz jorgena po tym rozmmawiasz z urtralem (wymagane 50 retoryki) i wpuszcza się do kopalni ale tą miejscówę rób już od 3 lub 4 rozdziału.