Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862643 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862643

Odpowiedzi 37317

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao jak za wcześnie :D 7 rozdział mam 650 siły a nawet coś około 740 jak założę rzeczy z jubilerstwa, ponad 6k hp cały sprzęt topowy, tylko ruscy nie pomyśleli że może dobrze by było jakby srerbny miecz skalował się z siłą... Obecnie nie dam rady zdobyć dość zwojów masowego zniszczenia żeby go zaciupać bo tyle ich nie ma a jedynie one coś tam mu robią.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś przez kody albo GVE aktywować umiejętność co do pozyskiwania dusz? Bo przez to chyba, że zrobiłem pierw wątek opiekunów, a pozniej pustynie i Sen'yaka to gra trochę odwaliła i po użyciu Mora Ulartu pojawił się wpis w dzienniku dotyczacy mozliwosci lapania dusz, a samej umiejetnosci w statystykach nie mam wyuczonej, co nie pozwala mi ulepszyć szaty nekromanty

//edit
 I tak, użyłem tej runy PRZED walką z samym demonem

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fang0wOrM grasz na normalu?  Jak zdobyles tyle sily? Kupowales od nauczycieli czy jest jakis... trick?

Post połączony: 2018-06-04, 15:37
Będąc nekromantą na trudnym poziomie, do jakiego pułapu mam uczyć się many u trenerów. 15 PN za 5 many, czy 20 i później dobijać tylko z samych bonusów?

Podbijam tez pytanie. Jak sie to ma do sily i zrecznosci? Na poziomie trudnym jak wydawac PN? Gram 2h straznikiem swiatynnym.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można gdzieś znaleźć jakiś lepszy mutagen many?

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MonCalamari yup normal, trochę kupowałem, trochę z żarcia, sporo z mikstur mutagenowanych i niemutagenowanych, duży bonus za zadanie bezgraniczna potęga i jeszcze większy z biżuterii.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co mam zrobic po rozmowie z rademsem w 5 rozdziale??? i czm ten kaplan w swiatyni uczonych jest niesmiertelny

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Fang0wOrM To spróbuj go zbugować, w sensie wejdź mu za plecy i nawalaj ciągle atakiem w prawo. Wiem, cholernie ciężko go zabić, zwłaszcza jak się gra 1h. Oczywiście masz sihilla, nic słabszego?
@Hatapon Jedyne co mi przychodzi do głowy to, że może powinieneś był pogadać z Xardasem po zdobyciu runy, a tego nie zrobiłeś. Jeśli nie, to jakiś dziwny bug, niestety nie mam kodu na duszę S'enyaka. W razie czego, zwykłymi też możesz, tylko szata nie będzie mocniejsza od orkowej.
@Mystoo Dostaniesz wskazówki od Saturasa co do obu spraw. W razie czego:
Spoiler
Musisz nosić koronę Adanosa, by popchnąć wątek zabij Khardimona i pomódl się do Adanosa w dużej piramidzie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto nauczy robić czysty alkohol? Do mikstur.
I pytanie mam odnośnie miecza na nieumarłych one pojawiają się losowo w tych skrzynkach? Mam trzy miecze srebrne i każdy jest na duchy więc zostaje zatopiona wieża xardasa ale sie cos zbugowalo i nie mam klucza.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąć zwój do zabicia golema cienia w 1 rozdziale (podobno światło paladyna) i czy warto oddawać książkę w tym rozdziale (przed przeczytaniem)?
Oczyszczające światło paladyna od Martina nie działa.

@zuchantek;
kupujesz przepis chyba u Constantino lub u Salandira

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto zna się na bagiennym zielu w zadaniu magia guru? Przepytałem wszystkie osoby które przyszły mi do głowy i nic.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@darek0100 Zwój trzeba ukraść Ingmarowi, a książki i tak nie da się przeczytać, jeśli nie jest się nekromantą.
@Sparrow Zielarz Fregal niedaleko latarni.

You didn't grow.
You didn't improve.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z kim pogadać po pikniku z loa'ą? Bo wszyscy których podejrzewałem że coś mogą wiedzieć nic nie mówią

Post połączony: 2018-06-04, 15:09
Siema !

zacząłem 3 rozdział , ktoś mi powie jak sie dostać do tego lasu assasynów ? u kogo trzeba robić questy ?
SOLUCJA

to sobie sam tam zapierdzielaj bo nic dokładnego na ten temat niema wiec pisze tutaj , jak masz mnie odsyłać do solucji to nic nie pisz najlepiej bedzie .
O chuj ci chodzi? Masz na 1 albo 2 stronie solucji wszystko dokładnie opisane, ten temat czyta się najpierw a potem z pytaniami...

Elex

Elex

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy próbował ktoś już wypakować skrypty albo w jakiś sposob wyłączyć "zmęczenie"? Głód i pragnienie to fajny pomysł ale przez zmęczenie nie mogę nic robić, ciągle mam 100% i jeszcze do tego nie mogę spać żeby się go pozbyć. Wszystko staje się bezużyteczne, kopanie rudy, skradanie itd bo ciągle jestem zmęczony i nawet nie da się wyspać.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześ jeszcze jedne pytanie o questa mam, a mianowicie o questy stary miecz Harta gdzie znajdę ten miecz dostaje ?? tego questa na orkowej arenie od Harta .

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. strona solucji, punkt 26. Ta groźba z 1. strony tego tematu jest bardzo słabo egzekwowana. W ogóle jakiś post, gdzie durnowato pytano o coś już wytłumaczone w solucji został kiedyś usunięty? :F

You didn't grow.
You didn't improve.

Kijori

Kijori

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem teraz na pustyni Adanosa i z tego co wyczytałem w poradniku to muszę po napełnieniu garnków wodą spotkać się z Saturasem ale problem polega na tym, że teleport którym przybyłem nie działa a po wejściu do portalu, który jest wyżej wywala mi błąd (przy wczytywaniu też), runa do teleportu niema żadnych punktów do teleportacji.
(Błąd https://drive.google.com/file/d/1RhXdvuVQO_CCpoRkG07uO5yKUIIxVyJK/view?usp=sharing)

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Mam srebrny nordmarski miecz, przepisu na sihila nie znalazłem w krypcie Dakata.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie w 1 akcie znajde miecz dwureczny, to chyba byl zardzewialy 50dmg (57 naostrzony) 30 siły chyba wymagał

Post połączony: 2018-06-04, 17:25
@Fang0wOrM przepis na sihila leci chyba z maga co zabil Lothara

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy ktoś mógłby podesłać screena z dokładną lokalizacją kuszy Dragomira? Obszedłem krąg i okolice kilka razy, ale bez skutku.
2. Jak zabić Rybogłowa (topielec obok Erola)? Pomimo chyba całkiem spoko setupu, jak na 1 rozdział - łuk 110dmg i 131 zręki, niestety zabieram mu około 100hp per hit. Odciągnięcie go poza wyspę jest niemożliwe, ponieważ animacja Bezia, gdy wychodzi z wody jest tak ślamazarna, że potwór za każdym ma wystarczająco dużo czasu na ubicie mnie.
3. Czym najlepiej nabijać poziom kowalstwa i alchemii? Zależy mi na tym, aby nie zużywać ważnych składników, ale z drugiej strony, żeby poziom wbijał się z sensowną prędkością.
4. Czy ktoś mi wyjaśni, jak odblokować okradanie wszystkich npc? Czytałem, że podobno trzeba włączyć kradzież AST, okraść kogoś, wyłączyć i powinno działać. Niestety u mnie nie daje to żadnych efektów? Może robię coś źle?
5. Jaka jest maksymalna wartość wytrzymałości, jaką można osiągnąć?

Elex

Elex

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dodam, że próbowałem rozpakować .vdf tego moda ale mi nie wychodzi

0 użytkowników
Do góry