Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8889968 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8889968

Odpowiedzi 37317

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szukam sposobu, powinna być jakaś alternatywa ubicia go prócz ciągłego wczytywania (bug traktuje jako ostateczność)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
hit,odskok,hit odskok,pota itd najlepiej to wroc w kolejnym rozdziale.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chyba będę musiał faktycznie później wrócić, w III rozdziale

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@darek0100 jakie masz staty?

Post połączony: 2018-07-13, 17:55
Jestem w lesie asasynów, wykonałem wszystkie questy do tej pory, ale według solucji mam jeszcze ich trochę do zrobienia. Nie jest tam napisane jak rozpocząć następne questy. Zrobiłem nieproszonych gości i teraz nie mam z nikim dialogu do rozmowy. Co powinienem zrobić?
Edit: Został mi jeszcze quest paczki broni dla Mariusa, lecz według solucji jest ona w pokoju Tiamanta, a ja jej nie potrafię tam znaleźć. Gdzie indziej może być?
Edit2: Znalazłem ten jebany pakiet. Był w wazonie i trzeba się odpowiednio ustawić, żeby go wziąć. Co za bzdura.
Edit3: Nic to nie ruszyło. Dalej brak dialogów.
Edit4: Czy jeśli oddałem Gonzalesowi amulet po tym, jak powiedziałem Osairowi, że oddałem mieszek to może to spowodować taki bug?
Edit5: Dobra, przespanie się jeden dzień aktywowało dialog.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu Raff nie ma czwartego pasa w sprzedaży? Oddałem skórę trolla z pustyni Falkowi, nauczyłem się tworzyć zbroję ze skóry czarnego trolla i na wszelki kupiłem poprzednie pasy. R3

EDIT: Daje go w czwartym rozdziale

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@ksiazeeek a jesteś pewny, że on w ogóle istnieje? :V

Samoth

Samoth

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w 7 rozdziale w quescie odbicia zamku niezbedna jest pomoc wszystkich frakcji?
quest dla misliwych z kosmosu - 10 armorow z pelzacza
lee mnie od razu atakuje bo zabilem kiedys farmera
tak samo guru w bractwie chce mnie zabic
gdy wracam do klasztoru wszyscy sa tylko nie pyrokar

mam pomoc magow wody

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, zna ktos taktyke na szamana bo on ma mnie na 1 cios strzalu ognistego a bez pokonania go nie wejde do domu uczonych zeby zasilic tablice , chyba ze gdzies indziej znajduje sie klucz, help, ten szaman biega w okol mnie ja go bije i on mnie kula bije i koniec walki

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Velmrok sprawdź czy nie wyjmie siekiery jak podbiegniesz pod niego

Post połączony: 2018-07-13, 18:19
@ksiazeeek a to nie mam pojęcia ja chodziłem w zbrojach złodziei + pasy na zręczność

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie, zna ktos taktyke na szamana bo on ma mnie na 1 cios strzalu ognistego a bez pokonania go nie wejde do domu uczonych zeby zasilic tablice , chyba ze gdzies indziej znajduje sie klucz, help, ten szaman biega w okol mnie ja go bije i on mnie kula bije i koniec walki
Rusz wątek z piratami i będziesz mógł zabrać ze sobą do kanionu pół obozu. Zrobią wszystko za ciebie (nawet bossa z kamiennego mostu).

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wlasnie problem, ruszylem ten watek i nie szedlem do tego szamana bo rozwalal tych piratow bez problemu, nie wyjmuje zadnej broni, stoje przed nim i on kula atakuje ;/ jakby wyjal to latwy bylby

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@fleksiu  cały watek asasynów masz w mojej solucji jest ona tak zajebiście dokładna ze aż dziwie ze ze ktoś śmie się pytać o ten watek gdzie wyjaśniałem absolutnie wszystko co tylko się da.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Velmrok no to jedyne co przychodzi mi do głowy to zabugować go jakoś i łukiem szyć do niego

Post połączony: 2018-07-13, 18:29
@Tizgar  Wiesz może jak ''naprawić'' save z RPGRussia? Pobrałem go wszystko fajnie, ale dziennik zadań jest w znaczkach, a nie po polsku.
Pozdrawiam

Dragen

Dragen

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobry
Mam problem znalezieniem postaci o imieniu Trevius . Jest ona z zadania ,,Rękopisy Xardasa"
Jeśli ktoś mógłby nakreślić gdzie i w jakim kierunku jej szukać .

Z góry Dziękuje

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jaskinia obok karczmy orlana,przyszykuj jakies mocne spelle.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Tizgar wybacz, że nie nie zaglądnąłem do solucji twojego autorstwa. Za to kierowałem się solucją niejakiego Fexo, która nie jest tak dobrze opisana jak ponoć twoja. Następnym razem zaglądnę właśnie do twojej :)
Edit: Przejrzałem każdą stronę solucji i twoja jest dopiero na 12, czyli ostatniej. Co ciekawe, pierwszą solucję lasu znalazłem na 2, także nie wiń mnie za to. Dziękuję, że powiedziałeś mi o swojej, widzę, że rzeczywiście się tam rozpisałeś. Teraz już raczej na pewno nie zapytam o rzeczy związane z lasem asasynów.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem na pustyni zabiłem dwóch amuli i teraz jak przeczytam tabliczke która z nich wypada powinien byc wpis w dzienniku, wpisu nie ma drzwi sie nie otwierają. Pomysły?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A wcześniejsze rzeczy zrobiłeś? wszystko jest w temacie z solucjami nawet na 1 stronie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wcześniejsze rzeczy zrobiłeś? wszystko jest w temacie z solucjami nawet na 1 stronie.

Owszem mam berlo lze zabilem straznikow zrobilem tablice...mam dwie w ekwipunku :/
Edit
Jak wrzuciłem i odniosłem mogę je umieścić w tym stole, ale jak mam 2 w eq to nie mam opcji xD

0 użytkowników
Do góry