Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829319 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829319

Odpowiedzi 37317

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@rzal pustynia adanosa ( jedna ma ten mag , druga niepamietam) odsylam do solucji

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartekiju esc-->sterowanie-->sterowanie AST

Dzięki za info znalazłem, aczkolwiek chyba nie da się zmienić przypisanych danych, a ja grając na laptopie nie mam klawiatury dodatkowej numerycznej. Da się to jakoś rozwiązać?  :hmmm:

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam problem w dolinie cieni, otóż nie mogę przebudzić oka gniewu, na stole alchemicznym (w jaskini z Elvaisem). Mimo, że mam wszystkie składniki: Krew demona, Krew orka, oko gniewu, siarkę, no i menzurkę (jeszcze posiadam czarny kryształ, czy coś takiego ((nie wiem czy jest potrzebny)). Tak czy siak, jak podchodzę do stołu alchemicznego, to nie mam żadnej opcji przy z nim, związanej z tym okiem....

Wszystko już porobiłem w tej Dolinie, pozostało mi obudzenie oka i wezwanie tego smoka.
Mam kuszę - Dvartazdah i powiadomiłem o tym Ur-groma (teraz czeka przed miejscem przybycia tego smoka), Przeczytałem księga gdzie opisane jest jak przyzwać smoka, znalazłem oraz przeczytałem książkę napisaną w języku demonów (w której napisano jak obudzić oko Gniewu), oddałem talizman ur-khanowi (temu duchowi/szamanowi (( bez tego nie miałbym krwi orka)), pokazałem ur-khanowi kamień, który znalazłem (oko gniewu), przeszukałem wszystkie miejsca, ubiłem wszystkie potworki, gadałem ze wszystkimi......

Co mam jeszcze zrobić by uaktywnić te oko?? Czy coś mogło się znowu zbugować??

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie masz możliwości naładowania oka pod żadną z opcji na stole alchemicznym? Jeśli dobrze pamiętam, powinna być pod "specjalne mikstury magiczne", ale najlepiej przejrzeć wszystkie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@93Orion93 @Jao dobrze mówi, miałem dokładnie to samo i wystarczyło poszukać po zakładkach.
Edit: W tej samej zakładce jest eliksir do jednego z zadań opiekunów jak co.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę robić jaskinię ognia czy to łączy się z jakimś innym zadaniem?
Napiszcie mi proszę co tracę nie dostając klucza od kliffa?

Ponawiam 😁

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Subuki 1. Tylko tam możesz wykonać kuszę z zadania Tag-Nora, więc jeśli grasz na trudnym/masz odblokowany content i zależy ci na tej kuszy, to zaczekaj z tym.
2. Zbroję magnata i... w sumie tyle.

You didn't grow.
You didn't improve.

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie wszystkie zakładki obcykałem i nic, nie ma żadnej opcji

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Hm, skończyły mi się pomysły. Przeczytaj i sprawdź wszystko jeszcze raz, a jak nie zadziała... cóż, zostaje Marvin, edit focus i ogarnięcie, jak trzeba zmodyfikować kod uśpionego Oka, by dostać obudzone. Aczkolwiek nikt nigdy nie miał takiego problemu, więc upewnij się, że nie było tak, że np. przeczytałeś książkę, potem zginąłeś, wczytałeś wcześniejszy save i zapomniałeś przeczytać jeszcze raz.

You didn't grow.
You didn't improve.

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co jest lepsze: Uriziel czy Szpon Beliara ulepszony duszą Senyaka?

gomeza jebać maczetami

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Duszę S'enyaka da się zdobyć Morą z tego co wiem, ale gdzie ją zdobyć ? Xardas coś mówił o jakimś Amulecie, że mają ją Paladyni, jak to dalej popchać ? , Bo zabiłem tego demona, ale nie używałem Mory, bo kompletnie tego questa nie robiłem, mam tylko te żywioły, które oddałem Ash'tarowi, samego S'enyaka zabiłem już bronią ale na wypadek zrobiłem wcześniejszy save, przed oddaniem żywiołów itp... Jak zdobyć tę Morę i czy konieczne jest posiąść tą duszę S'enyaka żeby ukończyć grę ? , bo jeżeli nie to po prostu sobie daruję i popcham fabułę z Okiem Innosa. Btw, jeśli ulepszyłbym tego Szpona tą duszą to będzie on dobry ? , bo teraz noszę toporek 495dmg i szczerze mówiąc jest on strasznie OP jak na mój lvl, pewnie smoki nawet bym nim ubijał już :P . Słyszałem też, że ileś tam karmy u Beliara jest potrzebne żeby założyć w ogóle ten szpon ? ^^

Kocham Cię Wrzód !

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra bo zaraz nie wytrzymam, o co chodzi z tym magiem na pustyni Adanosa? Zbijam mu ok 7k hp z kuszy aż nagle on coś odpierdala i umieram

gomeza jebać maczetami

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Pawcik2k Dla ukończenia gry nie trzeba kończyć niemal żadnych nowych wątków, ale w takim razie po cholerę w ogóle odpalać modyfikację? Żeby kontynuować wątek z Morą Ulartu znajdź paladyna Melchiora pomiędzy portem a koszarami.
@kostrowitz Ile razy można to samo tłumaczyć? Gdy mag zacznie inkantację, trzeba przerwać atakowanie go, dopóki nie spuści deszczu ognia.

You didn't grow.
You didn't improve.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Jao Okej, dzięki wielkie :d

@kostrowitz Dokładnie, nie atakuj go kiedy używa deszczu , poczekaj , wypij szybko mikse na numerycznej i wal dopóki znów nie użyje deszczu ;D

Kocham Cię Wrzód !

ApsIk

ApsIk

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje sie paczka węgla potrzebna do wykonania questa Zapasy węgla bo zapomniałem

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@ApsIk Chodzi o zadanie od kowala w gd??? w sarej kopalni na samym dole obok pieca

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kostrowitz Napisałem o tym poradnik w porady i solucje. Ale tak jak panowie wyżej mówią, jak zaczyna się palić to przestajesz go atakować i się leczysz w międzyczasie, aż deszcz ognia się nie pojawi.
@ApsIk W Wolnej Kopalni i w Starej można znaleźć po jednym worku.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Jak skutecznie podnieść siłę nie przekraczając progu?

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W Starej Kopalni za piecem.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Fors nie da się podnosić siły, nie przekraczając progu. Zawsze go kiedyś przekroczysz

Post połączony: 2018-07-10, 16:18
Jestem na cmentarzysku orków, żeby przynieść jednemu z opiekunów tutejszy pierścień. Pilnuje go pare orków, lecz to żaden problem. Obok niego są 2 inne itemki, które razem z pierścieniem można włożyć do trzech "mini-posążków". Spawnują one Khash-Gora, czy jest on potrzebny do jakiegoś questa? Czy jak jestem tu, to po drodze mogę go zatłuc?

Post połączony: 2018-07-10, 16:39
Nieważne, jak zwykle pomyliłem rzeczy, muszę rozwalić tego dziada i się tepnąć za ścianę.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

0 użytkowników
Do góry