@Duncan mam 5k kasy moge jeszcze kilka nagrod za bandziory.. Czeladnik constantino no i moge jeszcze +10 many u guru za eliksir bo ta runa guru co nie ma dmg ubije najwyzej gobliny itp slabe stwory.. Podbije inta ile sieda i pozgarniam expa bo miksrury many robic te 1 czy 2?
Bron tez nic nie tobi bo 0% 2h
Jak wejdziesz w 2 rozdział to bedziesz miał możliwość nauczenia się 2 kregu i lepszych run nie grałem guru wiec nie wiem jakie on ma tam skille
2 Obojętnie jakie elikiry tylko nie destylacja alkoholu to nie zalicza musza to być poprostu być eliksiry nie wazne jakie.
3Co do wyboru czeladnika najgorszy jaki tylko mogłeś wybrać generalnie to wygląda tak Łatwy/sredni to harad Trudny/Legendarny Bosper a czemu ?
Jak ze na łatwiejszych poziomach trudność mamy pod dostatek punktów nauki to nie ma problemu nauczenia wyrabiania się el bastro oraz mistrzowskiego wydobywanie rudy pozwala to zbić kokosy
Natomiast na poziomach wyższych gdzie kazdy punkt jest zwłaszcza na starcie na wagę złota zostajemy czeladnikiem bospera dlaczego ? bo i tak do przejścia wielu zadani sa potrzebne zdolność łowieckie więc w cenie a bosper daje więcej golda za tofea niż myśliwi.
A constantino to generalnie kupa zwłaszcza dla maga a czemu ? bo tak naprawdę nic u niego nie zarabiamy z te 10 punktów many nic nie znaczą dlaczego ? po jakiego grając magiem masz odawać rośliny temu dziadyce to się nie kleij ze soba XD
Post połączony: 2018-06-30, 17:30
@Duncan moze dobije bonusami 100 many?bede mial szateguru i chyba dokupie jeszcze pas
Iczy sie nauczyc elstraktu many?
Jeśli rzeczywiście jest tak źle to możesz tak zrobić.
Obojętnie jaka pota grając magiem i tak powinieneś naczuczyć się wszystkich receptur (kazda daje 1 punkt iteligencji)