Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8404236 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8404236

Odpowiedzi 37317

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ktoś mi powoie jak pokonać strażników w lesie assasynów?
tych co są za portalem w świątyni obaj mają 5k hp zadaje im tylko 100obr, a oni mnie w chwile zabijają, jak ja mam to przejść?
To już serio jest niemożliwe chyba.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc po to bierzesz piratow na brzytwiaki to orki wybijasz z nimi
@garry18 kim grasz?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Słaba postać ja grając pod zreke wpakowałem się do lasu z ponad 3k hp  ponad 400 zreki to  problemów nie było żadnych zero oporów, tu nie ma patentu trzeba mieć dobra postać to problemów nie ma wiem łatwo mi mówić grając postać pod zreke która z definicji jest lepsza od innych :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc Nie wiem kim grasz, ale nekromantą moje 4 szkielety rozjebały wszystko w tym obozie.

1. Vatras mnie nauczy regenu manu w 3 rozdziale?
2. Jestem na etapie wykupywania wszystkiego co potrzebne od handlarzy bo o dziwo jednak da się zarobić w 2 rozdziale, na to bez "bugowania  prętów " A pytanie brzmi 1,2k hp 320 many 170 inta dam rade w GD?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No gram paladynem, mam zbroje paladyna na maks przekutą 310siły 2500hp i kiepskie magiczne ostrze 2h 260dmg.

Heh, jedyną opjcę jaką znalazłem to zamrozić ich od razu falą lodową wypić miksturę "niewidzialności" i naciskać dźwignie niżej był demon, ale nie wiem czy mam szanse,  nie wiem czy mam szanse w ogóle to przejść.
Bo nie wiem nawet co mam teraz zrobić, zabić demona i to będzie koniec?

@Tizgar
Wydawało mi się że mam już mocną postać :(

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@garry18  Nie chcę cię martwic ale 310 siły to bardzo mało jak na 3 rozdział.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ale to sam początek 3 rozdziału, chciałem po prostu zwiedzić nową lokacje.
W zasadzie wszystko co robiłem w tym 3 rozdziale to przekuta na maks zbroja paladyna a potem poleciałem do tego lasu... i dupa zbita.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
problem w tym, ze zapomnialem o tym i sam musze pozabijac szamanow i wczesniej myslalem ze sie robi w tym returningu miksture z serc orkowych wiec orki olewalem

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@garry18  Nawet bardzo bo w lesie asasynów nawet marvina nie odpalisz.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Co daje umiejętność Oko Śniącego?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18  Nawet bardzo bo w lesie asasynów nawet marvina nie odpalisz.

No to przegrałem życie, no ne wiedziałem że to jest lokacja na jakieś 500-600siły i uriziela.

Rly nie wiem co teraz z tym fantem zrobić, nie mam z przed tej lokacji, ale tego demona na końcu da się ubić ale musiałbym jakoś go zbugować.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@garry18 Pro Tip: Jeśli masz zwój przemiany (obojętnie jaki byle by ci many wystarczyło na rzucenie) użyj go i w momencie kiedy twoja postać podniesie ręce do góry naciśnij klawisz 'A' lub 'D', powinien zniknąć ci pasek wytrzymałość, teraz spróbuj ubić demona.
(zakładając że lokalizacja nie blokuje czarów przemiany)

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co teraz robić? Mam 52 poziom, 405 siły i miecz który wypadł z Cor Caloma. Nie byłem jeszcze na Bagnach, chyba tam się udać. Co o tym myślicie?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Morty
Spoiler

tak można iść do lasu assasynów?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Morty
Dzięki, mam mam przemiany :P

Będę musiał jakoś na bugach ich pozabijać, nie ma innej rady, może gdzieś się da wskoczyć i z kuszy to wybić...

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie da sie jakos zbugowac tego szamana orka przy bibliotece w jarkendarze? piratami nie moge sie juz wysluzyc

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 Z kim masz problem? Jeżeli z tymi Masjafami w świątyni to spróbuj użyć czaru strach. Zaczynają uciekać i możesz wtedy ich bezkarnie bić. A z demonem sprawa jest prosta. Bijesz go i uciekasz kawałek żeby wypić miksturę i powtarzasz to aż do skutku.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
nie da sie jakos zbugowac tego szamana orka przy bibliotece w jarkendarze? piratami nie moge sie juz wysluzyc

Kogo masz?
On był banałem do zabicia, po prostu machałem w niego mieczem aż padł jakieś 5-6hitów

Post połączony: 2018-05-28, 16:30
@garry18 Z kim masz problem? Jeżeli z tymi Masjafami w świątyni to spróbuj użyć czaru strach. Zaczynają uciekać i możesz wtedy ich bezkarnie bić. A z demonem sprawa jest prosta. Bijesz go i uciekasz kawałek żeby wypić miksturę i powtarzasz to aż do skutku.

Jak wchodzisz portalem w świątyni to na start atakuje 2 strażników 5k hp z nimi mam problem :p
Ale daje rade ich po prostu minąć na niewidzialności, tylko nie wiem czy tego przeora niżej zabić czy nie

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chodzi mi o bossa szamana

0 użytkowników
Do góry