Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847681 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847681

Odpowiedzi 37317

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odnośnie zaginonego brata i rozdziału 5, jakiegoś speca poproszę.
Czy wyznacznikiem dostępu jest rozdział, czy posiadanie szponu beliara? W V rozdziale mając szpon nie wejdziemy tam?
Sprawdź w 100% procentach potrzebny jest szpon aby się tam dostać , słyszałem gdzieś kiedyś że ktoś zrobił tą lokacje w zbroji twórcy więc musiał to robić w 7 rozdziale ale nie wiem ile w tym prawdy.

Post połączony: 2018-07-19, 09:53
Mam zamiar wrócić sobie do Returninga, tylko nie wiem na jakim poziomie trudności grać, myślę między normalnym a trudnym. Może ktoś opisać czym różnią się między sobą?
Ilość hp na start, na hardzie pojawia się wskaźnik głodu i pragnienia (upierdliwa rzecz) ilość punktów nauki , Hp stworów oraz wysokość otrzymywanego expa z potworów.

Post połączony: 2018-07-19, 09:57
w ktorym rozdziale powinno sie isc do orkowego miasta, jak tam pojsc, gdzie jest oraz kiedy wziac uriziel?
Powiedziałbym solucja ale pewnie to zepsujesz więc opisze, do miasta orków możesz iść równie dobrze w 2 rozdziale zalezy od poziomu trudność , jednak aby iść do świątyni śniącego musisz wykonać kopalnie orków a żeby tam się dostac to musisz wykonać questa mroczny rutuał oraz mieć aktywne zadanie zaginieni bez wieść oraz mieć z tym 2 wpisy w dzieniku od talbina oraz jorgena po tym rozmmawiasz z urtralem (wymagane 50 retoryki) i wpuszcza się do kopalni ale tą miejscówę rób już od 3 lub 4 rozdziału.

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Duncan. Pomieszczenie z teleportem przeszukałem a piedestał znalazłem tylko jeden z którym do tego nie można przeprowadzić żadnej akcji. Dodam jeszcze ze mam 4 rozdział jeśli to cis zmienia

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Tenader kryształ dajesz magowi,nie trzeba zadnego piedestalu aktywowac w orkowej kopalni,wykonaj pozostale zadania,szczegolnie z wenzelem i wtedy zakonczysz watek.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zatruć broń? Na stole mam tylko opcje zatruwania strzał

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam normalny poziom, mam 4 rozdzial i se robie pustynie adanosa narazie, ale po niej mam zamiar zaczac watek z orkami i wgl czy jeszcze moge tam pojsc czy nie i najlepiej opisac szczegolowo jakbys mial czas, z gory thx

orikenos

orikenos

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam potrzebuje kodu na czarny kamien do misji Duch Wody gdyz go nie ma tam gdzie powinien byc.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam normalny poziom, mam 4 rozdzial i se robie pustynie adanosa narazie, ale po niej mam zamiar zaczac watek z orkami i wgl czy jeszcze moge tam pojsc czy nie i najlepiej opisac szczegolowo jakbys mial czas, z gory thx
Nic nie musze ci opisywac wejdź w porady i solucja na start tam bedziesz miał całą solucje, jest to najlepsze rozwiązanie bo nie będziesz musiał szukać później tego komentarza i wszystko bardziej czytelne .

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podpowie ktos kiedy mozna wymienic szop beliara na rune? i czy ulepsza sie duszami zwyklymi czy senyaka? czy tym i tym?

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ari88  najlepiej zwyklymi duszami, sztuk 400 - wtedy najlepszy efekt

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@benekol a nie wiesz moze w ktorym momencie? poki co zbieram dusze i nie wiem czy jak zaplace duszami to bedzie opcja wymiany na rune czy kiedy ?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy trzeci rozdział ma jakieś questy must have? Zanim wejdę w czwarty?

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w solucji nic nie widze o tym

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są te posagi orków do których trzeba się pomodlic? Byłem w Klanie wysokiej skaly i obok wieży xardasa. Gdzie są dwa pozostałe?

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Górskie orki i stare cmentarzysko orkow

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@mateusz1029484 jak idziesz w strone kamiennego smoka obok mostu i nad obozem sekty,wchodzisz tam po drabinie i przechodzisz na drugą strone.
@Ari88 nie wprowadzaj w błąd.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przy okazji: gdzie jest stary fort tam gdzie boss harpii?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mateusz1029484 To jest siedlisko Kamiennego Smoka

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy z ashtarem  są jeszcze jakieś wątki poza szponem beliara ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie
Więc moge w sumie z robić taki żydowski myk? Pod tytułem że powiem ashtarowi że mam sfery on oda mi swoje serce i zginie po czym i tak odam te sfery opiekunom ? XD

0 użytkowników
Do góry