Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8870312 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8870312

Odpowiedzi 37317

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Młot Treakota ma taką samą moc jak Młot Adanosa?
Jeśli nie to gdzie mogę go znaleźć?, zostały mi już tylko zamknięte drzwi w Siedzibie Uczonych czy jak im tam, obok tego bossa szamana co go nie potrafię ubić. Jak mniemam to on ma klucz do tych drzwi i jak pewnie znam swoje szczęście tam znajdę Młot Adanosa co by mi pozwolił rozwalić Kamiennych Strażników bez pierdzielenia się godzinę w podchody żeby wywabić je pojedynczo :/

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Przepraszam, nie widziałem tu tego pytania, a dosyć często tu jestem. Dzięki.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak się złożyło, że na pustyni niestety rozwaliłem obóz goblinów oraz ich przywódcę, ponieważ od razu mnie zaatakowali. Po jakimś czasie, przypadkowo zauważyłem u Majesa, że jednak można z nim pogadać i dostać pewnego questa. Czy ktoś mógłby podrzucić mi kod na tego szamana? Byłbym bardzo wdzięczny.

Yetem12

Yetem12

Użytkownicy
posty214
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić ognistego demona w bibliotece uczonych? Żadna broń nie zadaje dmg.

Sataniel

Sataniel

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do tworzenia zwojów? Uczę się robienia zwoju, mam papier runiczny, ale mówi mi, że brakuje mi odpowiedniego przedmiotu. Żadnego atramentu ani pióra u nikogo nie widzę.

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
moze  mi ktos dac kod na rzeczy do stworzenia gniew stworcy bo cos mi sie zbugowało ze w golemach atronachy nie mam kamiene oko itp nwm albo wersja zbugowana albo ja nwm zabiłem 3 i nic nie mam

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do tworzenia zwojów? Uczę się robienia zwoju, mam papier runiczny, ale mówi mi, że brakuje mi odpowiedniego przedmiotu. Żadnego atramentu ani pióra u nikogo nie widzę.
Atramnet mozesz kupic od zurisa lub ukraść mu z domu powinien być na półce a co do pióra powinień go miec ten od map w porcie.

Post połączony: 2018-07-18, 05:32
Młot Treakota ma taką samą moc jak Młot Adanosa?
Jeśli nie to gdzie mogę go znaleźć?, zostały mi już tylko zamknięte drzwi w Siedzibie Uczonych czy jak im tam, obok tego bossa szamana co go nie potrafię ubić. Jak mniemam to on ma klucz do tych drzwi i jak pewnie znam swoje szczęście tam znajdę Młot Adanosa co by mi pozwolił rozwalić Kamiennych Strażników bez pierdzielenia się godzinę w podchody żeby wywabić je pojedynczo :/
Może przywołanie jakiegoś stwora ? lub zamiana w niego ?

Post połączony: 2018-07-18, 05:37
zwoju szukaj po kupcach,szczegolnie po magach wody.

ale żaden z nich nie ma :C

Post połączony: 2018-07-17, 23:27
wie ktoś kiedy jako mag wody dostane szate arcymaga i jak ją zdobyć? oraz jak zdobyć dobrą szate w 4 rozdziale (mam tą z jarkendaru)
W czwartym rozdziale powinieneś na spokojnie wykonać zaginionego brata na koniec dostaniesz świetną szatę oraz kostur.

Kredens

Kredens

Użytkownicy
posty40
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie dotyczące 7 rozdziału i znalezienia bóstwa dla Pyrokara w celu walki z Opiekunami. Baal Netbek nie ma żadnej opcji dialogowej, która ruszyłaby zadanie do przodu.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić ognistego demona w bibliotece uczonych? Żadna broń nie zadaje dmg.
Potrzebujesz broni na widma. Broni srebrnej.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie dotyczące 7 rozdziału i znalezienia bóstwa dla Pyrokara w celu walki z Opiekunami. Baal Netbek nie ma żadnej opcji dialogowej, która ruszyłaby zadanie do przodu.
Tam chyba z lee pogadac musisz jeszcze.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Jestem w V rozdziale, Paladyn 1H + tarcza , 506 siły, 5,6k HP, gram na normalu.
Proszę o rady, czy zebrać ekipę i lecieć do dworu Irdorat, czy najpierw zrobić zaginionego brata.
Kiedy mogę skończyć wątek opiekunów (chciałbym skończyć żeby ogarnąć sobie ich pancerz)?
Gdzie znajdę fajny mieczyk 1H, narazie mam ten z grobowca przeklętego paladyna Ginnoka.
Jaki miecz mogę  poświęcić Łzami Innosa, oprócz 1H z magicznej rudy który mam od 3 rozdziału?
Czy armor dla paladyna lepszy się jakiś znajdzie jeszcze, oprócz tego z lokacji zaginiony brat? Mam ten kupiony od Garonda na 15 k złota

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy wchodzę do opuszczonej kopalni to wytrzymałość zmienia mi się na 100 a inteligencja do 10.Co mam zrobić?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na drakkarze orków nie powinno być jakiegoś kapitana dającego questy? Założyłem, że chodzi o kajute kapitańską, ale drzwi są zamkniete na klucz.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemanko mam pytanie :D jest ono gdzieś zakopane w czeluściach ale nie mogę go za cholerę znaleźć ( opcja szukaj czy przez google czy na bractwie spolszczenia)
1. Jakie wymogi muszę spełnić aby mnie ur-thrall wpuścił do doliny cienia ? zabiłem demona z bagien itp zrobiłem wszystkie misje dla orków, na razie wpuścił mnie tylko do kopalni rudy :/ ( zmarł mi ranny ork w 1 rozdziale jak coś, ale podobno i bez niego wpuszczał do doliny cieni )

Zabijcie mnie XD !! znalazłem odpowiedź w najczęściej zadawanych pytaniach w drugim poście !

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Zrobić świątynie śniącego.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zrobić świątynie śniącego.
żeby zrobić świątynie śniącego musi mnie orku tam wpuścić :D a mnie wpuści jedynie jak zabije azgalora w dolinie cienia :P

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Nie. Wpuści cię do świątyni po oczyszczeniu kopalni.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie- ktoś z was miał "buga" odnośnie zabójstwa Wambo w nocy - Asmal spotyka się z nim i zamiast walki to... Asmal przebiera się w strój grajka i odchodzi z Wambo, nie ma żadnej opcji dialogowej. Ktoś miał podobny problem?

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@meserszmit007 do solucji, oklepane jak tyłek Sashy G

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy wchodzę do opuszczonej kopalni to wytrzymałość zmienia mi się na 100 a inteligencja do 10.Co mam zrobić?

0 użytkowników
Do góry