Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851458 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851458

Odpowiedzi 37317

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam pytanie pokonałem kruka i gdy go zabiłem pojawił się ten portal prowadzący do tego Ile S'ila ale gdy wchodze do portalu mówi mi że jestem za słaby  co robić?

a i mam 2 pytanko robie dolinie cienii i mam już oko gniewu naładowane ale z nikim nie mogę porozmawiać (nie ma opcji dialogowych) jedynie w dzienniku pisze mi coś o jakimś zaklęciu którego trzeba się nauczyć "słowa mocy" czy jakoś tak

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94, trzecią znajdziesz w obozie za Pepe (zadanie z wilkami) na farmie Onara.
@Jao, będąc nekromantą jakie dary brać u Beliara? Int czy mana.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jak ci pisze ze jesteś za slaby to chyba logiczne masz się wzmocnić to jest dość proste, nie bez powodu na pustynnie idzie sie z pewnymi statami bo sama w sobie pustynie to nie jest hardcorowym miejsce ale nie ma sensu jej robić jak nie możesz przejść przez portal po kruku.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Aby wejść do portalu musisz.
Mieć od 2k do 7.5k hp
350-850 siły / zręki
I many 800-2.5k

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Takie pytanie bo nie wiem czy zaczynac od nowa ... Mam 245 siły , 110 zreki , prawie 2k HP , max ulepszona zbroja strażnika ... Jestem za słaby na 3 rozdział ? Bo jeśli tak to zaczynam od nowa bo wydaje mi się że parę razy wydałem PN na głupoty , jeśli jest nawet okey to niech ktoś mi proszę powie jak i czym walczyć z tymi silniejszymi szkieletami bo nie mogę się np do Kreola Dostać xd

Post połączony: 2018-06-05, 22:49
Dodam że jestem mistrzem 2H i mam miecz ok. 153 dmg

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox wyucz sie jeszcze hp, jagody pogotuj, potki hp porób tak zeby do 3k chociaz dobic, zaraz dostaniesz zbroje palka albo jak masz obóz to stalowa zbroja dobra w miare

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanie bo nie wiem czy zaczynac od nowa ... Mam 245 siły , 110 zreki , prawie 2k HP , max ulepszona zbroja strażnika ... Jestem za słaby na 3 rozdział ? Bo jeśli tak to zaczynam od nowa bo wydaje mi się że parę razy wydałem PN na głupoty , jeśli jest nawet okey to niech ktoś mi proszę powie jak i czym walczyć z tymi silniejszymi szkieletami bo nie mogę się np do Kreola Dostać xd

Post połączony: 2018-06-05, 22:49
Dodam że jestem mistrzem 2H i mam miecz ok. 153 dmg
Sam nie wiem czy dobrze przechodzę Ale te szkielety da się glitchowac żeby wbiegaly w ścianę itd i można wtedy strzelać z kuszy, jednak lepiej mieć sporą liczbę beltow bo szybko się kończą w ten sposób

Post połączony: 2018-06-05, 22:55
Do czego służy inteligencja? Opłaca się ja robić jak jest się typowo pod bronie?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xKondziox wyucz sie jeszcze hp, jagody pogotuj, potki hp porób tak zeby do 3k chociaz dobic, zaraz dostaniesz zbroje palka albo jak masz obóz to stalowa zbroja dobra w miare
Chodziło o to że mam tą średnia zbroje SŚ za 9,5 k

Post połączony: 2018-06-05, 23:13
@jeryrep Inteligencja jest potrzebna tylko klasom magicznym, jeśli jesteś w gildii innej niż mag to jest ci kompletnie niepotrzebna

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co chodzi z tymi skrzyniami z których od razu leci grom na wyspie ze złotym smokiem ? :D

Tense590

Tense590

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę się dostać do Lasu Asasynów w drugim rozdziale po zabiciu kruka czy muszę czekać na jakiś konkretny rozdział? Będąc na pustyni Adanosa podniosłem dwa fajne ostrza które póki co mi się marnują w ekwipunku a chciałbym przetestować walkę dwoma ostrzami.

Post połączony: 2018-06-05, 23:26
O co chodzi z tymi skrzyniami z których od razu leci grom na wyspie ze złotym smokiem ? :D

Możesz otworzyć tylko jedną. Wojownika - Jeżeli masz najwięcej siły / Lucznika - jeżeli zręczność / Maga - jeżeli inta/many.
Obok skrzyń masz posągi strażników,czytaj ze zrozumieniem.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wszystkie starozytne tablice daja ten sam bonus? W gothicu NK byly 3 rozne rodzaje, kazda dajca co raz lepszy bonus do poszczegolnej statystyki..

Artixus21ý

Artixus21ý

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy istnieje jakis dobry sposob na pokonywanie nieumarłych poza runą zniszczenie ożywieńca? Jestem w drugim rozdziale i gram pod łucznika i zastanwiam sie czy ladowac PN w te runy pomoocy ;)

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam u Laresa opcji dialogowej odpowiedzialnej za pomoc z Ornamentem w Lesie ? jak on mi nie pomoże to sam tego raczej nie zdobędę. Dodam że wcześniej pomógł mi dostarczyć ornament do Vatrasa. Teraz mam tylko opcje o zaginionych ludziach z Khorinis, O Lee i najemnikach, oraz Ucz.

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Czy ktoś może wie jak wyłączyć dźwięk rozmowy chodzi mi o tą narracje rosyjską .. strasznie denerwuje i przeszkadza to w czytaniu napisów polskich . Spotkał już sie ktoś z czymś takim ? i może wie jak to zrobić zeby podczas rozmowy nie było słychać tego rosyjskiego

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Pewnie temat się już pojawiał wiele razy ale przy ponad 1000 stron ciężko to ogarnąć. Mianowicie dlaczego boss Asinoks (bodajże tak się nazywa), w pewnym momencie wysysa mi całą duszę i jak się przed tym bronić.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poraz trzeci: Czym opłaca sie bardziej grać guru czy mag ognia. Który ma wiecej bonusów?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę adamant do zbroi opiekunów?

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
zy ktoś może wie jak wyłączyć dźwięk rozmowy chodzi mi o tą narracje rosyjską .. strasznie denerwuje i przeszkadza to w czytaniu napisów polskich . Spotkał już sie ktoś z czymś takim ? i może wie jak to zrobić zeby podczas rozmowy nie było słychać tego rosyjskiego

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko otoz wczesniej grajac zrobilem misje u fernanda z gallahadem i dal mi swoj list po czym wsadzilem go do paki teraz oddajac list gallahadowi powiedzial mi, ze zdanie fernanda sie nie liczy bo jest w wiezieniu. Totalnie zepsulem quest czy da sie go jakos wykonac bez fernanda?

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
WARTO GRAĆ NA LEGENDARNYM ? JAKIEŚ PORADY ? CO JEST INACZEJ ?

0 użytkowników
Do góry