Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876802 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876802

Odpowiedzi 37317

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co mi wiadomo to walka 2 mieczami ma Crit z broni dwuręcznych ale nie jestem pewny z i musisz ładować w Agi chyba

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@HexGen Poradze ci jak ja mialem, gralem poraz pierwszy magiem wody bo wyczytalem jakies cudaczne fajne nowe czary, dupa, zadnego nie bylo nowego prawie, moze z 1, do 4 rozdzialu nie ubijesz zadnego bossa np z bagien demona czy swiatynie sniacego. Wiec mag wody to tylko ma szacunek wszedzie jak mag ognia
Mag ognia z kolei tez wiele sie nie rozni, dostaje spella klatki ktora dziala jak bryła lodu, z poczatku ma wygodnie bo ma podpalenie, ale pozniej te 50dmg przy 1000 na sekunde nic nie zmieni

Teraz gram Guru, pierwszy spell fajny bo ma spore szanse na stuna dlugiego z 15 sekund ale tez do 4 rozdzialu nie ubijesz bossow bo w pięść wichru nie da rady bo to tylko 2 krag a w 3 nie ma zadnego atakujacego, nikt cie w miescie nie szanuje, wyrzucaja cie z domow. Maga Wody czy Ognia nie wyrzucaja jak sie wbijesz gdzies ale za to guru ma fajne tautaze i mozesz sie opierdolic na łyso xD No i ogolnie mysle ze z nowych magicznych klas Guru chyba najlepiej wypada bo nekro to łatwa gra bardzo, 0 wyzwania, spawnujesz 30 szkieletow i wybijasz cala gornicza doline w 2h, wraz z jaszczurami juz w 2 akcie

Post połączony: 2018-06-11, 09:23
@Xenoform Zrecznosc na 99% kazda bron ktora byla do zalozenia 2x wymagala zreki, np miecze z demonków przed piramida prawdy czy las assasynow

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
takie proste pytanko oplaca sie temu rannemu wiezniowi w kopalni zlota w obozie bandytow dac gulasz na wzmocnienie co daje staly bonus 1 do sily? za 600 expa mi sie to nie widzi, ale moze w przyszlosci cos z tego bedzie?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc daj mu potke i niech spier*ala xD Nic pozniej nie ma z nim

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wlasnie czy moge zaczac robic zadania od gildji zlodzieji dopiero w r3? bo wiadomo wiecej bonusow do recznosci w tedy wkoncu bez dodawania samemu w zrecznosc by mi przydzielila zadanie

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Mogę zabić palladynów na wybrzeżu dla kreola?
2. Kiedy/Jak się zabija demona na bagnie nekromantą? xD

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc ja tam nie pamietam zeby byla zreka jako nagroda z zadan od gildi zlodzei a robilem zadania do 150 zreki, tylko kase dawali
@dawidwiedzmin 1. Jesli ci chodzi o tych w szczelinie to bym sie wstrzymal jesli nie musisz juz bo ten przy kapliczce w 4 rozdziale chyba daje 2 zadania
2. W 3 rozdziale juz dasz rade na normalu

Elex

Elex

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Sakta Nomen jest na tyle mocne żeby wydawać na to taką kupę hajsu i PN? I czy u Kreola można się tego nauczyć taniej (tak czytałem u ruskich)?

Pozdro
Sakty nomen zdecydowanie warto się uczyć.

Dzięki. A co z nauką sakty u Kreola? Jest taka możliwość i czy są jakieś profity zamiast wydać koszmarny hajs u xardasa?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mowie, ze trzeba miec zrecznosc by dali zadania wiec chce do r3 poczekac o tam ogilnie wiecej bonosow bd pod zrecznosc bo dluzsza gra i wiecej lokacji i bym samemu nic nie musial w nia pakowac o to mi chodzi

Post połączony: 2018-06-11, 10:15
potestowalem troche grajac na normalnym i niektore zadania dalej dzialaja jak z nk czyli, ze w im pozniejszym rozdziale sie zrobi tym wiecej exp

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dla mnie to jest bez sensu żeby płacić hajs Xardasowi za naukę czegoś co pomoże w walce xd Brawa dla Rosjan

Elex

Elex

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już nie o samo płacenie chodzi a koszt: 50 000 złota i 50 PN

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Szybkie pytania te zadania dla Alberta to robić czy poczymś dopiero? bo teraz robie to śmieszne miasto orków ;d
@Elex z tego co wiem każdy chwali tego skilla ;d

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc zadanie na 100 zreki jest chyba w gorniczej dolinie, musisz ukrasc klucz parcivalovi i do magazynu sie wlamac, 150 rubin z gabinetu Lariusa, 200 smocze skarby w 4 rozdziale i to tyle

@xKondziox No Xardupa za cos musi szkieletowe sunie kupic xD nekrofil xd

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to jest mit, ze trzeba kupowac wszystko u kupcow przed koncem rozdzialu bo sprawdzalem i ich itemy sie sumuja z zeszlego rozdzialu i z nowego

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy ktoś powie mi gdzie w drugim rozdziale mogę znaleźć dobry łuk? Ten z jaskini z cieniostworami z pierwszego aktu zaczyna niedomagać (120dmg). Nie chcę mi się wierzyć, żeby żadnego nie było, bo wojownik 1h i 2h ma w tym momencie dostępne naprawdę solidne bronie o praktycznie podwójnych obrażeniach...
2. Gdzie mogę nauczyć się wytwarzania trucizny, ewentualnie gdzie można kupić kilka buteleczek?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
1. Yakulu

Obrażenia: 140
Wymagana zręczność: 190
Wymagane umiejętności władania: 55%
Ochrona fizyczna: 10
Gdzieś w pobliżu kamiennego pierścienia wokół Ashtar (Yarkandar)

Kudzu

Obrażenia: 160
Need Zręczność: 210
Wymagane punktów umiejętności: 55%
Wzrost witalności: 200
Daje Netback jako nagrodę za zabicie Uthura, jeśli zręczność jest statystyką profilu i jesteś w walce gildii.

Shadow Bow
Obrażenia: 180
Wymagana zręczność: 230
Wymagane umiejętności władania: 60%
Zwiększenie wytrzymałości : 3
Daj Falk po pokonaniu go w polowaniu na Strzelców.

2. W lesie assasynow, jesli chcesz nalozyc na bron to nawet jak kupisz w khorinis to nic ci to nie da

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@MrocznyZły -Yakulus  - lokacja z teleportem do doliny AshTara - 190 zręczności
-Kudzu  - dostajesz od Netbeka za zabicie imiennego tolla - 210 zręczności
-Spiner pain(nie pamiętam nazwy) - demon ze starego obozu sekty - 220 zręczności
-Er'Hazir  - boss mag z  pustyni Adanosa - 310 zręczności

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak najskuteczniej nabijać kowalstwo, jeśli nie jestem czeladnikiem Harada, no i nie chce tracić cennych składników?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to jest mit, ze trzeba kupowac wszystko u kupcow przed koncem rozdzialu bo sprawdzalem i ich itemy sie sumuja z zeszlego rozdzialu i z nowego

@milygosc  Racja, ale mimo wszystko lepiej jest maxować postać na bierząco, chyba, że floty nie masz.

1. Pamięta ktoś, kto uczył kopania żelaza 50-100?
2. Wiecie gdzie znajduje się jakaś dobra biżuteria dla maga 3-4 rozdział? Albo jakiś sensowny hełm? - ( Mam ten z jarka)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin
1. Grimes
2. Nie ma nic za bardzo dla maga do 5 rozdzialu, chyba ze z pustyni adanosa leci chyba jakies pierscienie +20 many
hełm dopiero maska sniacego i korona adanosa

0 użytkowników
Do góry