Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833385 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833385

Odpowiedzi 37317

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 To właśnie na nich też możesz użyć strachu. Działa idealnie, robiłem tak 30 minut temu.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Łe jak to są ci strażnicy 5k hp to wbijam się do lasu. Ja myślałem że to jakieś przechuje sa..

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z broniami, jesli łuk wymaga siły to obrażenia też sa od siły czy nadal od zręczności?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@garry18 Takie lokacje jak las asasynów czy pustynia   wojownik robi  dopiero jak ma uriziela bardzo to ułatwia sprawę  dużo mniej meczenia jest to podstawa.
Postać pod zreke ma tu inaczej bo orkowy watek  ignoruje, nic z tego nie ma. W lesie rapiery robią robotę przez ignorowanie pancerza a pustynie robi już na op dualach :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
To wie ktoś CO robi ta umiejętność Oko Śniącego ?!

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało się komuś wykuć broń orków? Chce tą najlepszą zrobić, mam wszystko, ale jest napisane, że brak odpowiednich składników. Trzeba mieć jakiś specjalny młotek, jakąś konkretną ilość tych stalowych prętów?

50 кусков магической руды, 2 куска черной руды, ртуть, черный жемчуг, изумруд, 2х смола, 10х сера

50 sztabek magicznej rudy, 2 kawałki czarnej rudy (chyba po prostu 2x czarna ruda(?)) , rtęć, czarna perła, szmaragd, 2x smoła i 10x siarka - to wszystko mam.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę użyc prochu gallahada?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wy to robicie, ze ponad 300 sily w 3 akcie to malo ja mam 160 jestem w jarkendarze 5 pkt sily kosztuje 15 pkt nauki, bonusow jeszcze nie dawalem, ale one daja po 1 sily tylko

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc musisz robic wszystkie misje a nie biegac bez celu po mapie mam 335 zreki a jestem poczatek 3 rodzialu

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale tych bonusów jest mnóstwo wręcz, a w 3 akcie 300 siły to mało :P

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ile jest tych naczyn na pustni adanosa do napelnienia bo w mapce z soulacjii sa 4 wlalem wode i nic poszedlem znwou do kazdego w kolko i napelninoy kazdy a nic nie dzieje sie cala reszte mam zrobiona...
jak ktos moze to szybko odp bo chce juz ta pustynie skonczyc

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 Takie lokacje jak las asasynów czy pustynia   wojownik robi  dopiero jak ma uriziela bardzo to ułatwia sprawę  dużo mniej meczenia jest to podstawa.
Postać pod zreke ma tu inaczej bo orkowy watek  ignoruje, nic z tego nie ma. W lesie rapiery robią robotę przez ignorowanie pancerza a pustynie robi już na op dualach :P

Dzięki będę pamiętał na przyszłość :P

Ale udało mi się ubić bossa demona na moście, a tu teraz mam 3 demony plus boss człowiek, czy to dam radę?

Cholera nie wiem...

Btw: dzięki za rady wszystkim.

Demony padną w miarę szybko ale muszę grac taktyką kilka hitów run eliksir :P

dzięki za rady wszystkim

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ciągle trzeba dobić 250 siły żeby grając nie magiem przejść gre? (łucznikiem np)

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 mozesz o ile masz przyzwanie szkieletow woojownikow 2 to zespawnic kazdego na 1 demona i wtedy pogadac z kalomem i je bic bo sie skupiaja na szkieletach ja tak robilem

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
od ilu sily jechac bonusy?

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pancerz orkowego łowcy. Zakładam razem z Ulumulu i paskiem za arenę... i dalej mnie orkowie w górach nie lubią. Co tam trzeba konkretnie mieć? Dodam że paru zabłąkanych myśliwych wysłałem do Beliara, możliwe że przez to będą mnie atakować teraz bez względu na to co założę?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 mozesz o ile masz przyzwanie szkieletow woojownikow 2 to zespawnic kazdego na 1 demona i wtedy pogadac z kalomem i je bic bo sie skupiaja na szkieletach ja tak robilem

Mam patent, nie gadałem z kalomem, biłem od razu demony, udało mi się po kolej je zabić,z robiłem save, i dopiero po load game pogadałem z kalomem i go zabiłam :>

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fang0wOrM Musisz znaleźć szamana który siedzi gdzieś na jakiejś górze po pogadaniu z nim musisz pogadać z 2 myśliwymi przed jednym z miast orków, nie zaatakują cię, dopiero wtedy będziesz mógł spokojnie wejść do miasta.

0 użytkowników
Do góry