Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8257422 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8257422

Odpowiedzi 37317

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Wszystko w Solucja masz.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@nNON4M3 klucz ma mika slorkes respi sie po calej mapie... jest nie tlyko w miejscach podanych w solucji bo sam znalazlem go gdzoie indziej i o innej godzinie takze szukaj az znajdziesz

230zreki bron 200dmg 70%poslugiwania sie 1000hp gram na poziomie legendarnym zrobie las asasynow? jesli nie to do ile mam przypakowac zebym dal rade?a i chce isc droga pokojowa a nie zabijac wszystkich z gonzalem

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz dla Constanitno? I gdzie jest Slokles?? Dzięki ja odp :)

klucz ma Mika ten strażnik przed bramą na pewno wiesz który :) a slokles jest w 7 losowych miejscach napisze te co pamiętam
1.Koło starego obozu myśliwych tam gdzie jest dragomir w normalnym gothicu
2.jak masz czarnego trolla to w dół i jeziorko i wokoło całego jeziorka może być
3.koło farmy bengara
4.jak masz most koło farmy akila idziesz mostem i tam muisz w prawo odbić są takie spalone chaty przy nich są jaszczury tam był u mnie :)

więcej nie pamiętam :)

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A i czemu nie moge nikogo okraść? AST kradzież mam wyłączoną a moge okradać tylko pare osób np Lehmar i inne postacie co mają coś i dodaje zawsze 100 pd

Post połączony: 2018-06-18, 21:59
I dzięki za odp :)

Jakub013

Jakub013

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego Przywódca orków nie chce mi pozwolić wejść do doliny cieni??? Jest tylko krótki dialog i on mówi, że się za chwile zdenerwuje i tak ciągle. Czy jest coś co pominąłem?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@non4m3 podchodzisz za plecy typa,wlaczasz skradanie i klikasz ppm a i jesli uzywasz kradziezy kluczy badz waznych itemkow to potrzebujesz tylko polowe zrecznosci okradanego natomiast jesli okradasz mieszki potrzebujesz troche PONAD zrecznoisci okradanego takze jesli nie grasz pod zrecznosc nie dziw sie ze nikogo nie jestes w stanie okrasc

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jakub013 50 retoryki i kopalnie orków musisz zrobić
 :)

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jakub013 musisz zabic demona z kopalni i tego na bagnie i zrobic swiatynie snaicego

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@non4m3 podchodzisz za plecy typa,wlaczasz skradanie i klikasz ppm a i jesli uzywasz kradziezy kluczy badz waznych itemkow to potrzebujesz tylko polowe zrecznosci okradanego natomiast jesli okradasz mieszki potrzebujesz troche PONAD zrecznoisci okradanego takze jesli nie grasz pod zrecznosc nie dziw sie ze nikogo nie jestes w stanie okrasc
Mam 230 zręki gram pod zręke i nie moge okraść nikogo przez dialog :) czyli AST kradzież włączyć? 

Lookario

Lookario

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Jestem w 7 rozdziale, zabiłem Śniącego i 3 żywiołaki, mam zwój od Pyrokara oraz miecz z czarnej rudy, niezbędny do stworzenia Gniewu Stwórcy. Niestety gdy klikam na zwój, wyskakuje komunikat: "nothing happened". Wiem, że do stworzenia tego miecza, potrzbne jest serce Śniącego, lecz po jego zabiciu nic mi nie wydropiło i nie wiem czy to jakiś bug czy tak ma być. Dodam, że zabiłem Mrocznego Golema za pomocą światła paladynów i nic z niego również nie wyleciało. Jakieś pomysły? Albo jakiś kod? Chciałbym już zabić tych Opiekunów i skończyć grę.
Dodam, że gram jako Strażnik Świątynny, wersja 0065.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jakub013 50 retoryki i kopalnie orków musisz zrobić
 :)

właśnie pisałem wyżej mam to samo xd potrzebuje 50 retoryki mam 48 i jestem w dupie :(

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
książki :)
ja w 1r miałem 28 retoryki XD

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@non4m3 ta musisz tyle miec

ja mam 3rozdzail i mam 90retoryki chlopaki co wy tak malutko xd

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie bo ten mikka nie ma tego klucza okraść go czy coś?

Jakub013

Jakub013

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A da się jakoś edytować pkt retoryki? Np przez konsole? Pytanie nr2 jak po użyciu konsoli z niej wyjść bo nie mogę nic nacisnąć a postać siedzi na ziemi

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się jakoś wejść do wolnej kopalni bez zabijania orków?

gomeza jebać maczetami

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem

Jak zrobić zadanie bez powrotu , mam doprowadzić Parlafa do zamku ale to niemożliwe, typ nie umie się wspinać , więc kiedy ja wspinam się po kamiennych stopniach do zamku to ten kretyn spada z tarana i się zabija smutajka Nie mam już pomysłu smutajka Co za masochista dał takie zadanie w tym modzie smutajka smutajka Zrobił ktoś to zadanie

:D

Lookario

Lookario

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem

Jak zrobić zadanie bez powrotu , mam doprowadzić Parlafa do zamku ale to niemożliwe, typ nie umie się wspinać , więc kiedy ja wspinam się po kamiennych stopniach do zamku to ten kretyn spada z tarana i się zabija smutajka Nie mam już pomysłu smutajka Co za masochista dał takie zadanie w tym modzie smutajka smutajka Zrobił ktoś to zadanie

Z tego co pamiętam, Parlaf powinien nie żyć jak go znajdziesz, więc spróbuj wczytać zapis

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam Panów.
Mam problem z zadaniem Gallahada, otóż nie chce on przyjąć listy polecającego od Valentino, oddałem mu już trzy listy, a on chce jeszcze jeden. Nie chce robić zadania związanego z Gerbrandtem, ponieważ chce wstąpić do gildii zabójców przez Andre i Ramireza. Jakies rady? :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie ma tak dobrze, jak chcesz wstąpić przez zadanie Andre to nie możesz zrobić misji z Gallahadem. MOŻE możesz pokombinować i wziąć misję od Gerbrandta -> od razu dołączyć do straży -> wziąć misję na Asmala -> dostarczyć list w karczmie -> nie pytać Gerbrandta -> pogadać z Ramirezem -> spotkać się z Asmalem. Nie za bardzo widzę inną opcję - bez listu Gerbrandta nie ukończysz misji Gallahada.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry