Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8857467 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8857467

Odpowiedzi 37317

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Duncan moze dobije bonusami 100 many?bede mial szateguru i chyba dokupie jeszcze pas

Iczy sie nauczyc elstraktu many?

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan mam 5k kasy moge jeszcze kilka nagrod za bandziory.. Czeladnik constantino no i moge jeszcze +10 many u guru za eliksir bo ta runa guru co nie ma dmg ubije najwyzej gobliny itp slabe stwory.. Podbije inta ile sieda i pozgarniam expa bo miksrury many robic te 1 czy 2?

Bron tez nic nie tobi bo 0% 2h
Jak wejdziesz w 2 rozdział to bedziesz miał możliwość nauczenia się 2 kregu i lepszych run nie grałem guru wiec nie wiem jakie on ma tam skille
2 Obojętnie jakie elikiry tylko nie destylacja alkoholu to nie zalicza musza to być poprostu być eliksiry nie wazne jakie.
3Co do wyboru czeladnika najgorszy jaki tylko mogłeś wybrać generalnie to wygląda tak Łatwy/sredni to harad Trudny/Legendarny Bosper a czemu ?
Jak ze na łatwiejszych poziomach trudność mamy pod dostatek punktów nauki to nie ma problemu nauczenia wyrabiania się el bastro oraz mistrzowskiego wydobywanie rudy pozwala to zbić kokosy
Natomiast na poziomach wyższych gdzie kazdy punkt jest zwłaszcza na starcie na wagę złota zostajemy czeladnikiem bospera dlaczego ? bo i tak do przejścia wielu zadani sa potrzebne zdolność łowieckie więc w cenie a bosper daje więcej golda za tofea niż myśliwi.
A constantino to generalnie kupa zwłaszcza dla maga a czemu ? bo tak naprawdę nic u niego nie zarabiamy z te 10 punktów many nic nie znaczą dlaczego ? po jakiego grając magiem masz odawać rośliny temu dziadyce to się nie kleij ze soba  XD

Post połączony: 2018-06-30, 17:30
@Duncan moze dobije bonusami 100 many?bede mial szateguru i chyba dokupie jeszcze pas

Iczy sie nauczyc elstraktu many?
Jeśli rzeczywiście jest tak źle to możesz tak zrobić.
Obojętnie jaka pota grając magiem i tak powinieneś naczuczyć się wszystkich receptur (kazda daje 1 punkt iteligencji)

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Constantnowi sprzedaje rosliny lecznicze i ewentualnie jakirs mikstury specjalne a o tym ze bosper skupuje po lepszej cenie nie wiedzialem 😕

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Constantnowi sprzedaje rosliny lecznicze i ewentualnie jakirs mikstury specjalne a o tym ze bosper skupuje po lepszej cenie nie wiedzialem 😕
Mądrość po szkodzie jest jeszcze możliwość zwiększenia sobie many bonusami u bogów za 100 karmy u inossa masz 20 many a u beliara 15

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Ehh a sie nie modlilem do kaplic
@Duncan a takie bonusy z fajki czy bogow zaliczaja sie do progu?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ehh a sie nie modlilem do kaplic
@Duncan a takie bonusy z fajki czy bogow zaliczaja sie do progu?
Z bogów zaliczają się do progu

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Gdzie (w którym weżu błotnym) znajduje sie klucz Lou
2. Gdzie jest szpada Abigail
3. Jak popchnąć dalej sprawe ze szponem i Krukiem(po powrocie Satura od Ashtara)
4. Sakta omen w drugim rozdziale jest sensowna czy lepiej sie wstrzymać?
5. Gdzie jest Brandik(mąż Gritty), na tych skałkach do których prowadzi drabina go nie ma?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Zabij węże błotnego za Loganem.
2. Pod dużym drzewem, jak wychodzi się przez jaskinię na bagna (od strony kanionu).
3. Pogadaj z Magami Wody innymi.
4. Nie wiem.
5. Najpeirw pogadaj z Gregiem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Gdzie (w którym weżu błotnym) znajduje sie klucz Lou
2. Gdzie jest szpada Abigail
3. Jak popchnąć dalej sprawe ze szponem i Krukiem(po powrocie Satura od Ashtara)
4. Sakta omen w drugim rozdziale jest sensowna czy lepiej sie wstrzymać?
5. Gdzie jest Brandik(mąż Gritty), na tych skałkach do których prowadzi drabina go nie ma?
1. Po poprostu pobiegaj i powybijaj wszsytkie...
2.Bez problemu znajdziesza na youtube ale jesli masz aż taki wlelki problem to zainstaluj no gras w folderze data to wypierdoli nadmiar rośliność z gry  znajduje się ona niedalego obozu bandytów jak idziesz w kanionie do tej jaskini dzie pełno jest pająków to po wyjściu z niej poszukaj tam
3.Solucja
4.Sakta omen jest dobra zawsze jesli masz sposobność to bierz
5trzeba pogadać wpierw z gregiem

Post połączony: 2018-06-30, 17:57
r2 1h bron najlepsza jarek i gd?
Wytłumacz o co ci chodzi ?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Hmm czyli z fajek sie nie zaliczaja? I od baala za miksture / kamienne tablice

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hmm czyli z fajek sie nie zaliczaja? I od baala za miksture / kamienne tablice
Yup

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć mora ulartu,(wiem że potrzebuje jakiegoś amuletu od paladynów) tylko jak się tam dostać z kim pogadać.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zdobyć mora ulartu,(wiem że potrzebuje jakiegoś amuletu od paladynów) tylko jak się tam dostać z kim pogadać.
Musisz sie dostac na pewną wyspę(Xxardas) oraz zdobyć 4 sfery

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam, z kim mogę porozmawiać o Dracji aby dało wpis do dziennika? Coś pamiętam że był dialog o tym z Gregiem ale już z nim o tym gadałem, a nie widzę żeby była jakaś opcja dialogowa u Loi. Czy może dopiero da się to zrobić w 3 rozdziale?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam, z kim mogę porozmawiać o Dracji aby dało wpis do dziennika? Coś pamiętam że był dialog o tym z Gregiem ale już z nim o tym gadałem, a nie widzę żeby była jakaś opcja dialogowa u Loi. Czy może dopiero da się to zrobić w 3 rozdziale?
HMM mówisz o naprawie statku ? To pogadaj ze skipem

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Duncan ok to gram od nowa .. Stracilem 20 many bo od 1 dnia nie palilalem fajki teraz zrobiewszystko  jak nalezy

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan ok to gram od nowa .. Stracilem 20 many bo od 1 dnia nie palilalem fajki teraz zrobiewszystko  jak nalezy
Ja musiałem 2 razy zaczynać rerurna od początku aby wszytko było jak nalezy

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mówię o wpisie żeby dowiedzieć się gdzie jest Dracja. U Skipa nie było nic poza pytaniem o zabranie do Khorinis.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mówię o wpisie żeby dowiedzieć się gdzie jest Dracja. U Skipa nie było nic poza pytaniem o zabranie do Khorinis.
Hmm sytuacja powinna wyglądac tak idziesz do grega i pytasz o statek w zatoce on mówi ze jest ale popsuty  i odsyła cię do skipa on kaze ci przynieść elemnty potrzebne do naprawy statku przy okazji dowiadujesz się gdzie piraci chca płynąć właśnie do Dracji i troche ci o niej opowiada

0 użytkowników
Do góry