Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843946 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843946

Odpowiedzi 37317

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest sposób na zabicie widmo?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wezme takie łóżko, żeby spać gdzie chce?
niezłe określenie xD
Mysliwy Barem da Ci śpiwór po przyniesieniu mu pancerzu z płytek pełzaczy.

Jaki jest sposób na zabicie widmo?
To logiczne. Potrzebujesz srebrnej broni do walki z duchami. Możesz znaleźć takową w zatopionej wieży Xardasa, w ukrytym pomieszczeniu w wieży Kreola oraz jeśli grasz pod zręke, to w jednej ze skrzynek w dolinie Ash'Tara jest 2h włócznia na widma. Reszty nie pamiętam.

Kto uczy regeneracji zycia? 3 rozdzial, straznik swiatynny, hard.
Las Asasysynów

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde ognisty łuk? Bo w tej jaskini pod mostem znajduje tylko strzaly i łuk nocny strażnik
Ktoś wie ? :D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ognistego łuku, magicznego łuku i magicznej kuszy nie ma już w grze.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd ludzie mają po 1300 HP w pierwszym rozdziale?

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydają PD na punkty życia

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, podopowie moze ktos jak zdobyc tego cieniostwora peta? w sklepie u w miescie orkow ten szaman nie sprzedaje runy i nie mam pojecia skad go wziac

saltver

saltver

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie pytanka 2 rozdzial jestem w Górniczej Dolinie... Mam problem z wyjsciem z zamku, bo musze te kopalnie od Garonda sprawdzić. Opłaca mi się teraz uwolnić Gorna? Bo złota mam jak lodu, ale nwm czy mi coś Gorn da. I jeszcze jedno macie jakieś fajne wskazówki dla Maga ognia? Jakoś się fajnie ogarnąć! Mam złota, pkt, mane mega, dobra zbroja i troche nie mam co robić... Dzieki za wszelką pomoc!

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@saltver  a tp pod przelecz gd zrobiles sobie??? najprosciej to tp tam i czyscic sobie . albo potek na speeda i moze za ktoryms razem im uciekniesz przez tarana

5r gadam z saturasem ( jest on przed tp do ashtara ) i pytam sie go jak zabic khardimona a on ze niewie , niewie tez jak zmusic adanosa zeby mi pomogl . jakies sugestie ? co robic?

saltver

saltver

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lennon No wlasnie nie zrobilem sobie tp pod przełęczą i lipa teraz ;/

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam kilka pytań.
1.Czy zadania z gildii złodziei ,kupców,zabójców i myśliwych można wykonywać w każdym rozdziale ?   
2.Chce iść w typowego woja ,full siła itp. Czy nauka zręczności będzie wymagana do jakichś zadań albo ogólnie do czegoś?

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ponowie pytanie, powie ktos jak zdobyc tego cieniostwora peta? bo nie ma go w sklepie w miescie orkow

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy za wydobycie rudy można dostawać siłe?

Neck

Neck

Użytkownicy
posty82
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, mianowicie zdobyłem wszystkie składniki dla Baal Tyona, a mimo to nie mam u niego żadnej opcji dialogowej, może któryś ze składników został źle przetłumaczony, czy raczej jest to jakiś błąd gry?

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam kilka pytań.
1.Czy zadania z gildii złodziei ,kupców,zabójców i myśliwych można wykonywać w każdym rozdziale ?   
2.Chce iść w typowego woja ,full siła itp. Czy nauka zręczności będzie wymagana do jakichś zadań albo ogólnie do czegoś?
.

1 Tak
2 zręczność przyda ci się do akrobatyki bez której nie zrobisz niektórych misji i do kradzieży kieszonkowej

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam kilka pytań.
.

1 Tak
2 zręczność przyda ci się do akrobatyki bez której nie zrobisz niektórych misji i do kradzieży kieszonkowej

Dzięki wielkie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zeby mieć 1300 życia w r1 wcale nie trzeba wydawać pn w życie tylko trzeba mieć trochę oleju w głowie i wiedzieć co daje życie.
@Neck nie chce ci się parę stron do tyłu  poczytać? nie tak dawno pisnąłem ocb, poszukaj a znajdziesz to nie działa tak ze każdy wszystko za ciebie zrobi

BTW czy aby na pewno da się wykonać zadanie z R4 próba ragnara nie grając magiem?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w pobliżu dawnej wieży Dextera lub farmy Onara znajduje się jakiś kamień teleportacyjny do aktywowania?

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w pobliżu dawnej wieży Dextera lub farmy Onara znajduje się jakiś kamień teleportacyjny do aktywowania?

Stojąc prosto do farmy Onara, koło Syntezy, skręc w prawo, i idź po linii prostej. Będzie tam kamień.

Mam jeszcze pytanie. Sprzedałem coś do kucia broni z pretów, co to jest? Młot? I gdzie to kupie?

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo młot Kowalski kupisz u benneta lub u briana

0 użytkowników
Do góry