Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8349163 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8349163

Odpowiedzi 37317

Seggenz

Seggenz

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy akceptując oferte Dagotha w wieży Xardasa mogę nadal zostać chociażby paladynem? Czy jest to bezpowrotna droga do zostania nekromantą? Wolałbym nie stracić dużej części questów ale zostanie nekromantą albo magiem mnie nie interesuje :P

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy akceptując oferte Dagotha w wieży Xardasa mogę nadal zostać chociażby paladynem? Czy jest to bezpowrotna droga do zostania nekromantą? Wolałbym nie stracić dużej części questów ale zostanie nekromantą albo magiem mnie nie interesuje :P
Słuchałeś co mowi dagoth? To nie ma zwiazku z nekromancja

Gdzie są bracia Trolec w okolicach słonecznego kręgu? Zabiłem cieniostwora i scierwojady, a ich nie moge znalezc

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ile many trzeba na straznika swiatynnego?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Many raczej nie potrzeba (albo Namib akceptuje bez tego, albo jego poparcie nie jest potrzebne), tylko 30% w dwuręcznych.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile many trzeba na straznika swiatynnego?
30 2h 50 sily

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Skad wziac zmniejszenie potwora?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skad wziac zmniejszenie potwora?
Nagroda za 2 zadanie od Ignaza.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Halooo :D co zrobić aby kupić ten KLUCZ od mikki (zadanie Klucz Constatnia) i gdzie znajdze nowych myśliwych do Questa z Obozu Myśliwych :D

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam Panów.
Mam problem z zadaniem Gallahada, otóż nie chce on przyjąć listy polecającego od Valentino, oddałem mu już trzy listy, a on chce jeszcze jeden. Nie chce robić zadania związanego z Gerbrandtem, ponieważ chce wstąpić do gildii zabójców przez Andre i Ramireza. Jakies rady? :)

valentino to jest pizda i nikt go nie szanuje jego list to do podtarcia się :) oprócz tego to najlepiej list od lutero od fernanda i od alchemika salandrila :)

Post połączony: 2018-06-19, 11:26
Gdzie można znaleźć jakąś dobrą broń 1H  pod siłę w drugim rozdziale?  Niedługo będę się wybierał do górniczej doliny a ciągle biegam z tym mieczem na Orków od Harada. Mam 150 siły, do końca Jarkendaru planuje mieć ze 170 a biegam z mieczem który wymaga 120. Znalazłem kilka silnych broni ale wszystkie  to 2H.

Dolaczam sie do pytania jestem w gd i dalej mam do dupy miecz. Btw troche malo tej sily masz ja pod koniec jarka ponad 250 mialem

polecam miecz benneta za zadanie "góra stali" trzeba przynieść mu 100 stalowych prętów no wystarczy nakopać ze 3000 bryłek żelaza i przetopić na czas kopania polecam wyłączyć animowane okna 5min i już miecz ma staty piszę z pamięci
150siły i 180 dmg jednoręczny :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tyle, że to dopiero 3 rozdział, a już w 2-gim można znaleźć lepszy w wieży mgieł xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się zabić Kreola?
(tego nekromantę z wieży mgieł)
Z tego co pamiętam ma on książkę która uczy języka demonów bez wydawania punktów nauki, tylko problem polega na tym że gdy pokonuje wszystkie jego szkielety, nie ma z nim żadnego dialogu a gdy próbuję go zaatakować to od razu ginę.

na wcześniejszej wersji się dało ale teraz już się nie da jak go zaatakujesz to giniesz nawet na chetach się go zajebać nie da :)

Post połączony: 2018-06-18, 19:15
Witam mam spory problem i proszę o pomoc
mam 3 rozdział gry obecnie robię cały wątek świątynia śniącego i dolina cieni problem jest następujący(zaznaczam że gram pierwszy raz w returning 2.0 nigdy nie grałem na wcześniejszej wersji itp)
jestem w mieście orków zrobiłem większość zadań moje pytanie brzmi kiedy pojawia się opcja dialogowa    u ur-thralla z doliną cieni?? i misją "zemsta ur-thralla" oraz dialog z wejściem do kopalni orków?? tak jak pisałem zrobiłem większość misji ale nie mam orka ur-krassa bo nie gadałem z nim w 1 rozdziale gry dlaczego? bo nie miałem pojęcia o jego istnieniu tak więc co mam zrobić w tej sytuacji?? mam 70h gry nie zamierzam grać od nowa proszę bardzo o pomoc próbowałem kodem przywołać ur-krassa ale nie ma wgl z nim dialogu
Idź na orkowa arenę , za nią powinien być portal , wejdź w portal i szukaj orkowego szamana , po wykonaniu zadania Mroczne Rytuały chyba będziesz mógł wejść do kopalni .. tylko musisz mieć też zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami i musisz dowiedzieć się od Telbora o Wenzelu

zrobiłem misje mroczne rytuały mam misje z paladynami od garonda ale z telborem nie gadałem :P sprawdzę to dzięki a opcja dialogowa z tą zemstą ur-thralla? wiesz coś ?? ja mam obecnie dialog z nim o świątyni śniącego no a on gada że to sprawa orków nie moja itp
A gadałeś z Telborem na temat paladynów ? Jeśli tak to potrzebujesz jeszcze 50 retoryki i możesz przekonać Ur-Thralla żeby cię wpuścił do Kopalnii

tak dzięki za pomoc musiałem pogadać z talbinem nie telborem :) i z jerganem ale nie mam 50 retoryki :( całe życie po górkę

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można ulepszyć konsekrowany pancerz rycerza? Widziałem nie którzy maja go jako x1 i z o wiele lepszymi statami.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Dobra udało się, zrobiłem tak, że mogę wbić do lasu assasynów w 4 rozdziale. Ale przejdźmy do pytania:
- Kiedy xardas da mi szatę i nowy kostur? (4 rozdział)
- Kto nauczy mnie zaklęć 4 kręgu?
- Uczyć się już sankty nomen?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin Naprawdę? Pomyślmy... jesteś nekromantą, hmm... kto mógłby Cię uczyć zaklęć 4 kręgu... Szatę i kostur Xardas daje po nauczeniu się właśnie 4 kręgu. A co do sakty to tak, no chyba, że chcesz się trochę pomęczyć.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Opowieści starożytnych - jakieś zadanie czy mogę oddać gallahadowi?
2. Miecze na zręczność w 2 rozdziale to tylko od Ramireza czy jakieś dobre da się znaleźć?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zabić łysego (nie powiem imienia, żeby nie psuć :P) i jego trzy demony z wątku asasynów? Mam wrażenie, że trochę za wcześnie tam wlazłem, a nie uśmiecha mi się wczytywać gry i tracić 5 godzin tylko po to by za kilka godzin zrobić cały wątek od nowa. Demony zabiłem z łuku przeskakując przez ogień na tą półkę. Łysy mnie zabija jak go uderzam na pełnym hp. Ktoś ma pomysł co zrobić? Postać- 48 lvl, 320 zręczności, 3153 hp, 100 2h, 80 łuk, włócznia 242 dmg, zbroja od Jaspera z 3 rozdziału.

Edit: Trzeba z nim pogadać, chyba wtedy nie zabija na strzała :D

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zabić łysego (nie powiem imienia, żeby nie psuć :P) i jego trzy demony z wątku asasynów? Mam wrażenie, że trochę za wcześnie tam wlazłem, a nie uśmiecha mi się wczytywać gry i tracić 5 godzin tylko po to by za kilka godzin zrobić cały wątek od nowa. Demony zabiłem z łuku przeskakując przez ogień na tą półkę. Łysy mnie zabija jak go uderzam na pełnym hp. Ktoś ma pomysł co zrobić? Postać- 48 lvl, 320 zręczności, 3153 hp, 100 2h, 80 łuk, włócznia 242 dmg, zbroja od Jaspera z 3 rozdziału.

Edit: Trzeba z nim pogadać, chyba wtedy nie zabija na strzała :D
Gadasz, wybijasz demony swoim sposobem, a łysego możesz wziąć stając za tym "ołtarzem" - wtedy przestaje bić.

Alieaster

Alieaster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Według mnie dość blado. Niby są, ale znowu tak dużo nie powiedział bym. Jako Warior 2h + crossbow, a magia to nekromanta jest op.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po walce z orkowym kapłanem z cmentarzyska schodzi mi życie co sekunda o 1. Miałem 2 ikonki nad paskiem wytrzymałości, jedna znikła po wypiciu wody święconej, druga jest dalej. Co robić?

0 użytkowników
Do góry