Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8841629 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8841629

Odpowiedzi 37317

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k po ksiazce masz isc sie pomodlic do 4 posągów a potem masz questa mroczny rutuał tylko nie wiem czy dostaniesz skoro zakonczyles najemnik orkow ,ale powinienes dostac (ten sam szaman któremu oddajes obronę południowców)

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Trapelek Tylko ten quest jakos się nazywa ? , bo ja po tej ksiazce dostalem tylko questa o jakisch smokach , poszedlem do Xardasa pogadac o tym i quest zaliczony ;p .

Kocham Cię Wrzód !

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k Sanktuarium orków ,nie wiem czy masz juz aktywne to zadanie ,czy możesz pogadać z nim o tym zadaniu ale jeżeli nie to jedyne co mi przychodzi do głowy to to ,ze musiałbyś mieć aktywną misję najemnik orkow.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Trapelek To na pewno nie mam tego questa , nawet nie mam z nim zadnych opcji dialogowych ...

Kocham Cię Wrzód !

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam sprawę.

Gdzie dokładnie znajduje się grobowiec paladyna Ginnoka? potrzebny do zadania: MROCZNY ZAKON hagen dał mi klucz do tego grobowca, ale w dzienniku nie ma nic o położeniu ani gdzie mam iść aby znaleźć ten grobowiec, więc gdzie on jest? :P

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
No ale skoro mozna bylo zostac najemnikiem wczesniej to 1uesta tego potem tez powinno się dostac ;_; głupota xD

Kocham Cię Wrzód !

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam sprawę.

Gdzie dokładnie znajduje się grobowiec paladyna Ginnoka? potrzebny do zadania: MROCZNY ZAKON hagen dał mi klucz do tego grobowca, ale w dzienniku nie ma nic o położeniu ani gdzie mam iść aby znaleźć ten grobowiec, więc gdzie on jest? :P
Nie wiem gdzie dokładni jest grób tego ginnoka ale są trzy możliwość jeden to miesce gdzie w postawce mogłeś znaleźć smoczą zgubę drugi to jaskinia nieopodal karczmy orlana a trzecia to jaskinia na na prawo od wschodniej bramy jest tam kilka wargów cieniostworów itp

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@garry18 Konkretnie ta trzecia opcja z wymienionych przez przedmówcę.
@Duncan.
grup
Idę się zabić.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę "Cios Strażnika" na tego antycznego Strażnika?

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Panyy czyli na 95% nie mogę zostac tym najemnikiem ? Musze miec ponad 100% z tego co widze bo potem questy się buguja i orkowie ich nie daja :D chyba ze ma ktos pomysl zeby to obejść?  :/

Kocham Cię Wrzód !

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Duncan. "Gróp" to, kurwa, gorzej, bo słowo "grup" przynajmniej istnieje. Pisze się GRÓB.
@Pawcik2k Zanim wejdziesz do Ur-Thralla, musisz ukończyć zadanie z zebraniem błogosławieństw od szamana i przyjąć następne.

You didn't grow.
You didn't improve.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra troche wspomoglem sie kodami i udalo mi sie wreszcie zejsc do dolnej czesci kopalni co nie bylo proste bo tworcy gry wjebali tam jakies magiczne pole ktore jak tam zeskoczysz po prostu cie zabija... Teraz mam pytanko wyczyscilem chyba cala kopalnie dostalem wpisik ladny, ze pozbylem sie zla z kopalni ale tam jest teleport przed sfera nieaktywny z bossa polecial "kamien do teleportu" i jak ten teleport aktywowac? Znalazlem 1 piedestal prawie na poczatku dolnej kopalni lecz nie da sie wejsc z nim w interakcje.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Jao Tak , tylko to glupie wlasnie ,bo ja wszedłem do Ur-Thralla majac tylko 95 repy :// i zostalem najemnikiem , ruscy powinni zrobic wejscie np: od tych 110pkt albo cos a nie od 95 :/

Kocham Cię Wrzód !

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive ale jestes skonczonym pajacem kompletnym ja nvm jak nie umiesz sie domyslic niczego to nie graj jak np tego ze jak zapraszasz orkow na platforme to ktorys ci moze da bo tak jest dostajesz od ktoregos herszta przy platformie jak mu powiesz ze ma na nia wejsc .... kamien do teleportu tez mozesz pomyslec ze jak tam nie wlozysz to moze z kims porozmawiac zaraz sobie marvinem tam piedestal pewnie zespawnujesz 0 researchu bo juz pytania o ten klucz byly wystarczylo wpisac ctrl+f i klucz i przewinac z 30 stron pewniee ale to za ciezkie

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Zanim wejdziesz do Ur-Thralla, musisz ukończyć zadanie z zebraniem błogosławieństw od szamana i przyjąć następne.
Czyli nie muszę ukończyć tego zadania z bagnem? Wystarczy je przyjąć? Bo mnie to bagno do szału doprowadza już, a jeśli mogę je przełożyć to tak też zrobię.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@fleksiu Nie rozumiem takich pytań, przecież dokładnie to napisałem :/
@Pawcik2k No niestety, to rozwiązanie jest mocno nieprzemyślane. Dopiero w następnej wersji wejście do Ur-Thralla ma być zablokowane do czasu załatwienia bagien albo to zadanie będzie wciąż dostępne. W każdym razie - mają rozwiązać ten problem.

You didn't grow.
You didn't improve.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie komu lepiej oddać dzienk rachunkowy lehmara dla thorbena , coangara czy dla hanny ??

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Jao dobra wybacz, już nie będę. Wolałem się upewnić, żebym później nie miał przypału. Dzięki.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You didn't grow.
You didn't improve.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie komu lepiej oddać dzienk rachunkowy lehmara dla thorbena , coangara czy dla hanny ??

hannie

Zna ktos moze kod na spiwor?

0 użytkowników
Do góry