Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8825009 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8825009

Odpowiedzi 37317

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdują się zwłoki Dobara? ( kowala z zamku w GD )

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy 1 sztuke kaktusu (do mikstury do zrobienia questa zaginieni nowicjusze) znajde w tylko na pustynii adanosa? (czytaj musze najpierw zrobic pustynie potem assasynow)

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, miałem zapis z jarka jak jeszcze nie odwalał - po zabiciu Khardimona odpierdala po całości. Jego zaaplikowałem i mam dostęp do Rademesa.

To teraz tylko chciałbym wiedzieć, jak zdjąć klątwę z rademesa, żeby sobie przypomniał cokolwiek. Gdzie szukać tej odpowiedzi? Bo na latanie i szukanie nie mogę sobie pozwolić - czas, zapisy a zapisy to błędy i zło. Muszę to zrobić jak najszybciej i spierdalać z tej Buglandii.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
zabiłem Atyle więc ramirez nie chcę mnie nauczyć otwierać zamki pytanie co mam zrobić by nauczył mnie on lub Thorben

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś mi powie co mam znaleść w świątyni śniacego w quescie Cienie Przesłości od Ul-Thrala?

Post połączony: 2018-06-25, 21:06
@ZdzislawPetarda możesz go zdobyć od Neorasa chyba ale wpier udaj sie do cosnstantiono a w pustyni śa 2 kaktusy w kazdym razie ja tyle znalazłem

Mattzio

Mattzio

Użytkownicy
posty14
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ZdzislawPetarda Kaktus wymienisz u Neorasa za czarną rudę

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
kto nauczy otwierania zamków ramicwel nie chce

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Andargon ehh Thorben a Na Ramirezie daj Niepamieć :)

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1- w moim obozie erol powiedzial, ze trzebaby przetapiac zelazo na prety i sprzedawac probowalem gadac z kowalami/z hagenem ale srednio chca o tym gadac. Co trzeba zrobic?

2- kiedy w moim obozie bedzie misja z pancerzem?

3-Jak robilem questa od vatrasa z listem do lee to powiedzialem lee, ze moge skoczyc do gorniczej lee dal mi klucz do skrzynki ktora miala byc gdzies u lodowego smoka. Bylem tam na czarnej mgle pobiegalem i sa tam 2 skrzynki 1 przy skarbie domyslam sie, ze smok ma klucz i druga z boku ale tez do niej nie mam klucza. W innej czesci jaskini znalazlem liscik ktory faktycznie mowi cos o magach ale ani lee ani vatras nie maja opcji dialogowych ; /.

i na koniec- do czego jest klucz ktory leci z mrocznego zniwiarza? Tego w jaskini obok starej wiezy xardasa

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Człowiek myślał, że mu się udało. Że przejdzie. Że jednak metodą kombinowania uda mu się przejść ten jebany, zabugowany syf... Nic z tego! Nie ma tak dobrze! Jeśli przełożysz lokacje z zapisów to po tleportowaniu się do jarka... 100/100 wytrzymałość. Z tysiaka na początkowe sto. Bo chuj, bo tak...

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@N0N4M3 Ok a co z Thorbenem? o ile pamiętam trzeba dać mu księgę rachunkową tylko jak ją zdobyć? pewnie zabić lehmara albo okraść tylko nie gram pod zręke :/

I mam pytanko czy jako guru przyda mi się ta sztaba magicznej rudy

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli co?... Nic się nie da zrobić? Powodu nikt nie kojarzy? Nikt nie miał podobnej sytuacji?

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś gdzie są te kamienie do 4 pulpitów na pustyni adanosa? W solucji wszystko jest opisane oprócz tego
EDIT: nieważne, są oznaczone na mapie po prostu w dziwny sposób

gomeza jebać maczetami

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczemu nie pojawia sie zadna bron pod zreke do nauki u ramireza w 3 i 4 rozdzialE? mam etap taki: dostalem miaje aby zzebrac skarby smokow lecz poprzednie misje wykonalem dla nich i tylko tą jedną misję mam i zadnej dostepnej broni u ramireza ,moze ktos powiedziec o co chodzi?

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jest solucja do miasta orków? bo nie chce niczego zwalić

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo takowych nie ma Skowyt Nocy jest ostatni od Ramireza,  jeszcze jest szpada mistrza i to tyle z tym ze przepis na nią sami znajdujemy dalej trzeba się domyślnie przesiąść na duale. 

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
.

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde, brakuje mi piątego czarnego kryształu, a oblazłem już wszystkie spoty. Ma ktoś kod???????????

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, miałem zapis z jarka jak jeszcze nie odwalał - po zabiciu Khardimona odpierdala po całości. Jego zaaplikowałem i mam dostęp do Rademesa.

To teraz tylko chciałbym wiedzieć, jak zdjąć klątwę z rademesa, żeby sobie przypomniał cokolwiek. Gdzie szukać tej odpowiedzi? Bo na latanie i szukanie nie mogę sobie pozwolić - czas, zapisy a zapisy to błędy i zło. Muszę to zrobić jak najszybciej i spierdalać z tej Buglandii.

@NocJestCiemna-RasizmemJą

Zaprawde powiadam ci, wierny slugo Adanosa, tylko w Swiatyni Prawdy znajdziesz odpowiedz.

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich, pierwszy post na forum ;p  Prosze o przeczytanie całego bo nie wiem czy zaczynac od nowa. Mam do was pytanie bo nie wiem czy nie zepsułem sobie rozgrywki. Dostałem misje od tego maga z dzielnicy portowej żeby zdobyc listy polecajace, ale w tym problem ze nie mam z nikim dialogu o tym. Na yt widziałem ze Fernando powinien miec jakiś dialog o podreczniku retorytki?. Gerbrandt ma tylko jedna opcje ale on mowi ze z takimi jak ja nie chce gadac a powinien miec opcje (tak teraz wiem po odpowiednim przeprowadzeniu dialogu) ze wysyla nas do martwej harpi (misja na dostanie sie do gildi zabójców). I teraz pytanie czy mam za mało retoryki czy wcześniej nie swiadomy tego jakie to będzie miało konsenkwencje zle przeprowadziłem dialogi. A z tego co tu czytałem opłaca sie do tej gildi dołączyć.

0 użytkowników
Do góry