Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8856608 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8856608

Odpowiedzi 37317

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Sparrow ten ich wódz będzie potrzebny do jakiegoś zadania z opiekunami ale dokładnie teraz nie pamiętam z jakim

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy toporek 2h z któregoś z domów w Jarku 180dmg to najlepsza broń dwuręczna jaką można znaleźć przed pierwszą walką z Krukiem?

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@ksiazeeek W latarni Jacka w skrzyni jest mocniejszy topór ale no najpierw musisz bandytów zabić

Post połączony: 2018-05-30, 01:28
To teraz pytanie ode mnie da się zdobyć hełm paladyna jakoś inaczej niż za misji Dark Web lub ten co noszą inni paladyni np lord andre?

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Używa ktoś ŁUKU CIENI ?  do niego są potrzebne strzały KERENOWE , wszystko spoko bosper je robi i no wlasnie tu pojawia sie moje pytanie czy mozna jakoś przyspieszyć tą produkcje bo 50 strzał za 200 golda plus trzeba sie przespać cały dzien to troche lipa , jest jakiś szybszy sposób na ich zdobycie ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Olej ten łuk po prostu  to ze ma 20 więcej dmg od kudzu nie znaczy ze warte jest to świeczki a brak bonus  tez zasadniczo temu łukowi nie pomaga.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zbugowalo mi sie uzylem zwoju zapomnienia i nie moge tego zadania u zurisa wykonac

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Olej ten łuk po prostu  to ze ma 20 więcej dmg od kudzu nie znaczy ze warte jest to świeczki a brak bonus  tez zasadniczo temu łukowi nie pomaga.

jeszcze mam Yakulus'a , ale 40 dmg słabszy

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Nekromanta: Jakie runy 3 kręgu są użyteczne?

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
znalazłem poradnik dla łucznika ale jest może ktoś kto tez w tej chwili gra łucznikiem jest np wyżej niz 3 krąg i moze coś doradzić ? czego nie zepsuć itp ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Co ma z tym wspólnego krąg  tego się nie uczysz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
moze mu o rozdzial chodzilo

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Gdzie dorwę taki fajny toporek jak ma Torlof?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bielski26 nie idź na bagna jeżeli masz mniej niż 3.5k hp i mieczy z amuli bo nie dasz rady chyba że nie grasz pod duale to wgl nie wiem jak ty chcesz coś tam robić xd

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktos by mi doradzil co lepiej wybrac dla 2h straznika swiatynnego, luk czy kusze? I dlaczego? Dzieki!

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie o stworzenie tego eliksiru żeby przywrócić pamięć Lokiemu w zadaniu "Zaginieni Nowicjusze".
Słyszalem, że jest jakiś błąd w tłumaczeniu, w takim razie ma ktoś może pełną listę składników albo kod na tę miksturę, ponieważ trochę mnie to trzyma w miejscu i nie mogę grać.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ktos by mi doradzil co lepiej wybrac dla 2h straznika swiatynnego, luk czy kusze? I dlaczego? Dzieki!

Kusze z oczywistych względów,  ale na razie się tym nie przejmuj. Pakuj w 2h i siłę

@MegaKarg

Prawdopodobnie nie masz mikstury ducha, czyli tej dodajacej many na stałe

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś gdzie jest piedestał do odpalenia teleportu w kopalni orków? Obleciałem całą i nie znalazłem, tylko taki jeden nieinteraktywny w zupełnie z dupska miejscu.. Bo to chyba jest warunek konieczny dla kontynuowania wątku niewolników prawda? Wenzel nie ma mi nic do powiedzenia poza tym, że nie ruszy się nigdzie dopóki reszta nie będzie bezpieczna, żaden inny typ nie ma dla mnie zadań.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fang0wOrM Musisz zabić szkieleta przed sferą ziemii. Potem idź do Wenzela

krasoof

krasoof

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak mogę aktywować Questa zemsta ur-thalla? Gadam z nim o światyni śniącego i nic, mówi że orkowie poradzą sobie sami

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@prychacz wszystko już tam wyczyściłem jeszcze przed tym jak wenzel się ujawnił. Inaczej nie miałbym kamienia do teleportu - nie szukałbym piedestału.

0 użytkowników
Do góry