Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8864115 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8864115

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak to jest z tym watkiem kruka pogadalem sobie ze zlotym smokiem i nic

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałbym zostać strażnikiem bractwa, jednakże Cor mi mówi, że mam za mało siły, aby nałożyć miecz/zbroję bractwa (gram łucznikiem). Czy istnieje trick na ominięcie tego wymogu? A jeśli nie, to czy dużo stracę zostając Guru patrząc na całość z perspektywy wojownika?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko, chce sprzedać wszystkie swoje kamienie typu diamenty, rubiny i jakies tam topazy.
Mogę sprzedawać czy będę potrzebować ich do misji?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko, chce sprzedać wszystkie swoje kamienie typu diamenty, rubiny i jakies tam topazy.
Mogę sprzedawać czy będę potrzebować ich do misji?

Nie sprzedawaj - są potrzebne do tworzenia biżuterii u Matteo - na przykład zrobienia pierścienia +10 do danej statystyki. Naukę można aktywować bodajże w 2/3 rozdziale, gdy oddasz mu narzędzia, które znajdują się na wyspie złodziei.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Super to w takim razie nie sprzedaje
Mam problem z misją z najlepszym łowca.. Biegam dookoła tego jeziorka przy czarnym trollu i nic nie ma a według solucji powienien tu być. Jedynie stary scierwojad był

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją z najlepszym łowca.. Biegam dookoła tego jeziorka przy czarnym trollu i nic nie ma a według solucji powienien tu być. Jedynie stary scierwojad był

Slokers ma 7 różnych, losowych lokacji spawnu. Wszystkie są wypisane w solucji.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W lokacji z zaginionym bratem moge zapisywac tylko przy ognisku na poczatku(hard). Da sie gdzies jeszcze tam zapisywac bo w ten sposob to nie na moje nerwy :p

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znajdę gdzieś w trzecim rozdziale lepszą broń 1h niż El Bastardo, z którym chodzę już z 30lvli? Same 2h znajduję. Czy jednak zrobiłem błąd pakując w 1h do prawie 80%?

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdę gdzieś w trzecim rozdziale lepszą broń 1h niż El Bastardo, z którym chodzę już z 30lvli? Same 2h znajduję. Czy jednak zrobiłem błąd pakując w 1h do prawie 80%?
Jak się dostaniesz do kreola to ma on tajny pokój gdzie jest mieczyk 215 dmg na duchy. Polecam

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wałkowane nie wiadomo ile razy, ale... by dostać się do Świątyni Śniącego najpierw trzeba zrobić Dolinę Cieni? (Tak wyczytałem w solucji) Bo poszedłem do Ur-Thralla (oczywiście wykonując większość questów, w tym demon w starym obozie bractwa) i mówi, że to nie moja sprawa, mam tylko dostęp do ich kopalni. Rozumiem, że tak ma być?

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wałkowane nie wiadomo ile razy, ale... by dostać się do Świątyni Śniącego najpierw trzeba zrobić Dolinę Cieni? (Tak wyczytałem w solucji) Bo poszedłem do Ur-Thralla (oczywiście wykonując większość questów, w tym demon w starym obozie bractwa) i mówi, że to nie moja sprawa, mam tylko dostęp do ich kopalni. Rozumiem, że tak ma być?
Zrób quest z wyczyszczeniem dolnego szybu w kopalni i wtedy zapytaj ur-thralla o świątynie.

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam , jestem w 2 roździale :D , mam 20lvl i pytanko : Gdzie mógłbym się nauczyć kowalstwa żeby ulepszyć zbroję chociażby Straży miejskiej ( gram strażnikiem .. :D ) , Bennet , Harad , Carl nie mają opcji dialogowych , mam wyuczone kowalstwo na 1 poziom ( zielony ) , ale gdy próbuje ulepszyć zbroję , pisze że nie mam minimum wyuczonego kowalstwa .. :/ , jakieś rady ? , chyba że 2 roździał to za wcześnie żeby cokolwiek ulepszać ;p ( Gram pierwszy raz , bez hejtów proszę ^^ )

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Twoje umiejętności kowalskie wzrastają podczas kucia  np: ostrzy czy mieczy.
Uczyć się kowalstwa bezpośrednio od nauczycieli chyba się nie da.

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dzięki :D , jeszcze jedno , czy jest jakiś dobry mieczyk 1h w Khorinis , czy w Jark ? , mam orkową zgubę z questa ( naostrzona ) , oraz 160 siły , Ale w Jarkendarze kompletnie nie daje sobię rady ( węże błotne , trolle , cieniostwory , szkielety ) Są dla mnie praktycznie nie do zabicia ;p

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dzięki :D , jeszcze jedno , czy jest jakiś dobry mieczyk 1h w Khorinis , czy w Jark ? , mam orkową zgubę z questa ( naostrzona ) , oraz 160 siły , Ale w Jarkendarze kompletnie nie daje sobię rady ( węże błotne , trolle , cieniostwory , szkielety ) Są dla mnie praktycznie nie do zabicia ;p

Za 10 lvli będzie łatwiej

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest jakaś zbroja pod zreke lepsza od erhazira bo 5 rozdzial mam a nic nie znalazłem wątek zaginiony brat zrobiłem

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zuchantek Czyli do 30lv mam expić w Khorinis ? , czy jest jakas inna lokacja którą warto odwiedzić w 2 akcie ? ;p

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Beast1001  bron 1h dostajesz za wykonanie misji zwywy lub martwy ( glowy hersztow) kucia zbroi strazakow uczy mortis

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@lennon Co to za bron ktora sie dostaje ? ^^

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jaki moge dac najlepszy mozliwy pancerz dla emiryty?

0 użytkowników
Do góry