Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824461 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824461

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oplaca sie isc w kradziesz kieszonkowa jak nie daje w zjecznosc?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jak zrobilem kopalnie orkuf jako 1 przed swiatynia sniacego to cos tracE? i 2 pyt co mam zrobic w jaskini bolu po tym jak zabilem senyaka i mam ta czaszke demona

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jak zrobilem kopalnie orkuf jako 1 przed swiatynia sniacego to cos tracE? i 2 pyt co mam zrobic w jaskini bolu po tym jak zabilem senyaka i mam ta czaszke demona
nic nie tracisz, bo kopalnia jest wymagana zeby dostac posazek beliara

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, gdzie zdobyc ten księzycowy kamień/odłamek (nie pamietam dokładnie) do kucia mieczy

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć mam dosyć proste pytanie ale nie mogę nigdzie znaleźć odp, jestem w drugim rozdziale i bym chciał ważyć mikstury siły ale nie wiem jak nauczyć się alchemi

Qpomir

Qpomir

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobrzy ludzie, pewnie już padło to pytanie, ale czy warto iść w build pod zręczność (włócznie i łuki) czy lepiej sobie to darować?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Hatapon nie masz bagiennego ziela
Jak wykonać zadanie z przeklętą latarnią ? gadałem z xardasem-hanna-xardas-widmo-xardas co dalej

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z jakich demonów można zdobyć czaszkę do jaskini bólu? Te wszystkie przefchujwyjebanewkosmos czyli mor'bar irtar i s'enyak i nie wiem czy mogę jeszcze jakąś zdobyć :/

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na hardzie na wyspie po Kruku można zapisywać tylko na początku? Troche masochizm

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Dużo tracę nie mając jubilerstwa? Nie wiem co stało się z tym questem od jubilerstwa ale pamiętam, że brałem go w 1 rozdziale, jestem w 3, nie mam żadnych opcji dialogowych z mateo poza " pokaż mi swoje towary"

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś kod na czarny kryształ? Poszedłem wszystkie 5 miejsc i w 1 w nich nie było niczego do zabrania.

Samoth

Samoth

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Jestem w dworze Idorath pod samą bramą gdzie jest smok ożywieniec. Zabiłem czarnego maga który miał zwój z zaklęciem do otwarcia bramy, czytam go pod bramą i nic się nie dzieje. Jakieś sugestie?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Jak wykonać zadanie z przeklętą latarnią ? gadałem z xardasem-hanna-xardas-widmo-xardas co dalej

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak moge przejsc w swaityni sniacego do tego pomieszczenia co otwiera sie most nad lawa tam sa kolce i nvm co mam zrobic

Samoth

Samoth

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć mam dosyć proste pytanie ale nie mogę nigdzie znaleźć odp, jestem w drugim rozdziale i bym chciał ważyć mikstury siły ale nie wiem jak nauczyć się alchemi

Czeladnik u Constantino

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na hardzie na wyspie po Kruku można zapisywać tylko na początku? Troche masochizm

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Cor kaloma? Jaka jest najlepsza taktyka?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@buulet jak mi się film zrenderuje to ci wyślę.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Naucz sie dowolnej mikstury u Ignaza, a potem Constantino nauczy Cię ważyć mikstury siły.

Post połączony: 2018-05-31, 15:14
Jak zabić Cor kaloma? Jaka jest najlepsza taktyka?
Jak masz akrobatykę to skaczesz przez ten ogień, zabijasz demony z broni dystansowej. Później przeskakujesz znowu i chowasz się za tym ołtarzem, nie będzie mógł Cię bić, a Ty jego tak (znowu broń dystansowa).

Post połączony: 2018-05-31, 15:15
Dobrzy ludzie, pewnie już padło to pytanie, ale czy warto iść w build pod zręczność (włócznie i łuki) czy lepiej sobie to darować?
Warto, sam grałem i są naprawdę silne.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak moge przejsc w swaityni sniacego do tego pomieszczenia co otwiera sie most nad lawa tam sa kolce i nvm co mam zrobic

0 użytkowników
Do góry