@eldo Pas masz z gildii złodziei(co rozdział lepszy) do zestawu z pancerzem mistrza zabójcy(akurat zrobiłem pustynię w 3 rozdziale to tam zdobędzisz kolejny pancerz), pierścionek 6 pkt za krwawe kielichy, do tego pierek 4 zr od Lucii i ja nosiłem amulet chyba franka albo ten co się znajduje w kanałach gildii złodziei
Post połączony: 2018-07-15, 01:20
@eldoDoradzę Ci jeszcze, że jak tylko osiągniesz 320 zr idź na pustynie i ubij maga w wieży - łuk z niego sporo Ci ułatwi( tylko że będziesz musiał pokombinować z nim, ale jak już wczułeś się w łucznika to znajdziesz odpowiednią pozycję plus wyłączysz automatyczne celowanie

) I zdecydowanie oszczędzaj łuk z gildii myśliwych - przydaje się na niektórych bossów, a mając blisko 500 zręczności polecam (po lesie asasynów i nauce duali) iść zrobić tą lokacje za krukiem ( zaginiony brat), będziesz musiał pokombinować, mieć ogromny zapas strzał, zużyjesz pewnie jedną miksturkę niewiedzialności na start, ale po zrobieniu jej... a co tam będę mówił, sam się przekonasz
Pamiętaj o nauczeniu się tworzenia magicznych strzał - sytuacyjnie zamrożenie się przydaje
Tyle z porad byłego łucznika