Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848428 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848428

Odpowiedzi 37317

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hmm pytanie w lesie assasynów znalazłem tytoń janga, pierwszym logicznym stwierdzeniem było że  abuin był by chętny i dostałem w sumie 1500 expa czy to jest jedyny możliwy sposób spożytkowania tego czy jest tez jakiś inny ?
A drugie pytanie gdzie są informacje na temat zwojów typu z czego się go tworzy?

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktoś dokładna mape z tabliczkami dla bodajże Riordana z Pustynii Adanosa? (znalazlem chyba 5 tylko)

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktoś dokładna mape z tabliczkami dla bodajże Riordana z Pustynii Adanosa? (znalazlem chyba 5 tylko)
Praktycznie przy każdej grupie szkieletów są.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GroBar Nie, nie możesz nic z tymi znaczkami zrobić. Wszystkie nowe zadania które dostaniesz będą po polsku.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moge gdzies kupic zuwaczki polnych bestii?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Moge gdzies kupic zuwaczki polnych bestii?
Raczej tylko Lutero

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Tizgar nie znalazłem, nie wszystkie rzeczy wychwycę, a wpisanie słowa w ctrl + f nie zawsze działa, bo czasem słowa nie ma, a jest inne słowo klucz. Także nie uważam się za super winnego, bo wychodzę z założenia, że jestem tylko człowiekiem, aczkolwiek jakbym poszukał dokładniej to bym pewnie znalazł.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hmm pytanie w lesie assasynów znalazłem tytoń janga, pierwszym logicznym stwierdzeniem było że  abuin był by chętny i dostałem w sumie 1500 expa czy to jest jedyny możliwy sposób spożytkowania tego czy jest tez jakiś inny ?
A drugie pytanie gdzie są informacje na temat zwojów typu z czego się go tworzy?
Jeszcze kolejne pytanie czy w krainie ognia poza kuszą wielkiego łowcy jest jeszcze jakieś zadanie ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie i w sumie tez nie, nie ma lepszego zastosowania dla owego tytoniu.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie i w sumie tez nie, nie ma lepszego zastosowania dla owego tytoniu.
To jeszcze jedno pytanie bo nie chce marnowac czarnej rudy niepotrzebnie mam jej osiem sztuk ale gram magiem więc pewnie i tak oddam tą kusze orkowi ale czy opłaca się marnowac te cztery sztuki do jej produkcji ? Bedzie ona jakoś super wymagana w późniejszym okresie gry ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, skoro chcesz oddać kusze orkowi co jest dobra decyzja  to nie zrobisz tego nie marnując rudy marnować ja musisz, więcej logiki to mniej pytań będzie :P

Zasadniczo jak grasz jak trzeba czyli sprawdzasz każdy kat itp, to tej rudy będziesz miał od groma ja to mam jej z 10+ a wykorzystałem ja już wszędzie gdzie się dało.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, skoro chcesz oddać kusze orkowi co jest dobra decyzja  to nie zrobisz tego nie marnując rudy marnować ja musisz, więcej logiki to mniej pytań będzie :P

Zasadniczo jak grasz jak trzeba czyli sprawdzasz każdy kat itp, to tej rudy będziesz miał od groma ja to mam jej z 10+ a wykorzystałem ja już wszędzie gdzie się dało.
No właśnie tak średnio podczas wyrabiania kuszy mozna wybrac ile chce się wpakowac kawałków rudy 1,2,3,4,5 lub nic no ale skoro wystarczy wchodzić w każdy kąt no to wyrabiam z czterech więcej expa wpadnie.
W sumie nie wiem czy to odkryłem czy nie ale jak zabiję się prawdziwego strażnika ognia i wróci sie do miejsca jego zaciupania do leżą jego zwłoki z szafirem

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma jakiś sposób na pokonanie demona w kopalni? Jestem w II rozdziale i nie widzę szans go ubić wojownikiem. Jakaś taktyka, sposób?
Podbiłem siłę z 330 na 370 i jest chyba gorzej. Moje 2 ciosy on sobie leczy zadając mi 1

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Kogo mogę przyprowadzić do obozu z zadania ludzie do obozu?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Solucje przyprowadź xd

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar , masz jakiś sposób na tego demona z kopalni?

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w pobliżu dawnej wieży Dextera lub farmy Onara znajduje się jakiś kamień teleportacyjny do aktywowania?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możecie mi wyjaśnić czemu te orki nie atakują demona z bagien w zadaniu mroczne tajemnice od orka szamana?

Neck

Neck

Użytkownicy
posty82
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A więc wie ktoś jak mogę użyć tego zwoju wskrzeszenia? Shift + num 9 nie działa gdyż wyskakuje komunikat  "Nie masz przy sobie osełki"

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Już nie ważne, pomogło wciśnięcie oby dwóch shiftów naraz i numa 9.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde ognisty łuk? Bo w tej jaskini pod mostem znajduje tylko strzaly i łuk nocny strażnik

0 użytkowników
Do góry