Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8357545 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8357545

Odpowiedzi 37317

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao
To gdzie jest ten puchar? Przeszukałam wszystkie domy (poza ratuszem i właśnie tym domem) a od Lehmara też wzięłam

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jest jakies ukryte znaczenie potem komu dam czerwona tablice do kompalni zlota?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powtarzam pytanie:
-Mogę robić Pustynię Adanosa,Las Assasynów i reszte tych lokacji w 4 rozdziale czy będzie już za późno i wbijać w 3?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ja robię w 4 i nie ma żadnych problemów.
Ma ktoś mapę pustyni? Ta z solucji wygasła a możliwe, że ktoś ma na PC i mógłby wrzucić.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
robię to od razu w ten sam dzień, czekam do północy, mam tą opcję dialogową u Orlana, rozmawiam z nim i nikogo u góry w pokoju nie ma

Dziwne, jak masz save przed wzięciem misji to upewnij się że robisz tak:

Bierzesz Q, od razu biegniesz do karczmy Orlana, tam czekasz do około północy, gadasz z orlanem, i idziesz an górę do pokoju po lewej stronie gdzie nie ma drzwi i musi być tam ten gość.

Nie ma potrzeby gadać z Orlanem

Post połączony: 2018-06-04, 12:51
@Jao
To gdzie jest ten puchar? Przeszukałam wszystkie domy (poza ratuszem i właśnie tym domem) a od Lehmara też wzięłam

Puchary są: u Lehmara (puchar Zurisa), u sędziego, w domu Gerbrandta, w domu Valentino, u alchemika Salandira i w domu obok niego. Razem 6

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będąc nekromantą na trudnym poziomie, do jakiego pułapu mam uczyć się many u trenerów. 15 PN za 5 many, czy 20 i później dobijać tylko z samych bonusów?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak zrobić questa przeklęta dusza? bo pyrokar nie chce ;c

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jaka jest najlepsza kombinacja podczas tworzenia czystej magicznej rudy?

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Planuje spróbować Returniga 2.0 na Trudnym Magiem Ciemności i mam szereg pytań:

1. Jak jest z respawnem potworów, którzy odnawiają się co rozdział? Które obszary odnawiąją się w jakich rozdziałach? Trzeba się męczyć słabszą postacią i wybijać co się da w 1 rozdziale?
2. Wymagania do zostanie Czarnym Magiem to 100 ptk Many i 40 inta. Jak sobie poradzić na poczatku gry?
Czy po wpompowaniu PN na zręczność 29+5, broń dwuręczną do 40% i w większość umiętności myśliwskich starczy mi PN na zostanie nekromantą?
3. Czy broń dwuręczna do 40% i ładowanie w zrękę na poczatku gry to dobry pomysł? Czy lepiej rushować  pierwszą runę? Zakładam że kosturem się dużo macha żeby zaoszczędzić manę a zręczność się przydaje w poczatkowym etapie gry i do umiejętności złodziejskich.
4. Ile zręczności potrzeba do otwierania każdej skrzyni bez obrażeń od pułapek i czy moża ją łatwo podbić samymi bonusami?
5. Z tego co zrozumiałem gdy nasz towarzysz zabije moba jest tylko 50% expa, ile expa jest gdy zabije go nasz summon?
6. Co do inteligencji. Max to 100 zgadza się? Na rpgrussia w poradniku jest napisane żeby w to nie pakować bo nekromanta dosaje tylko 0.5 dmg co punkt inta. Czy wartość do 100 można sobie podbić sammi pulpitami, alchemią, książkami i itemami?
7. Podbno każdą księge można przeczytać jeszcze raz żeby dostać bonus +1 inta juz po zostaniu nowuciuszem u Xardasa. Czy jest to akualne w obecnej wersji Returninga czy raczej powinnienem się wstrzymywać z czytaniem książek?
8. Constantino czy Harad?
9. Bonusy typu jedzenie, permanentne potki nie zwiększają już kosztu PN, zgadza się? Nie trzeba już się wstrzymać z podnoszeniem statystyk aż do mid/late game?

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobić questa przeklęta dusza? bo pyrokar nie chce ;c
60 retoryki musisz mieć

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram 1h więc szpon jest dla mnie troche bezuzyteczny. Oddać go na zniszczenie Ash'tarowi? Jestem krótko po walce z krukiem.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dlaczego orkowie z lodowej krainy ciagle chcą wchodzić ze mna w konfrontacje, skoro mam ulumulu i szatę orkow? Nawet założyłem jakiś amulet wielkiego szamana żeby tylko nie chcieli się ze mna bic

Artixus21ý

Artixus21ý

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie umiejętności przebijania pancerza ktorej można nauczyc sie u Raffa otoz nie mam takiej opcji, tylko łuki. Czy trzeba jeszcze poczekac albo czy musze spełnić jakies wymagania?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w tym returnie masowe picie szybkiego sledzia nie daje stalego zycia?

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanka :

1.Czy mogę zrobić quest z asystentem dla Lutero w 3 rozdziale czy coś się buguje i questy z Sara nie startują ? jak grałem poprzednio zrobiłem wszystkie dostępne questy u niego w 3 rozdziale a w 4 sara siedziała cały czas w wiezieniu i 0 możliwości zakończenia wątku.
2. Czy są jakieś negatywne skutki braku żywności w naszym obozie ? czy tylko tyle ze Eorl(zarządca) cały czas mówi ze wziął pożyczkę od Onara i gada z tobą do momentu az zabierze ci cale jedzenie z ekwipunku?
3. Jakie są progi przy zakupie siły/zreki itp
i pytanie odnośnie pyt.3 Kiedy opłaca się wykorzystać dary bogów beliara/innosa

Dzięki i Pozdrawiam

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki macie sposób na strażnika dusz w zadaniu Zaginiony brat? On znika parę razy i za 4 czy bodajże 5 razem jak się pojawia z powrotem to mnie natychmiast zabija, srebrny miecz bije go za jakieś 150 nie więcej ...

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Siema !

zacząłem 3 rozdział , ktoś mi powie jak sie dostać do tego lasu assasynów ? u kogo trzeba robić questy ?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z kim pogadać po pikniku z loa'ą? Bo wszyscy których podejrzewałem że coś mogą wiedzieć nic nie mówią

Post połączony: 2018-06-04, 15:09
Siema !

zacząłem 3 rozdział , ktoś mi powie jak sie dostać do tego lasu assasynów ? u kogo trzeba robić questy ?
SOLUCJA

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Sparrow Szpon może być też 1h, serio nie wiedziałeś? xD
@Hatapon Cofnij się parę stron, w solucji też gdzieś na pewno jest.
@Fang0wOrM Nie da się ukryć, za wcześnie poszedłeś.
@Its Mre Chyba piraci. W każdym razie jest opcja, żeby przewieźli cię z Loą. Ale zadania nie skończysz, bo lokacja pojawi się dopiero w 0066.3 :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Z kim pogadać po pikniku z loa'ą? Bo wszyscy których podejrzewałem że coś mogą wiedzieć nic nie mówią

Post połączony: 2018-06-04, 15:09
Siema !

SOLUCJA

to sobie sam tam zapierdzielaj bo nic dokładnego na ten temat niema wiec pisze tutaj , jak masz mnie odsyłać do solucji to nic nie pisz najlepiej bedzie .

0 użytkowników
Do góry