Grając nekromantą opłaca się wbijać do 90% broni ? czy 60 wystarczy ?
Zależy

broń jest bardzo przydatna jak Ci się mana skończy albo po prostu chcesz sobie powalczyć wręcz. Moim zdaniem wbicie do około 90 % tak aby z bonusami dobić do 100

było by optymalne, ale jak teraz wolisz wybrać za PN jakiś czar czy coś innego to już twoja indywidualna sprawa. Nie wszystko da się załatwić magią, ale większość potworów wybijesz, wszystko zależy do twojego stylu gry jednakże ja osobiście polecam dobicie do tych 85-90 % aby osiągnąć w miarę pewny krytyk

(pamiętaj że dopiero od 4 rozdziału twoje hity z broni będą zależeć od inteligencji a do 4 zależą wyłącznie od siły, gdzie w 4 rozdziale nekromanta ma już takie czary że do mało czego podchodzi na walkę wręcz (jednak zdarzy mu się od czasu do czasu)
Mam problem z zadaniem Torba pełna rudy a mianowicie Xardas mowi ze jest już zmeczony i mam wrocic jutro wiec wracam a on dalej to samo(2roz)
Oddałeś mu kość alepha i przyzwał zombiaka z którym sobie porozmawiałeś czy nie ? jak nie chce przyzwać zombiaka to nie mam pojęcia (może to jakiś bug albo trzeba zrobić jakieś rzeczy aby to odblokować ) jak jednak porozmawiałeś z zombiakiem to Ci powiedział gdzie ta ruda jest to idź ją wykop

i oddaj Wężowi