Witam wszystkich,
ma kilka problemów i pytań związanych z rozszerzeniem Returing 2.0, liczę na waszą pomoc.
1. Utknąłem na etapie uzyskania "dostępu" do mistrzów dolnego miasta, wykonałem zadania dla 5 kupców z portu, a mimo to Pablo dalej twierdzi że nie jestem godny. Dla kogo dokładnie należy wykonać misję by w końcu móc porozmawiać z Bosperem/Constantino itp?
2. Kim jest tajemniczy dłużnik Lehmara? Jedynie to zadanie jeszcze ewentualnie przychodzi mi do głowy z tych dających dostęp do mistrzów.
3. Czy w tym rozszerzeniu nie ma możliwości dostania się do magazynu straży? Na targowisku nie widzę już zwoju snu, a próba dostania się po dachu jest nieskuteczna. Jakieś inne opcje? Śmieszne że Lares standardowo kieruje nas do Zurisa po zwój.
4. W którejś z recenzji returinga słyszałem, że w grze możemy szybko biegać (jak z efektem przyśpieszenia mikstury). Niestety nie jestem w stanie aktywować sprintu żadnym klawiszem, czy ta umiejętność wymaga wyszkolenia?
5. W zadaniu zupa dla Farima mam problem z uzyskaniem czerwonego pieprzu, u Zurisa jest jedynie zwykły pieprz, który nie umożliwia ukończenia zadania, a przynajmniej nie widzę opcji wykonania zupy u Eddy mimo że mam teoretycznie składniki (10 ryb, ser, pieprz, 5 roślinek, gin)
6. Lord Andree oczekuje, że zapłacę aż 750 złota za teoretyczne występki, a ja totalnie niczego nie zrobiłem. Co może być tego powodem? :-/
7. Czy na forum znajdę gdzieś opis zadań z które doszły w returing?
Dodam że mam zainstalowanego Gothica II NK + Gothic Fix 2.6 + Gothic Player Kit 2.6 + Returing 2.0 oraz spolszczenia
Dzięki wielkie za pomoc.