Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8226994 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8226994

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły W zasadzie powinieneś dać radę. Tylko ogarnij spory zapas magicznych strzał, przydadzą się.
Niestety Ignaz już nie żyje, a ja nie nauczyłem się ich zawczasu. Będzie duży z tym problem?  :/

xarbez12

xarbez12

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem Necromicon. Jestem już w tej jaskini pod wieżą i nie mogę zabić tego golema. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Dziękuje za odpowiedź ale w takim razie pojawia się kolejne pytanie. Słyszałem że w 2.0 można normalnie na pauzie wpisać marvin i konsolę da się odpalić ale u mnie nie przynosi to żadnego efektu. Słyszałem też że nawet jak się włączy kody to postać siada i nie można nic zrobić. U mnie jeszcze jest jakiś problem który sprawia że jak próbuje użyć sterowania AST z numerycznej klawiatury to wywala grę może ma to związek. Ja mam coś nie tak że nie mogę włączyć konsoli czy robię coś źle ?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Witam. Zacząłem wątek zaginionego brata, gdyż osiągnąłem próg 500 siły. Boss pełzacz bez żadnego problemu, zombie to samo, z następnymi dwoma trochę trudności było aczkolwiek w końcu przezwyciężyłem owe zło. Zatrzymałem się jednak na bossie widmo, mianowicie szpon nie zadaje super obrażeń, uriziel nic nie bije, a srebrny miecz nordmarski bije po 200. Ok, to dla mnie nic, jestem w stanie poświęcić na tę walkę ponad pół godziny zwykłym srebrnym mieczem. Lecz nie w tym problem. Za chyba 4 razem, po jego zniknięciu i zlikwidowaniu dusz, po jego ponownym pojawieniu się padam na strzała, mając full hp. Wcześniejsze pojawianie się jegomościa powodowało u mnie stratę jedynie 1k hp. Jaka jest specyfika tego bossa? Trzeba mieć min. 1 many, abo co? Dodam, że jeżeli będę musiał cofnąć się po Sihil, to to zrobię, bo trochę się pospieszyłem. Może powinienem z tym wątkiem poczekać do 4 rozdziału?

Post połączony: 2018-07-15, 16:28
@Tenader marvin działa tak, że zmieniasz co tam chcesz, lecz później musisz wpisać 42 tym samym sposobem co marvin, wtedy naciskasz alt/tab/wsad (coś z tego) i postać wstaje. Przemieszczanie się za pomocą k prowadzi tylko w jednym kierunku na "siedziaka". F8 i przełączanie na inne postacie za pomocą klawisza "o" wywalają do menu.

Post połączony: 2018-07-15, 16:30
Jeszcze spróbuj włączyć albo wyłączyć klawiaturę numeryczną w opcjach, tam powinno coś o tym być, że konieczne dla dx11 albo coś w tym stylu.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Silvermoon?

xarbez12

xarbez12

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Mrocznego Golema? Światło nie działa

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu Dzięki udało się odpalić konsolę (trzeba było poczekać aż postać sama usiądzie i włączy się pauza) i naprawić numeryczną. Okej poradziłem w sobie w sumie bez konsoli w związku z tym że miałem te kryształy stary dobry cheat engine zmienił ich liczbę z 4 na 5 :) Dziękuje wszystkim za pomoc

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xarbez12 - teoretycznie "Światło Innosa" czy jakoś tak, czar paladynów powinien działać. Można to kupić u Martina albo Sengratha, jest też chyba w koszarach straży na półce. Piszę teoretycznie, bo niestety u mnie to nie działało.

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, co trzeba zrobić z szponem beliara? mam kamień z duszą senyaka, i 100 karmy u beliara, a on nadal nie chce mi dać szponu

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Mrocznego Golema? Światło nie działa
Musisz użyć czaru, który możesz ukraść Ingmarowi, albo kupić od Martina. Nazywa się bodajże "święte oczyszczenie". Mogłem pokręcić nazwy. Próbuj do skutku.

Gdzie jest Silvermoon?
Skrzynia w dolinie Ash'Tara (Jarkendar).

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jakiś dobry człowiek może mi powiedzieć, co zrobić w sytuacji następującej:

-Jarkendar
-24 lvl
-120 wolnych PN
-120 zręczności (113 bazowe)
-łuk 35%
-jednoręczna 60%
-bractwo

Nie daje sobie tu z niczym rady. Jak nabić bardzo dużo zręczności? Tych kamiennych tablic dużo nie ma. Nauczyć się alchemii? Prosze o pomoc, bo nawet z kamiennym strażnikiem mam duży problem, i musze ich pojedynczo odciągać i liczyć, że dobrze wyczuje tempo.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
-120 wolnych PN
Odpowiedź nasuwa się sama.
Naucz się eliksiru na zręczność. Wypij ile możesz, a resztę jagód zostaw na mutageny. Nie pamiętam ile ich jest, musisz poszukać na forum (chyba 11-12). Wrzuć kilka darów Beliara na zręke. Dobij do przynajmniej 60% łuku, żeby mieć mistrza. Wytłucz wszystkie moby jakie możesz. Naucz się strzał przebijających, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. To jest must have. Resztę wrzuć w zręke. Jednoręke w ogóle porzuć, jest bezużyteczna. Lepiej pójść w 2h we włócznie. Ewentualnie bić w oba, bo trochę szkoda punktów, a potem pójść w duale, w których ważne jest % z 1h i 2h.

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy

-120 wolnych PN

Odpowiedź nasuwa się sama.

Ale  w co je zainwestować? Jak dobije do 160 zreczności, bo tyle to wyjdzie przy PN 15 za 5 zręki, to nadal będe zasysał. XD Widziałem, że ludzie mają bazowej po 100-120, a łącznie mają po 4 razy wiecej. Jak? Z eliksirów?

A, to napisałem jeszcze przed Twoim editem. Żeby mieć eliksir zrecznosci, musze mieć 50 alchemii. :/

@Bezixx @MrocznyZły Dziękuje Panowie za pomoc. Ide wdrożyc te porady. :D

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na kamiennych strażników polecam młot Adanosa, bije im równo 10000 ( nawet jak teoretycznie ich nie uderzysz według gry ), więc zwykłych ubija jednym ciosem. 113 bazowej i 120 razem? Człowieku, wyszukuj tabliczki i rób mikstury zręczności, korzystaj z mutagenów, ja pod koniec drugiego rozdziału miałem 300 na legendarnym przy 100 bazowych. U Beliara za 100 karmy jest 10 zręki też.

@MrocznyZły Ale 1h bodajże liczy się do duali potem.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Opłaca się uczyć wydobywania łusek ze smoków ? ;p , przydadzą mi się do robienia jakiejś zbroji jak gram Strażnikiem Światynnym ? ;x

W 4 roździale dostanę gdzieś lepszą zbroję od tej  Zbroji egzekutora co mi poleciała z tego ducha w Dolinie Cieni ? ;x

Kocham Cię Wrzód !

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pawcik2k Ur'Thrall daje mocną zbroję, tylko nie pamiętam czy to było po ŚŚ czy Dolinie.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A, to napisałem jeszcze przed Twoim editem. Żeby mieć eliksir zrecznosci, musze mieć 50 alchemii. :/
No to ja wyucz do 50. Rób byle jakie poty, nawet te najsłabsze np. na hp. Nie wymagają żadnych rzadkich składników. Przerabiaj gin w czyste alko. Dociągniesz bez problemu.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Bezixx Ta egzekutora jest jeszcze lepsza ;x ale dzięki ;DD

Kocham Cię Wrzód !

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k Łuski tylko do zrobienia zbroi u Benneta w 6r. Ale do tego czasu masz lepszą z zaginionego brata.
@MrocznyZły Jeszcze nie rip

0 użytkowników
Do góry