Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833424 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833424

Odpowiedzi 37317

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powtazam po raz kolejny ><.
Jak zrobic zadanie z paczka rudy? Chcialem od razu po nia isc do tej jaskini pod mostem ale nie bylo jej co moze znaczyc ze jest w innym miejscu lub sie pojawia bo progresowaniu w quescie. Jestli pojawia sie gdzies to prosze o to zeby ktos mi napisal gdzie jest ><

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@BestForever
1.Najpierw do jaskinii z goblinami pod myśliwymi ( po drodze do nowego obozu, za domkiem cavalorna)
2. Ze szkieletu bierzesz kość Alpeha
3. Xardas
4. Jaskinia ta w rzece (wykopujesz i otwierasz paczuszkę)
5. Oddajesz questa

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powtazam po raz kolejny ><.
Jak zrobic zadanie z paczka rudy? Chcialem od razu po nia isc do tej jaskini pod mostem ale nie bylo jej co moze znaczyc ze jest w innym miejscu lub sie pojawia bo progresowaniu w quescie. Jestli pojawia sie gdzies to prosze o to zeby ktos mi napisal gdzie jest ><
paczka rudy gadasz z viperem nastepnie skipem pozniej diziesz do jaskini pod talbinem i edgorem zabierasz kosc alepha idziesz do xardasa odprawia rytulal  nastepnie udajesz sie pod most nie ma tma czerwonego X i tylko taki maly jakby kopiec kreta wykopujesz paczke otwierasz ja idziesz do qweza i snipsa tyle ;d

Post połączony: 2018-05-29, 23:15
mam pytanie dlaczego nie dostalem qesta orkowe sanktuaria od tego szamana ps wykonalem cala resztee zadan dla orkow lacznie z kusza i ur trall nadal ze mna nie chce gadac o kopalni anie dolinie cieni pomocty prosze

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@VernonRoche
Pewnie dlatego, że dostajesz go od szamana orków a wbiłeś się do Urthralla już. Więc albo wczytaj jeśli masz save albo zablokowany wątek orków. Musisz wczytać save'a zanim oddałeś questa najemników orków i wszedłeś do Ur-Thralla

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie dlaczego nie dostalem qesta orkowe sanktuaria i bestie na bagnach o ktorych mowa w solucjii od tego szamana ps wykonalem cala resztee zadan dla orkow lacznie z kusza i ur trall nadal ze mna nie chce gadac o kopalni anie dolinie cieni pomocty prosze

Post połączony: 2018-05-29, 23:17
@VernonRoche
Pewnie dlatego, że dostajesz go od szamana orków a wbiłeś się do Urthralla już. Więc albo wczytaj jeśli masz save albo zablokowany wątek orków
to jak pogadalem z urtalem wczesniej niz z szamanem to koniec watku ?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Yup. Podobno można w save HexEditorem to jakoś zmienić, ale ja się osobiście w to nie bawiłem. Jak Cię interesuje to wygoogluj to po słowach kluczowych. Było tu od początku tematu z 6x

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@VernonRoche
Pewnie dlatego, że dostajesz go od szamana orków a wbiłeś się do Urthralla już. Więc albo wczytaj jeśli masz save albo zablokowany wątek orków. Musisz wczytać save'a zanim oddałeś questa najemników orków i wszedłeś do Ur-Thralla
w sensie po pogadnaiu z orkiem wodzem psozedlem do szamana i mailem normalnie qesta na kdiazke potem ten ze smokami i nagle po tym qescie zadania od niego sie urwaly :(

Post połączony: 2018-05-29, 23:19
Yup. Podobno można w save HexEditorem to jakoś zmienić, ale ja się osobiście w to nie bawiłem. Jak Cię interesuje to wygoogluj to po słowach kluczowych. Było tu od początku tematu z 6x
a wiesz mzoe jakie to slowa kluczowe ?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Bo poszedłeś do Urthralla, a questy się dostawało w związku ze zdobywaniem ich zaufania. Nie dostałeś questa na bagna, więc i dalej nie dostaniesz, więc właściwie cały wątek uriziela zwalony.
Może ktoś się odezwie jak spytasz o edycje save w ramach naprawy wątku orków. Tam była jedna linia do edycji ale nie pamiętam jaka

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to zjealem po calosci sejwa nie mam :(

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Bez mózgu nie ruszysz, wierzę że Ci się uda w końcu

@Hosni jak nie masz zadania "najemnik orków" albo już je zrobiłeś, to bij śmiało
Aha czyli zanim dostane zadanie to moge powybijać.
Dziena :)

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w tym pokoju w sensie pytania odnosnie zadan i rozgrywki ?

Post połączony: 2018-05-29, 23:26
witam mam pewnie probvlem otoz ominely mnie zadania o sanktuarach i misja na bagnach dla orkow moze mi ktos pomoc w edycji save w ramach naprawy wątku orków. ?? z gory dziekuje

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie co to za choroba i jak mogę się z tego wyleczyć? Zauważyłem spadające hp, po wyjściu z przeklętej latarni (nie wiem czy ma to jakikolwiek związek).

Załączam screena:
https://drive.google.com/file/d/1VIBHv_zfwn6MEHcZ7F934kwu_tl7Eh9l/view?usp=sharing

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@MrocznyZły
Spróbuj czystym alkoholem - zatrucie od zombiaków i takich tam
no to czystym alkoholem to zatrucie. To zatrucie dostajesz jak oberwiesz od zombiaków i paru innych takich - głównie umarlaków

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak ja mam zabić smocze zębacze nekromantą w 2 rozdziale, żeby zrobić tą misje do rudy?
Jeden ma 2500 hp, co ja mam 4 deszcze ognia rzucać żeby takiego stadko ubić?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
O które smocze zębacze Ci chodzi? Te do stanu rudy w poszczególnych punktach wydobywczych?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@dawidwiedzmin
Ja bym powybijał zębacze zanim wezmę questa na nie, potem dobił to co się zrespi ( pojedyncze sztuki), dopiero na końcu rozpoczął dialog o przywódcy stada. I pojedyncze powinieneś dać radę laską ubić - mają prostą animację ataku. A te przy przywódcy to musisz nie wbiegać do nich na ,,rambo", tylko zajść je bokiem ( tam od góry stanąć, zeby się zblokowały na ścianie próbując Cię dosięgnąć) i czarami trzeciego poziomu (zwojami), tymi zabierającym od 15 do 60 many i się ładują. Z deszczami i gromami i takimi innymi podobnymi raczej oszczędnie - niewiadomo czy nie będziesz potrzebować ich bardziej w innej chwili ( np. czyszczenie dookoła zamku)

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct  Dzięki, spróbuję tak zrobić   :ok:

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktos wie gdzie w 1 akcie da sie znalesc jakas super bron dwureczna?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@milygosc
A czym grasz? Najemnik, czy strażnik światynny?

0 użytkowników
Do góry