Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820811 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820811

Odpowiedzi 37317

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gallahad zlał mnie chyba z nagrodą za pomoc z listami ale zdażył już mi zlecić misje z prochem strzelniczym
Co mam zrobić by zaczął mnie uczyć tworzenia zwojów ??

I druga sprawa, mam prf obok zręczności (51) mimo iż mam 80 many i klase nowicjusza wody
Kiedy ten "bonus" przejdzie na mane?

saltver

saltver

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej pomocy jak zabić tego arshka Ducha ognia w jarkendarze w tej swiątyni? Próbuje zwojami ale nie moge go ubić zna ktos dobry sposób?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@saltver srebrnym mieczem

Post połączony: 2018-07-10, 19:46
Czemu Wąż nie chce opuścić grupy, pomimo, że doprowadziłem go do wieży Atros?

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobić zadanie z chromanimen, znaczy gadalem juz z pyrokarem, mowil mi ze jest on u jakiegos mrocznego maga (wnioskuje, ze Kreol), musze isc z nim pogadac i gdzie znajde wszystkie czesci? (cos slyszalem ze jest to ponoc zbugowane i trzeba odpowiednio to zadanie zrobic)

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szykuje się do zrobienia questów z orkami. Przeczytałem co i jak na stronie sowietów ale mimo wszystko mam parę pytań:

1. Czy cmetarzysko orków można oczyścić ? Chyba z tamtejszego bossa dropi runa teleportacji do miasta orków, dla wygody od tego bym zaczął.

2. Czy obóz orków przy Nowej Kopalni i samą kopalnię można zdeorkować?

3. Czy obóz orków w górach po zrobieniu tam questa z Orkowego Miasta można spacyfikować?

4. Czy po zrobieniu wszystkich questów z Miasta Orków, Kopalni Orków, Świątyni Śniącego i Dolini Cieni moża zacząć masowo wysyłać te piękne stworzenia na łono Beliara [Zaczynając od U-Thralla] ? Rozumiem że w daszych aktach ci orkowie nie są do niczego potrzebni i nie będzie żadnego "Porozmawiaj z U-Thrallem żeby dostać się do Dworu Irdorath.

5. Czy po zrobieniu questów z Fortu Azgan w 3 akcie moża zwiększyć liczbę fpsów w tej paskudnie zoptymalizowanej lokacji mordując wszystkich paladynów?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 tak
2 tak
5 nie
Gdzie jest drugi muritan? Jestem w tej jaskini koło khorinks co tam ogr biegał i nie ma zwierza :(
Edit co do 2 to z kopalni jest tylne wyjscie to tam juz oszczedz wszystkich lepiej

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Gdzie zdobędę "róg czarnego trolla"?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Czy da się w jakiś sposób automatycznie sprzedawać zdobytą rudę we własnym obozie koło gospodarstwa Onara :) ? Albo w jaki sposób spowodować abyśmy otrzymali dochody każdego dnia :) ?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szykuje się do zrobienia questów z orkami. Przeczytałem co i jak na stronie sowietów ale mimo wszystko mam parę pytań:

1. Czy cmetarzysko orków można oczyścić ? Chyba z tamtejszego bossa dropi runa teleportacji do miasta orków, dla wygody od tego bym zaczął.

2. Czy obóz orków przy Nowej Kopalni i samą kopalnię można zdeorkować?

3. Czy obóz orków w górach po zrobieniu tam questa z Orkowego Miasta można spacyfikować?

4. Czy po zrobieniu wszystkich questów z Miasta Orków, Kopalni Orków, Świątyni Śniącego i Dolini Cieni moża zacząć masowo wysyłać te piękne stworzenia na łono Beliara [Zaczynając od U-Thralla] ? Rozumiem że w daszych aktach ci orkowie nie są do niczego potrzebni i nie będzie żadnego "Porozmawiaj z U-Thrallem żeby dostać się do Dworu Irdorath.

5. Czy po zrobieniu questów z Fortu Azgan w 3 akcie moża zwiększyć liczbę fpsów w tej paskudnie zoptymalizowanej lokacji mordując wszystkich paladynów?
Napewno nie wyżynaj miasta orków  będziesz musiał to zrobić dopiero w 7 rozdziale

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej ludzie wszyscy zrobiliście zadanie z muritanem:) gdzie on jest?

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W wąwozie niedaleko miasta. Kręci się tam kilka wargów przed jaskinią.

Ja mam z kolei pytanie czy wzrost siły wpływa na wzrost zadawanych obrażeń? Cały czas męczę się z tym cholernym demonem w kopalni orków, ale z 5 pełniami życia jestem bez szans. Mam 118 PN do wydania, 78% jednoręki i zastanawiam się czy nie przerzucić się na dwurękę żeby go w końcu pokonać. Może wydać PN na punkty trafień? Niby się tych PN-ów nie wydaje, ale wydając 118 PN dojechałbym go na spokojnie. Jakieś rady?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W wąwozie niedaleko miasta. Kręci się tam kilka wargów przed jaskinią.

Ja mam z kolei pytanie czy wzrost siły wpływa na wzrost zadawanych obrażeń? Cały czas męczę się z tym cholernym demonem w kopalni orków, ale z 5 pełniami życia jestem bez szans. Mam 118 PN do wydania, 78% jednoręki i zastanawiam się czy nie przerzucić się na dwurękę żeby go w końcu pokonać. Może wydać PN na punkty trafień? Niby się tych PN-ów nie wydaje, ale wydając 118 PN dojechałbym go na spokojnie. Jakieś rady?
Nie ma go tam :(
Tak wplywa jesli walczysz bronia na sile.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
zaciukalem shinnoka 5r , wale do hagena a on do mnie ze varus chce ze mna gadac , ide do niego i niema opcji dialogowych . o co chodzi czekac do 6r?7r? i po pokonaniu shinnoka jest dalej przelacznik ale niemam klucza ? o co chodzi?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Czemu Wąż nie chce opuścić grupy, pomimo, że doprowadziłem go do wieży Atros?
Ponawiam

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Tak teraz robię te zadanie z modleniem się do kapliczek orków.

Znam lokalizację 3 kapliczek.

1. Obok starej wieży Xardasa
2. Nad klasztorem zmiennokształtnych
3. W obozie orków za Wrzodem

Gdzie jest 4?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co mam zrobić po otrzymaniu zwoju od Hodgesa w "Mroczna Sieć"? Vatras nie ma u mnie żadnej opcji dialogowej z tym.

homer_69

homer_69

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miałem dobre stosunki z orkami, aż tu po powrocie z lasu asasynów orkowie mnie atakują, nawet jak mam na plecach ulumulu. Przed wycieczką do lasu sabotowałem drakkar orków, czy to dlatego atakują od razu?

Czy jest jakaś opcja poprawienia stosunków z orkami? Albo jakiś edytor/kod na zmianę odpowiednich wartości "respektu"? Jeśli nie to czy zabijając wszystkich będę mógł się dostać do doliny cieni i świątyni śniącego?

Post połączony: 2018-07-10, 22:21
Co mam zrobić po otrzymaniu zwoju od Hodgesa w "Mroczna Sieć"? Vatras nie ma u mnie żadnej opcji dialogowej z tym.

pod mostkiem przy południowej bramie miasta jest pierścień, jak go oddasz Vatrasowi to w nastepnej wymianie zdań będziesz mógł pogadać o zwoju

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadanie zapasy węgla w zamku mam udać się do starej kopalni rudy,myślałem że chodzi o starą kopalnie ale nic z węgla tam nie znalazłem. O którą chodzi kopalnię?

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Poda ktoś kod na śpiwór? Bo gdzieś mi zleciał a bez niego nie przeżyję xd

0 użytkowników
Do góry