Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8855279 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8855279

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Xenoform
4. jakie bonusy mają ciasta?
Szarlotka 15hp
Z ryby 1 zręki
Grzybowe 2 mana
miesne 1 sila

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym rozdziale ucze się 2 mieczy

Las asasynów

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Ile mniej więcej uczyć się HP i wytrzymałości na początku gry ? :D

Kocham Cię Wrzód !

sll9oss

sll9oss

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic, przyjdzie z czasem.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k zalezy od poziomu gry, jak na latwym to naucz sie co i tak sporo PN masz co lvl, na normalu i hardzie to juz trzeba tak chociaz do progu 15PN ale nie odrazu jak masz inne wazne wydatki

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak robić strzały? Nauczyłem się wyrobu ich od Niclasa, mam z 1500 kawałków drewna, 2 stalowe pręty, piłę do drewna i szczypce kowalskie i jak siadam do stołu to mi pisz, że brak przedmiotów, a o nich Niclas mówił. Chyba, że chodzi o jakieś inne szczypce? Jak tak to jakie i skąd je wziąść?

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pyrkasz pręty musisz przerobić na groty do strzał przy kowadle, opcja wyrob wytychow i inne.

Post połączony: 2018-06-11, 14:38
mam pytanie, bo ubiłem Raffa dla łuku(żyje ale nic nie ma na sprzedaż) ;c;c i teraz nwm czy on nie miał czegoś dobrego na sprzedaż, to jeżeli spróbowałbym go przywołać kodem to by powrócił mu towar? jak tak to jaki jest kod na Raffa + jak wgl wejść do consoli :D

ps: zapis sprzed zabicia Raffa to jakies 50h w plecy :D

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak podchodzę do kowadła to mi wyskakuje, że brak mi odpowiedniego przedmiotu. Co mi potrzeba? Może trzeba się jeszcze czegoś wyuczyć?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jestem podczas pustyni Adanosa i mam się zapytać o radę Magów Wody (chodzi o jedno z tych 4 zadań). Gdzie oni stoją?

4 rozdział.

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pyrkasz możliwe, że młotka nie masz a jak dalej nie będzie działać to w takim razie musisz wydać 1pn na nauke kowalstwa

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gings ok dzięki, a mam jeszcze 2 pytania do cb. Po 1 skąd brać dużo tych stalowych prętów? Pytałem Harada i mówił bym kogoś z byłych więźniów pytał ale nwm kogo.

A po 2 - wiesz, może jak pomóc temu rannemu orkowi co niedaleko Niclasa siedzi? bo nwm do kogo się udac a pytałem każdego co ma styczność z miksturami leczącymi/magią

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Gings ok dzięki, a mam jeszcze 2 pytania do cb. Po 1 skąd brać dużo tych stalowych prętów? Pytałem Harada i mówił bym kogoś z byłych więźniów pytał ale nwm kogo.

A po 2 - wiesz, może jak pomóc temu rannemu orkowi co niedaleko Niclasa siedzi? bo nwm do kogo się udac a pytałem każdego co ma styczność z miksturami leczącymi/magią
Idź do Salandrila (alchemik z górnego miasta) i kup od niego ten zwój za 500 golda.

Gdzie są Magowie Wody, kiedy trzeba zapytać ich o jedno z zadań na Pustyni Adanosa? Jestem w czwartym rozdziale, a ich nigdzie nie ma.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gings Nie, wiekszosc dobrej broni znajdujesz dostajesz za zadania
@Niemy w srodku swiatyni przy portalu
@Pyrkasz pręty najlepiej bugowac, ale jesli czujesz ze oszukujesz to wyucz sie chociaz wydobywanie rudy do 100 (50 snipes 50 grimes) bugujesz wchodzac na kowadlo, zamknij i w tym samym czasie wyciagasz bron i masz 2 dodatkowe pręty
2. Zwoj leczenia od Salandrila

piotras538

piotras538

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Darius z misji Stary przyjaciel Lee oraz jak wykonac misje sekret magii Guru i gdzie leży parlaf w misji bez odwrotu ? przebiegłem całe GD i nic

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś może podrzucić kod na zwój wskrzeszenia?

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Kiedy Hart uczy akrobatyki ?
Kiedy dostanę od tego szamana zadanie z tym demonem na bagnach ?

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz mam kawałki drewna, groty(około połowy ilości kawałków drewna), szczypce, piłę i siadam do stoły każę robić strzały, potem normalne i nagle bezi mówi, że nadal czego brakuje - o co chodzi?

piotras538

piotras538

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fors
akrobatyki uczy buster od 60 zreki chyba albo casia od 120.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy Hart uczy akrobatyki ?
Kiedy dostanę od tego szamana zadanie z tym demonem na bagnach ?
Mnie nauczył po wygranej na arenie, a zadanie z demonem na bagnach po zadaniu z modleniem sie do kapliczek

bump kodzik na zwój wskrzeszenia bo orik ni stąd ni zowąd postanowił zaatakować orków siedząc w celi

0 użytkowników
Do góry