O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8860411
Odpowiedzi 37317
Deiv
Mystoo
Cytat: Mystoo w 2018-05-31, 16:50zadanie cienie przeszlosci od ur thralla o tym orkowym wodzu co robic bo nie chce mi sie biegac jak debil po swiatyni ... I dodatkowo mam 3 rozdzial i moge isc do doliny cieni 400 iles zreki 3900 hp dam rade?
zadanie cienie przeszlosci od ur thralla o tym orkowym wodzu co robic bo nie chce mi sie biegac jak debil po swiatyni ...
garry18
@garry18 Ja nie mówię o wieży mgieł tylko o starej wieży Xardasa
HexGen
milygosc
ZdzislawPetarda
Post połączony: 2018-05-31, 16:24Cytat: ZdzislawPetarda w 2018-05-31, 15:38Gdzie dokladnie są te posągi orków z zadania sanktuaria orkow do ktorych trzeba sie pomodlic ? (znalazlem ten kolo wiezy Xardasa i w obozie orkow klany wysokiej skaly)ponawiam bo potrzebuje fast odpowiedzi i nie moge znalezc w solucji
Gdzie dokladnie są te posągi orków z zadania sanktuaria orkow do ktorych trzeba sie pomodlic ? (znalazlem ten kolo wiezy Xardasa i w obozie orkow klany wysokiej skaly)
Sotis
Sługa Adanosa Vatras
Jak wykonać zadanie z przeklętą latarnią ? gadałem z xardasem-hanna-xardas-widmo-xardas co dalej
Sooux
Ponawiam 300 setny raz CytujJak wykonać zadanie z przeklętą latarnią ? gadałem z xardasem-hanna-xardas-widmo-xardas co dalej
Hej, jestem w 4 rozdziale w trakcie ostatniej misji od opiekunów z 4 sferami i tutaj moje pytanie czy jak oddam sfery stonnosowi mocno utrudnie sobie walkę z sen yakiem bez krzyża?
Murgraht
Co trzeba do duali? Ile zręczności/wytrzymałości/siły?
Domixson
Nie ma wszystkiegoPost połączony: 2018-05-31, 18:49Opłaca sie samorodki złota w sztabki złota przemieniać ?
Mógłby ktoś pomóc i napisać czy w zadaniu 'Trudny wybór' chodzi o oddział Alberta? To samo w zadaniu od Kreola gdzie mamy wybić paladynów w pobliżu jego wieży, o nich chodzi? Bo innych paladynów nie widziałem W solucji nie jest dokładnie opisany ten quest niestety.
zuchantek
Cytat: zuchantek w 2018-05-31, 13:48Cześć mam dosyć proste pytanie ale nie mogę nigdzie znaleźć odp, jestem w drugim rozdziale i bym chciał ważyć mikstury siły ale nie wiem jak nauczyć się alchemiCzeladnik u Constantino
Cześć mam dosyć proste pytanie ale nie mogę nigdzie znaleźć odp, jestem w drugim rozdziale i bym chciał ważyć mikstury siły ale nie wiem jak nauczyć się alchemi