Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862662 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862662

Odpowiedzi 37317

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
parę pytań
1.gdzie jest ten szaman w lodowej krainie orków
2.jak powinna się zakończyć gildia kupców
3.dla czego misja zemsta ur-thrala znika całkowicie z dziennika po od daniu serca
jak coś mam 5r i mogę powoli wypływać

Kredens

Kredens

Użytkownicy
posty40
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam panów, mam problem na Pustyni Adanosa. Otóż nie mogę napełnić butelek wodą ze studni, Bezimienny mówi "Co mam wlać do wody?" - mam 5 menzurek(gdyż zakładam, że o nie chodzi). Czytałem w solucji że znajdę rączkę do pompy obok wodospadu, lecz przy nim znalazłem jedynie klucz i pierścień w jeziorku. Wie ktoś co mam zrobić, ew. podać kod na ową rączkę?

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
Witam panów, mam problem na Pustyni Adanosa. Otóż nie mogę napełnić butelek wodą ze studni, Bezimienny mówi "Co mam wlać do wody?" - mam 5 menzurek(gdyż zakładam, że o nie chodzi). Czytałem w solucji że znajdę rączkę do pompy obok wodospadu, lecz przy nim znalazłem jedynie klucz i pierścień w jeziorku. Wie ktoś co mam zrobić, ew. podać kod na ową rączkę?
nie potrzebujesz menzurek tylko puste butelki

Kredens

Kredens

Użytkownicy
posty40
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli zakładam, że zostaje mi teleport do Khorinis i kupno owych?

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
tak dokładnie ewentualnie wczytać 

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zabiłem hosh paka i nie moge porozmawiać z Ur shakiem bo ma focha, nie mam zwoju niepamieć. Co zrobić :C

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Czy mogę wszystkie krypty przeszukiwać bez gadania z np. Ur-Khanem? Gadałem tylko z ludźmi w dolinie, z nikim innym. Zabiłem już Dakkata oraz tego pajaca co pytałem o niego wyżej, mogę wyczyścić też miasto umarłych? Ogólnie całą dolinę przechodzę czyszcząc wszystko co po drodze, bez zamiaru robienia fabuły, a jednocześnie robiąc ją, i właśnie dlatego pytam, czy powinienem tak robić?
Ponawiam, bo ważne
Edit: Głównie mi teraz chodzi o miasto nieumarłych.
@kratos188 znajdź odpowiedź w swoim zdaniu, odpowiedź jest niewyobrażalnie prosta.
Edit2: Chodzi o zwój niepamięci jak co, piszę, bo wyjdę na buca, w sumie już wyszedłem

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy mogę wszystkie krypty przeszukiwać bez gadania z np. Ur-Khanem? Gadałem tylko z ludźmi w dolinie, z nikim innym. Zabiłem już Dakkata oraz tego pajaca co pytałem o niego wyżej, mogę wyczyścić też miasto umarłych? Ogólnie całą dolinę przechodzę czyszcząc wszystko co po drodze, bez zamiaru robienia fabuły, a jednocześnie robiąc ją, i właśnie dlatego pytam, czy powinienem tak robić?
Ponawiam, bo ważne
Edit: Głównie mi teraz chodzi o miasto nieumarłych.
@kratos188 znajdź odpowiedź w swoim zdaniu, odpowiedź jest niewyobrażalnie prosta.
Edit2: Chodzi o zwój niepamięci jak co, piszę, bo wyjdę na buca, w sumie już wyszedłem

Ale rozumiesz ze nie mam jak zdobyc zwoju niepamięć??

Post połączony: 2018-07-08, 19:30
mam problem również z 3 trollami obok słonecznego kręgu (Uzdog, Ubrog, Utrog) mianowicie gdy zdejme im hp do ok 2tys samo się odnawia do full. I nie da się ich zabić wtf?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@kratos188 ale dlaczego mi od razu piszesz, że ja nie rozumiem? Napisałeś, że NIE MASZ, a nie, że nie masz możliwości zdobycia, także prosiłbym trochę grzeczniej :) Innej możliwości  niż zwój niepamięci raczej nie ma. Co prawda ja też powinienem wcześniej trochę grzeczniej napisać, za co przepraszam.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakis skrot klawiszowy na wode adanosa?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Zabiłem hosh paka i nie moge porozmawiać z Ur shakiem bo ma focha, nie mam zwoju niepamieć. Co zrobić :C
Zabić się xD a tak serio to skocz do Ignaza albo Lutero i kup ten zwój :)

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko : jaka jest chronologia przechodzenia lokacji ? ciekawi mnie to bo nie chcialbym iść do jakiejś lokacji zbyt późno itd :P

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zabić się xD a tak serio to skocz do Ignaza albo Lutero i kup ten zwój :)

Ignaz sie przekręcił a Lutero nie ma zwoju chyba zostaje mi się zabić xD, da się konsolę w tym returningu odpalić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Aedin Chronologia jest taka: idź do każdej lokacji, w której sobie radzisz. Nie ma innych kryteriów.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kacper194

kacper194

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Duncan Mówisz o bossie-szczurze? Bo jeżeli tak to nigdzie w pobliżu nie ma tego drewna, przeszukałem okolicę kilka razy :/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Drewno masz  obok pająk ten jest  na dnie przepaści która mijamy z Jackiem aligatorem.
Ścięgno zaś sry ale nie jest możliwe jego pominiecie ponieważ zanim pójdziesz do gd musisz zrobić jarek a to oznacza ze na 100% będziesz miał sciegno nie da się tego pominąć chyba ze nie lotujesz itemów.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Poradzi ktoś z tymi trzema trollami przy słonecznym kręgu ni chu a nie moge ich zabic regeneruje im sie hp...

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Mogę wyczyścić miasto umarłych bez jakichkolwiek dialogów nt. miasta i tego, co się w nim znajduje?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poradzi ktoś z tymi trzema trollami przy słonecznym kręgu ni chu a nie moge ich zabic regeneruje im sie hp...
Musisz ich równomierni lać tak aby  wszystkie trzy miały podobny poziom zdrowia

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ścięgno wydropiłem z jakieś pantery w kanionie :P nie wiem czy nie tym górnym ogarze co jest przejście jaskinią na bagna ( weź sobie do zabicia piratów bo jest wredna )

Mam takie szybkie pytanko od jakiej ilości siła kosztuje 20 pn za 10 ? Jaki jest wgl próg punktowy na siłę ( za cholerę tego znaleźć nie mogłem :( )

0 użytkowników
Do góry